desire nymark - Banneri

Ostin Bauhausista rullan marmori dc-fixiä monta kuukautta sitten ja tänään inspiraatio iski oikein kunnolla kun en löytänyt sopivan kokoisia kukkaruukkuja. Päätin sitten itse tuunailla säilykepurkeista marmoriruukkuja dc-fixin avulla ja olen lopputulokseen oikein tyytyväinen.

Tämä oli ehkä maailman helpoin DIY. Ensin pesin säilykepurkit ja poistin tarrat. Sitten leikkasin sopivankokoisia paloja dc – fixistä, poistin paperin kalvoista ja rullasin purkin pöytää vasten.

Jätin reilusti pelivaraa ja leikkasin sitten saksilla ylimääräiset pois. Pidin sakset purkin reunaa vasten jotta saisin mahdollisimman siistiä jälkeä. Sitten vaan kukat purkkeihin, multaa päälle ja TADAA – valmista!

Kommentit (2)

Mun taloudesta tulee viikoittain peltisiä säilykepurkkeja. Välillä tulee mietittyä, mitä niistä voisi väkertää sen sijaan että heittää aina metallinkeräykseen. Täytyypä itsenkin hommata vähän DC fixiä purkkien päällystämiseen, kun sillä sai noin kivoja purkkeja. 🙂

Juu, bauhausista ainakin löytyy dc-fixiä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X