desire nymark - Banneri

Viime kuussa teitä oli melkein 33 000 uniikkia kävijää! Ihan mieletöntä miten isoksi tämä blogi onkaan kasvanut alle vuodessa ja miten paljon olen itse kasvanut ja saannut oppia bloggaamisesta tai ylipäätänsä somesta. Bloggaaminen on niin paljon muutakin kuin pelkästään kirjoittamista.

Haluan olla oma itseni ja tiedän että blogin sisältö on erittäin henkilökohtainen, välillä ehkä jopa hyvän maun rajalla. Mutta tämä on elämäni. Viimeinen vuosi on ollut yhtä vuoristorataa ja välillä elämä on sellaista ja tiedän että en todellakaan ole ainoa. Niitä alamäkiä tulee ja jos niistä kirjoittaa avoimesti saat sekä hyvää että negatiivistä palautetta. Kuten jokaisessa asiassa bloggaamisessa on hyvät sekä huonot puolet. Tässä 10 asiaa jotka bloggaaminen on opettanut minulle.

1. Ole aina oma itsesi. Kirjoita rehellisesti ja ole oma itsesi, koska vaikka yrittäisit kirjoittaa miten neutraalisti tahansa joku on aina eri mieltä. Tärkeintä on että pystyt seisomaan sun mielipiteen (tai kirjoituksien) taka sataprosenttisesti siinä vaiheessa kun sinulle tulee lokaa niskaan oikein kunnolla.

2. Et voi miellyttää kaikkia. Välillä ihmiset etsivät niitä virheitä tai asioita mistä voi saada psykoosit tulille kommenttikentässä, ihan vaan koska heillä on huono päivä, paha olla tai tylsää.

3. Älä reagoi vihakommentteihin. Älä ikinä yritä puolustaa itseäsi tai lähde vastaamaan kärkkäiseen sävyyn. Muista että yleensä he yrittävät provosoida sinua ja leikkiin ei kannata lähteä mukaan. 

4. Asioita voidaan tulkita monella eri tavalla. Olen vastuussa siitä mitä kirjoitan, mutta en siitä miten sinä tulkitset mun kirjoituksia. 

5. Paras vastaus vihakommentteihin löytyy emoijeista. Ja ei, se ei ole ”??” vaikka välillä tekisi mieli sitä käyttää (lue kohta 4 uudestaan), vaan ”?”. 

6. Älä ikinä lue kommentteja ennen nukkumaanmenoa. Olen huomannut että kaikista pahimmat (ehkä jopa sairaimmat?) kommentit tulevat kello 22-00 välillä, ainakin tuben puolella.

7. Tiedä arvosi. Jos yritykset haluavat saada näkyvyyttä pelkällä tuotepalkkiolla, älä suostu! Teet koko blogimaailmalle palveluksen jos pyydät tekemästä työstäsi palkkaa.

8. Saat tietää uusia asioita itsestäsi. Onneksi olen aktiivinen somessa, ilman tubea en olisi ikinä saannut tietää olevani white trash tai että mun pilu naky ?

9. Keskustelupalstat ovat helvetistä. Välillä törmään keskusteluihin esim Mungo Annasta, missä analysoidaan ja puidaan mitä ihmeellisempiä asioita. Kannattaa siis miettiä kaksi tai jopa kolme kertaa ennen kuin näihin uskoo.

10. Somessa on myös paljon ihania ihmisiä. Jotenkin negatiiviset asiat jäävät enemmän mieleen ja niistä sitten puhutaan paljon, mutta some on myös täynnä aivan mahtavia ihmisiä jotka jaksavat tsempata ja tukea muita! ❤️

Jos teillä on postaus ideoita niin laittakaahan kommenttia, yritetään sitten Kirpun kanssa toteuttaa teidän toiveita! ???

Kommentit (12)

Hei! Mun oli pakko kommentoida kun oot jotenkin todella inspiroiva ja rohkea persoona. Törmäsin sattumalta sun youtubekanavaan ja sitä kautta päädyin lukemaan blogiasi. Tämä on kivaa luettavaa ja samalla ”vertaistukea” tänne vauva-arjen keskelle. Teidän pikku neiti on aivan valloittavan suloinen. 🙂
Koitan itsekkin pikkuhiljaa päästä vauhtiin kirjoittelun kanssa, mutta jään jatkossakin ehdottamasti seurailemaan sinua.
Jonnana.blogspot.com

Hyvin listattu! 🙂 On vaikea ymmärtää, mitä ihmiset saavat toisten haukkumisesta ja siitä, että keksivät suoranaista soopaa vieraasta ihmisestä. Ja missä ihmeessä ihmisten käytöstavat ovat?!

Tämäpä juuri! Analysoidaan joka ikistä asiaa, väitetään aina olevan faktaa ja muka ”tunnetaan sitä ihmistä”. Jotenkin kuitenkin säälittää, että ihmiset jaksavat lukea blogeja mistä ei tykkää ja sitten vielä kirjoittaa paskaa niistä netissä 😀

Ps. Googletin susta tän postauksen innoittamana keskustelun (teen sitä monesti bloggaajista ku niitä aina hauska lukea ku ihmiset niin kiinnostuneita ?) niin tällainen löyty:

”Oletteko katsoneet ja mitä ajatuksia herättää?
Itse olen pari videota katsonut, ja mielestäni hänessä on jotain outoa. En tiedä kuvittelenko vain, mutta mulle tuli hänestä jotenkin tosi outo ja epäilyttävä kuva. Kertokaa toki ajatuksianne!”

Siis oikeesti?? Missä ihmisten oma elämä?? ?

Joo, mä olen alusta asti toivonut että nimenomaan EN päätyis AV-palstalle, mutta mutta… 😀 lähinnä naurattaa nämä anojen analysoinnit. Ilmeisesti olen valkoroska ja vielä shady bitch! 😀 Ensin kysyttiin about 10-15 kertaa per video jos olen mustalainen ja heti kun sanoin että en ole vaan suomenruotsalainen kysyttiin jos meillä on purjevene, suloista! 😀 ❤

Kohta 8. ? Hahahaha. Oot kyllä suosikkibloggajaksi noussut heti kun sun blogin muutama kuukausi(?) sitten löysin! ??

Voi kiitos, ihana kuulla! 😀 ❤

Voi kiitos, ihana kuulla! ? kävin kurkkaamassa ja jopa kommentoimassa sun blogissa! ? jään seuramaan sinua, kiva että linkkasit iltalukemista ❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X