desire nymark - Banneri

MIKSI POLTIN HÄÄMEKON?

Sunnuntaina sanoin kunnon jäähyväiset mun kaatuneelle avioliitolle ja sytytin häämekon tuleen. Kylmän viileenä katsoin miten se paloi ja päätin ottaa tästä seremoniasta kuvia, muistoksi siitä miten paljon olen joutunut käymään läpi ja että siirryn elämässä eteenpäin.

Vaikka olen päässyt mun exästä yli, se ei tarkoita että kaatunut avioliitto olisi helppo asia. Jotenkin se nakertaa minua koko ajan, että annoin tällaisen hienon asian väärälle miehelle. Naimisiinmeno on suuri asia ja väärä mies ryösti tämän kokemuksen minulta. Mitä jos menisin uudestaan naimisiin? Mitä järkeä siinä olisi? Tiedän että vihkivalat ei välttämättä tarkoita mitään, se ei tuo tulevaisuudelle turvaa enkä usko että se enää tuntuisi miltään.

Otin kaikki valokuvat alas, heitin kaikki asiat jotka muistutti minua avioliitosta laatikkoon ja lykkäsin sen sängyn alle. Häämekko on kuitenkin roikkunut vaatehuoneessa koko ajan ja nakertanut minua joka helvetin päivä. Olen miettinyt mitä mä sille kapistukselle tekisin.

Miksi et myynnyt mekkoa eteenpäin? Koska uskon karmaan. En haluaisi antaa tällaista pahaa karmaa eteenpäin. Haluaisitko itse mennä naimisiin sellaisessa mekossa? Tuskin. Voin myös kertoa että kun häämekko vihdoin oli poltettu ja katselin jäljellä olevaa tuhkakasaa tunsin helpoitusta. Olin puhdistunut. 

Kaatunut avioliitto tulee aina olemaan osa minua, hautaan asti. En pysty luottamaan ihmisiin, sanat ei merkitse mitään vaan vaadin tekoja ja selkeetä näyttöä asioista ennen kuin voi uskoa mitään todeksi. Kannattaa kuitenki muistaa että kaatunut avioliitto ei ole maailmanloppu, mutta jääminen huonoon avioliittoon saatta olla.

Kommentit

5 kommenttia
Desire Nymark

Just lähti peittoon 😀

Avatar

Voimia! Anna itelles aikaa. Et todellakaan voi olla vielä yli eksästäsi täysin. Suosittelen lämpimästi käymään juttelemassa jonkun ammattilaisen kanssa. <3

Avatar

Sä et voi, eikä sun tarvikkaan olla vielä yli exästä. Komppaan aijempaa kommentoijaa, anna itsellesi aikaa toipua erosta rauhassa.

Avatar

Katoin just sun tatuointivideon. Mitenkä ne miehen nimikirjaimet nyt sitte?

Avatar

Kannattaa käydä juttelemassa jollekin. Vaikuttaa , että et vielä ole päässyt yli exästä ja eikä pidäkään. Aika parantaa haavat. Tsemppiä <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä