desire nymark - Banneri

Olen saannut paljon kyselyjä millä minä otan mun kuvat ja millä ohjelmalla ja miten minä muokkaan niitä. Suurin osa kuvistani otan iPhone 6S:llä, mutta joskus käytän myös Sony A5000 kameraa. Kuvien muokkaamiseen käytän Facetune appia.

Tärkein työkalu minulle on whiten joka ilmeisesti on tarkoitettu hampaitten valkaisua varten. Kuvissa valkoiset kohdat yleensä vetävät kellertävään sävyyn, joten niitä sipaisen tolla whitening toolilla. 

Tämän jälkeen isken vielä filtterin päälle, jotta kuvasta tulisi mahdollisimman kirkas. Filtterinä käytän aina ”expose”. Facetunessa filtterin voimakkuutta voi säätää ja itse käytän kuvasta riippuen 25-30. 

Tämän jälkeen tallennan kuvan. Jos kuvat päätyvät blogiin niin päivitän ne suoraan, jos taas instagramiin niin säädän vielä instagramin omalla kuvanmuokkauksella kontrastia. En siis ikinä käytä instagramin omia filttereitä.

Jo näin pienellä ja nopealla muokkaamisella huomaa selkeän eron. Facetunen olen hankkinut appstoren kautta ja maksoi muistaakseni pari euroa. Facetunella pystyy myös lisäämään tekstiä kuvien päälle, eli siihen ei tarvita muita ohjelmia tai appeja.

Näin tylsällä postauksessa minä sekä Kirppu mennään viikonlopun viettoon. Isämiehellä on kuumetta ja oksennustauti, yritämme siis Kirpun kanssa pitää reppanaa elossa samalla kun uimme käsidesissä. Hyvää ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua kaikille ❤️ – Decibelle

Kommentit (2)

Moi! Blogisi uudet postaukset eivät ole lainkaan päivittyneet blogloviniin kaksplussalle muuttamisen jälkeen. 🙁 Sulla olisi sitäkin kautta paljon seuraajia. Ilmeisesti blogin osoite on kuitenkin oikea bloglovinissa, pystyisiköhän esim kaksplussan tekninen tuki selvittämään missä vika? 🙂

Ai että :/ pitää selvittää mikä häikkä siinä on. Kiitos kun ilmoitit! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X