desire nymark - Banneri


Who the fuck do you think I is? You ain’t married to no average bitch boy. You can watch my fat ass twist boy, As I bounce to the next dick boy. And keep your money, I got my own. Get a bigger smile on my face, being alone.


So what are you gonna say at my funeral, now that you’ve killed me? Here lies the body of the love of my life, whose heart I broke without a gun to my head. Here lies the mother of my children, both living and dead. Rest in peace, my true love, who I took for granted. 

 

Kommentit (2)

Lähtikö koira eron myötä jonnekkin? 🙁 minne,

Ei lähteny, kyllä se on täällä mun kanssa vielä ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X