Desire Nymark - Hero Header

OLEN YKSINHUOLTAJA

Näin siinä pääsi käymään, että vihdoin ja viimein seinä tuli vastaan. Parempi olla yksin kuin paskassa suhteessa missä kumpikaan ei ole onnellinen. 

Ollaan oltu kahdestaan Bellen kanssa hetken, mutta rutiinit eivät ole muuttuneet. Teen kaiken itse ja yksin, kuten ennenkin. Ainoa ero on se, että pitkästä aikaa olen onnellinen. 

Kommentit

19 kommenttia
Desire Nymark

Ei ainakaan vielä. Talo on koko ajan ollut pelkästään mun nimessä 🙂 mutta eihän sitä ikinä tiedä, jos halutaan vaihtaa maisemia Bellen kanssa tulevaisuudessa ?

Avatar

??

Desire Nymark

?

Avatar

Desire Nymark

❤️

Avatar

Ettei ihmisillä mene puurot ja vellit sekaisin niin oletko siis eronnut ja teillä on yhteishuoltajuus vai haitko yksinhuoltajuutta jo ? Ero kun ei tarkoita yksinhuoltajuutta jos on yhteishuoltajuus. Anteeksi en tarkoita olla tökerö millään muotoa vaan oikeasti törmää ihmisiin jotka puhuu väärillä termeillä. 🙁

Kauheasti tsemppiä teille, on todellakin parempi yksin kuin paskassa suhteessa <3

Avatar

Sinä pärjäät kyllä <3

Avatar

Varmasti raskas kivi vierähti sydämeltä. Yhden loppu on aina uuden alku. Tsemppiä arkeen!

Avatar

Ennemmin onnellinen yksin, kuin onneton kaksin. Jaksamisia! Meillä jo eletään onnellista arkea uusioperheessä, mut joskus rehellisesti sanottuna kaipaan niitä aikoja, kun olin tyttären kanssa ihan kahestaan ?

Avatar

Hyvä päätös varmasti <3 Olen kokenut saman, erona vain ettei lapsi ollut vielä syntynyt ennen eroamme. Mutta paljon onnellisempi olin yksin lapsen kanssa, kuin huonossa parisuhteessa. Ihanaa syksyä teille <3

Desire Nymark

Kiitos, kuin myös ❤️

Avatar

Tsemppiä teille! ❤️

Avatar

Onnea, teit ehkä elämäsi parhaan päätöksen. Minä erosin esikoiseni (paska)isästä tytön ollessa 1v1kk, ja silloin vasta huomasin alkavani elää.
Tapasin toisen miehen, aivan ihanan, ja odotetaan meidän toista yhteistä lasta. Esikoinen on miehelle kuin oma. Elämä on ihanaa. 🙂

Avatar

❤️

Avatar

Tosi iloinen uutinen, mitä tulee siihen miehestäsi ja suhteesta kirjotettuun tekstiin. Ja tällä tarkoitan ihan sitä, että ihana että rohkaistuit ajatella itseäsi, vaikka tietenkin ero on surullinen juttu ja varmasti kestää aikaa toipua. Toivottavasti pysytte tässä päätöksessä. Ja vaikka tää kommentti on suoraan sanottu (toivottavasti ei liian?) niin en tarkota pahaa. Vaan ainakin omasta kokemuksesta nyt 3 kk erosta huonosta suhteesta lähteneenä olo on tuhat kertaa kevyempi! Alussa oli vaikeaa ja yhteenpaluu kävi mielessä monesti.. Jopa pari kuukautta eron jälkeen, mutta kun aika kuluu niin nyt sitä ajattelee että mitä ihmettä on ajatellut ja mihin tuhlannut viime vuodet elämästä. Joten jos tulee yhteenpaluu ajatuksia, niin kannattaa miettiä pitkään. Ite ainakin elän niin henkisesti vapaata elämää että käytännön asioiden selvittely ja stressaus eron jälkeen on tosi pieni asia siihen verrattuna 🙂

Avatar

Vahva nainen❤️

Avatar

saako lapsesi tavata isäänsä?

Desire Nymark

Tottakai 🙂

Avatar

Mites teidän talo? Meneekö myyntiin vai mitä?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä