desire nymark - Banneri

Belle sai kokea ensimmäisen myrskyn eilen ja oikein kunnolla, kun me ajettiin suoraan Klaaraan motarilla. Vettä tuli niin paljon että seistiin kaikki letkassa hätävilkut päällä. Ukkonen toi mukanaan niin kovan paineen että mun korvat menivät lukkoon, Belle huusi takapenkillä hysteerisesti enkä uskaltanut avata ovea keskellä motaria kun näkyvyys oli korkeintaan metrin joten jouduin kömpimään takapenkille. Siinä sitten istuttiin aika paniikissa molemmat.

Kun vihdoin päästiin jatkamaan matkaa luulin oikeesti että maailmanloppu on ollut lähellä. Puita makasi sähkölinjojen päällä, puita oli kaatunut tien päälle niin että me ei päästy kotiin asti. Käännettiin ympäri ja meinasin lähteä takaisin mummolaan, siellä ei missään vaiheessa tullut kunnon myrskyä vaikka välimatkaa on vain reilu 30 km. No oltiin sitten täysin sulussa ja seistiin kaikki jonossa odottamassa että palokunta saa kaatuneita puita raivattua pois tieltä. 

Belle oli ihan raivona takapenkillä ja koitin saada vellipakkauksen auki puremalla (muistutus itselle: pidä aina veitsi tai sakset autossa!) mutta eihän tyttö suostunut kylmää velliä juomaan. Palokunta ilmoitti myös että sähköt on kauan poikki, koska sähkökaapeli makaa maassa.

Klaara oli aika raju meidän asuinalueella ja vei kyllä mehut tältä äidiltä sekä meidän pieneltä neidiltä. Neiti nukkui jopa ekaa kertaa ilman yösyöttöä, jos nyt pitää jotain positiivista löytää tästä episodista. Onneksi päästiin evakkoon, täällä mummolassa ei ollut mitään Klaaraa, tavallinen vesisade ja vähän ukkosta. Meidän asuinalueella ollaan vieläkin ilman sähköä. Miettikää millainen helvetti monella äidillä on ollut, kun et saa vauvalle maitoa lämmitettyä. 

Onko muita hurjia Klaara – myrsky tarinoita? Ja hei te äidit jotka olitte ilman sähköä ettekä pystyneet lämmittämään ruokaa lapsille, saitteko tilanteen hoidettua jotenkin poppakonsteilla vai oliko helvetillinen yö?

Kommentit (8)

Eikös myrskyn nimi ollut Kiira?
Vai olenko ihan pihalla? ?

Våran terass fick nog en ordentlig skjuts, taket blåste av och alla möbler och grillen blåste ner på marken.. de va de taket.. vi var utan ström hela kvällen och natten.. var ni också utan ström länge? Ni bor ju endå ganska nära oss (vi bor i kullo) de va no lite skrämmande att sitta ensam hemma i mörknet då sambon va borta på bastu kväll ? Är er hund rädd för åskan?

Joo vi va också i Hindhår utan strömm hela jävla natten å den kom först tibaka igår på dagen ? nå tur att ja sen slapp ti mamma ? ja sku int ha våga bli ensam ja e sån nössö ? vår hund bryr int alls ? hon kom ti oss först som 1 åring å hadde som valp bott breve en skjutbana. Så hon e van när de smäller ??

Det rekomenderas ju att värmä mjölken i vesihaude, så, toimar ganska bra me kokhett vatten i lavoaren o flaskan dit en stund. vinkki vitonen tex på båten eller nånstans sådant. ??? Samma med maten förståss…

Nåjoo så kan man ju pröva göra! ? men vi har egen brunn, så när strömmer slår av får vi väl bara de som ha vari i vesivaraajan å varmvatten boilern toimar int heller sen mer ? vedspis sku va bäst ? annars får man väl börja värma på grillen bara ?

Niin siis tätä minäkin mietin, mut media kirjoitti Klaarasta ??

Joo selvittelin nyt että sen ”oikea” nimi on Kiira koska menevät jotenkin naisten etunimien mukaan ja joku oli hyppinyt Kiiran ohi ja siksi ensiksi nimi oli Klaarna ?
Mutta toi Klaarna kuulostaa näin suomenruotsalaisen korvassa todella kauniilta 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X