desire nymark - Banneri

Näin siinä pääsi käymään, että vihdoin ja viimein seinä tuli vastaan. Parempi olla yksin kuin paskassa suhteessa missä kumpikaan ei ole onnellinen. 

Ollaan oltu kahdestaan Bellen kanssa hetken, mutta rutiinit eivät ole muuttuneet. Teen kaiken itse ja yksin, kuten ennenkin. Ainoa ero on se, että pitkästä aikaa olen onnellinen. 

Kommentit (19)

Mites teidän talo? Meneekö myyntiin vai mitä?

saako lapsesi tavata isäänsä?

Tosi iloinen uutinen, mitä tulee siihen miehestäsi ja suhteesta kirjotettuun tekstiin. Ja tällä tarkoitan ihan sitä, että ihana että rohkaistuit ajatella itseäsi, vaikka tietenkin ero on surullinen juttu ja varmasti kestää aikaa toipua. Toivottavasti pysytte tässä päätöksessä. Ja vaikka tää kommentti on suoraan sanottu (toivottavasti ei liian?) niin en tarkota pahaa. Vaan ainakin omasta kokemuksesta nyt 3 kk erosta huonosta suhteesta lähteneenä olo on tuhat kertaa kevyempi! Alussa oli vaikeaa ja yhteenpaluu kävi mielessä monesti.. Jopa pari kuukautta eron jälkeen, mutta kun aika kuluu niin nyt sitä ajattelee että mitä ihmettä on ajatellut ja mihin tuhlannut viime vuodet elämästä. Joten jos tulee yhteenpaluu ajatuksia, niin kannattaa miettiä pitkään. Ite ainakin elän niin henkisesti vapaata elämää että käytännön asioiden selvittely ja stressaus eron jälkeen on tosi pieni asia siihen verrattuna 🙂

Onnea, teit ehkä elämäsi parhaan päätöksen. Minä erosin esikoiseni (paska)isästä tytön ollessa 1v1kk, ja silloin vasta huomasin alkavani elää.
Tapasin toisen miehen, aivan ihanan, ja odotetaan meidän toista yhteistä lasta. Esikoinen on miehelle kuin oma. Elämä on ihanaa. 🙂

Tsemppiä teille! ❤️

Hyvä päätös varmasti <3 Olen kokenut saman, erona vain ettei lapsi ollut vielä syntynyt ennen eroamme. Mutta paljon onnellisempi olin yksin lapsen kanssa, kuin huonossa parisuhteessa. Ihanaa syksyä teille <3

Kiitos, kuin myös ❤️

Ennemmin onnellinen yksin, kuin onneton kaksin. Jaksamisia! Meillä jo eletään onnellista arkea uusioperheessä, mut joskus rehellisesti sanottuna kaipaan niitä aikoja, kun olin tyttären kanssa ihan kahestaan ?

Varmasti raskas kivi vierähti sydämeltä. Yhden loppu on aina uuden alku. Tsemppiä arkeen!

Ettei ihmisillä mene puurot ja vellit sekaisin niin oletko siis eronnut ja teillä on yhteishuoltajuus vai haitko yksinhuoltajuutta jo ? Ero kun ei tarkoita yksinhuoltajuutta jos on yhteishuoltajuus. Anteeksi en tarkoita olla tökerö millään muotoa vaan oikeasti törmää ihmisiin jotka puhuu väärillä termeillä. 🙁

Kauheasti tsemppiä teille, on todellakin parempi yksin kuin paskassa suhteessa <3

Ei ainakaan vielä. Talo on koko ajan ollut pelkästään mun nimessä 🙂 mutta eihän sitä ikinä tiedä, jos halutaan vaihtaa maisemia Bellen kanssa tulevaisuudessa ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X