Desire Nymark - Hero Header

BELLE – 6 KUUKAUTTA

Meidän Isabelle on tänään puolivuotias, miettikää! Aika on mennyt niin sairaan nopeasti että eihän tätä itsekkään tajua. Viime viikolla annoin pienimmät bodyt pois itkun kera tottakai, jotenkin tuntuu niin haikeelta että vauva aika lähestyy loppua.

Muistan paniikin kun meidän prinsessa päätti saapua maailmaan 2 kuukautta etuajassa, pelko ja huoli kun näimme hänet ensimmäistä kertaa teholla 6 tuntia sektion jälkeen, miten turhautunut olin kun kotiutusta siirrettiin eteenpäin kolme kertaa ja se ihana fiilis kun saimme tuoda hänet kotiin. Muistan miten meidän 2,5 kiloinen pakkaus hukkui hänen vaaleanpunaiseen haalariin ja miten isolta turvakaukalo näytti.

Lämmöllä muistan ekan kuukauden kotona, kun pidin pikku Kirppua sylissä vuorokauden ympärillä, miten istuttiin pimeässä lastenhuoneessa yöllä monta tuntia yhdessä kun hän nukahti mun syliin. Miten haaveiltiin että laskettuaika tulisi ja kevät, niin että päästään ulkoilemaan.

Nyt meidän Belle osaa jo kääntyä ja repiä itseänsä eteenpäin käsillä. Hän osaa matkia ääniä ja nauraa kun me lauletaan hänelle. Syödään jo lihasoseita ja kaikki uudet maut aiheuttavat hirveän virneen, jonka jälkeen syljetään kaikki ulos kunnes siihen totutaan. Joka päivä rakastan meidän tyttöä entistä enemmän, vaikka en luullut että se olisi mahdollista. Vasta siinä vaiheessa kun saa lapsen ymmärtää miten nopeasti aika oikeasti menee.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä