desire nymark - Banneri

En muistanut että deittaaminen on näin vaikeeta. Varsinkin nyt kun olen äiti, se tuo aika paljon haasteita. Ensinäkin en etsi miestä pelkästään itselleni, vaan me ollaan paketti diili. Toiseksi minulla ei ole hirveästi ylimääräistä aikaa deittaamiseen.

Tiedän että olen vähän eri asemassa, koska teen töitä somen kanssa mutta heti sen jälkeen kun kerroin että olen sinkkumarkkinoilla miehistä on ollut ylitarjontaa – eikä minua voisi vähempää kiinnostaa. Facessa tulee kaveripyyntöjä joita en hyväksy, viestipyyntöjä päivittäin facen ja instan kautta. Kaikista pahin on kuitenkin snapchat, sieltä tulee eniten viestejä ja välillä jopa dickpickejä. 

En ole vielä kenenkään kanssa kahvilla käynyt, koska kun mä deittiympyrään astun haluan mennä tositarkoituksella. Tällä hetkellä musta tuntuu että mun sydämmessä ei ole tilaa muulle kuin itselleni ja Bellelle. Sattumalta löysin aivan täydellisen miehen. Mutta en ole vielä valmis mihinkään, vaikka hän täysi kymppi onkin. Mutta jos sinä siellä ruudun toisella puolella meinaat deittailla yh äitiä, älä vaan sano näitä..

Mitä teet tänään? Pääsisitkö kahville? Lapsi pitäisi saada hoitoon heti paikalla, mikä ei todellakaan noin vaan onnistu. Tällaisista kommenteista tulee aika helposti sellainen fiilis että et ymmärrä miten kiireinen yh äidin elämä on.
Susta ei kyllä uskoisi että olet äiti! Mitä sä tällä tarkoitit? Että en vaikuta sellaiselta ihmiseltä joka voisi olla hyvä äiti tai että stereotypiset äidit eivät huolehdi ulkonäöstä ja ovat rumia?

Synnytitkö sektiolla tai alateitse? Tämä ei ole sinun asia udella, ja varsinkin kun muotoilet asiaa noin tajuan heti että olet pelkästään kiinnostunut jos mun ”paikat ovat kunnossa” tai jos minulla on iso arpi sektion jälkeen joka ehkä saattaisi häiritä sinua.

Sun lapsi on onnekas kun hänellä on noin kaunis äiti. Tämä on varmaan hyvätahtoinen iskurepliikki, mutta tämä saa jostain syystä pienen oksennusrefleksin aikaiseksi. 

Saisitko lastasi hoitoon niin et kerettäis nähdä? Jos tapailet äitiä, varaudu siihen että muksu on hänessä kiinni 24/7, ja sinun pitäisi olla ihan fine sen asian kanssa koska se ei ihan heti muutu.

Harjoitellaanko vauvan tekoa? Minulla on jo yksi lapsi ja olen eronnut hänen isästä, mikä ei varmaan kenellekään ole ihanne tilanne. Flirttaava läppä joka on helvetin mauton.

Haluaisitko olla minullekin äiti? En.

Kommentit (14)

Hyiiii, sanooko oikeesti joku tälläsiä 😀 Tuli iha yrjö kurkkuun, varsinki tosta viimeisestä 😀

”Että en vaikuta sellaiselta ihmiseltä joka voisi olla hyvä äiti tai että stereotypiset äidit eivät huolehdi ulkonäöstä ja ovat rumia?”
Särähti. En ymmärrä ihmisiä jotka ylipäätään voivat ajatella joistakin ihmisistä että he ovat rumia. Jokainen ihminen on KAUNIS

Tottahan se on 🙂 mutta fakta on se että kaikki ei valitettavasti ajattele noin kauniisti ♥️

Hei!
Kiva lukea kerrankin rehellistä blogia iloineen ja suruineen 🙂
Kirjoittaisitko joskus sinun ja Bellen tavallisesta arkipäivästä? Tuli vaan tästä postauksesta mieleen kun deitit ei tunnu tajuavan miten täyteen buukattu on jokainen päivä pienen lapsen kanssa ja kahville ei tosiaan pääse vartin varoitusajalla:D

Juu ilman muuta! ? ja kiitos hienoista sanoista ♥️

Vaikutat itse todella avoimelta ja kiinnostavalta deittikumppanilta… Ei saa pyytää kahville, eikä kysyä tai sanoa mitään…

Haha niinpä ? oon vaan niin kyllästyny miehiin 🙂

Älä nyt pliis tee sitä virhettä että heti hyppäät uutee suhteesee.. Antakaa ihmiset ajan parantaa haavat hitaasti mutta varmasti, se palkitsee lopulta kyllä.

Juu ihan rauhassa edetään 🙂 ❤

Hmmm 6 vuotta yh-äitinä ollessa ei ole ehkä ihan samat fiilikset.

Mitä teet tänään? Pääsisitkö kahville? Joo/ei. Monesti pääsen jos lapsi on ok mukana, useimmiten myös hoitaja onnistuu, sillä en yleensä esittele lapselle miesystäviäni ainakaan heti.

Susta ei kyllä uskoisi että olet äiti! Ai kun kiva, musta ei siis paista vain yksi asia heti läpi. Olen siis oma itseni, jee!

Synnytitkö sektiolla tai alateitse? Synnytin sektiolla. Kiva että uskallat kysellä tällaisia asioita, sillä nämähän ovat tosi luonnollisia juttuja.

Sun lapsi on onnekas kun hänellä on noin kaunis äiti. Hei kiitti! Ihana kuulla.

Saisitko lastasi hoitoon niin et kerettäis nähdä? Pitääpä kysyä jos vaikka mummo ehtisi hoitamaan. Käsisikö sulle vaikka ensi perjantai, niin ehtisin olemaan viikonloppuna sit muuten lapsen kanssa.

Harjoitellaanko vauvan tekoa? Harjoitellaan vaan, kiitos mielellään!

Haluaisitko olla minullekin äiti? En.

Komppaan Elsaa 🙂
Asenne ratkaisee. Maailma on juuri sellainen paikka kuin sen itse haluaa nähdä. Minäkin olen joskus tiirailut elämääni liian tummien lasien takaa, kunnes tajusin hankkia itselleni pirteämmät linssit 😉
Tunnelmallista syksyä <3

Haha, ehkä mä vaan oon niin kyllästynyt miehiin sitten ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X