Desire Nymark - Hero Header

MIES, JOS DEITTAILET YH-ÄITIÄ, ÄLÄ SANO NÄITÄ!

En muistanut että deittaaminen on näin vaikeeta. Varsinkin nyt kun olen äiti, se tuo aika paljon haasteita. Ensinäkin en etsi miestä pelkästään itselleni, vaan me ollaan paketti diili. Toiseksi minulla ei ole hirveästi ylimääräistä aikaa deittaamiseen.

Tiedän että olen vähän eri asemassa, koska teen töitä somen kanssa mutta heti sen jälkeen kun kerroin että olen sinkkumarkkinoilla miehistä on ollut ylitarjontaa – eikä minua voisi vähempää kiinnostaa. Facessa tulee kaveripyyntöjä joita en hyväksy, viestipyyntöjä päivittäin facen ja instan kautta. Kaikista pahin on kuitenkin snapchat, sieltä tulee eniten viestejä ja välillä jopa dickpickejä. 

En ole vielä kenenkään kanssa kahvilla käynyt, koska kun mä deittiympyrään astun haluan mennä tositarkoituksella. Tällä hetkellä musta tuntuu että mun sydämmessä ei ole tilaa muulle kuin itselleni ja Bellelle. Sattumalta löysin aivan täydellisen miehen. Mutta en ole vielä valmis mihinkään, vaikka hän täysi kymppi onkin. Mutta jos sinä siellä ruudun toisella puolella meinaat deittailla yh äitiä, älä vaan sano näitä..

Mitä teet tänään? Pääsisitkö kahville? Lapsi pitäisi saada hoitoon heti paikalla, mikä ei todellakaan noin vaan onnistu. Tällaisista kommenteista tulee aika helposti sellainen fiilis että et ymmärrä miten kiireinen yh äidin elämä on.
Susta ei kyllä uskoisi että olet äiti! Mitä sä tällä tarkoitit? Että en vaikuta sellaiselta ihmiseltä joka voisi olla hyvä äiti tai että stereotypiset äidit eivät huolehdi ulkonäöstä ja ovat rumia?

Synnytitkö sektiolla tai alateitse? Tämä ei ole sinun asia udella, ja varsinkin kun muotoilet asiaa noin tajuan heti että olet pelkästään kiinnostunut jos mun ”paikat ovat kunnossa” tai jos minulla on iso arpi sektion jälkeen joka ehkä saattaisi häiritä sinua.

Sun lapsi on onnekas kun hänellä on noin kaunis äiti. Tämä on varmaan hyvätahtoinen iskurepliikki, mutta tämä saa jostain syystä pienen oksennusrefleksin aikaiseksi. 

Saisitko lastasi hoitoon niin et kerettäis nähdä? Jos tapailet äitiä, varaudu siihen että muksu on hänessä kiinni 24/7, ja sinun pitäisi olla ihan fine sen asian kanssa koska se ei ihan heti muutu.

Harjoitellaanko vauvan tekoa? Minulla on jo yksi lapsi ja olen eronnut hänen isästä, mikä ei varmaan kenellekään ole ihanne tilanne. Flirttaava läppä joka on helvetin mauton.

Haluaisitko olla minullekin äiti? En.

Kommentit

14 kommenttia
Desire Nymark

Juu ihan rauhassa edetään 🙂 ❤

Avatar

Hmmm 6 vuotta yh-äitinä ollessa ei ole ehkä ihan samat fiilikset.

Mitä teet tänään? Pääsisitkö kahville? Joo/ei. Monesti pääsen jos lapsi on ok mukana, useimmiten myös hoitaja onnistuu, sillä en yleensä esittele lapselle miesystäviäni ainakaan heti.

Susta ei kyllä uskoisi että olet äiti! Ai kun kiva, musta ei siis paista vain yksi asia heti läpi. Olen siis oma itseni, jee!

Synnytitkö sektiolla tai alateitse? Synnytin sektiolla. Kiva että uskallat kysellä tällaisia asioita, sillä nämähän ovat tosi luonnollisia juttuja.

Sun lapsi on onnekas kun hänellä on noin kaunis äiti. Hei kiitti! Ihana kuulla.

Saisitko lastasi hoitoon niin et kerettäis nähdä? Pitääpä kysyä jos vaikka mummo ehtisi hoitamaan. Käsisikö sulle vaikka ensi perjantai, niin ehtisin olemaan viikonloppuna sit muuten lapsen kanssa.

Harjoitellaanko vauvan tekoa? Harjoitellaan vaan, kiitos mielellään!

Haluaisitko olla minullekin äiti? En.

Desire Nymark

Haha, ehkä mä vaan oon niin kyllästynyt miehiin sitten ?

Avatar

Komppaan ?

Avatar

Komppaan Elsaa 🙂
Asenne ratkaisee. Maailma on juuri sellainen paikka kuin sen itse haluaa nähdä. Minäkin olen joskus tiirailut elämääni liian tummien lasien takaa, kunnes tajusin hankkia itselleni pirteämmät linssit 😉
Tunnelmallista syksyä <3

Avatar

Älä nyt pliis tee sitä virhettä että heti hyppäät uutee suhteesee.. Antakaa ihmiset ajan parantaa haavat hitaasti mutta varmasti, se palkitsee lopulta kyllä.

Avatar

Vaikutat itse todella avoimelta ja kiinnostavalta deittikumppanilta… Ei saa pyytää kahville, eikä kysyä tai sanoa mitään…

Desire Nymark

Haha niinpä ? oon vaan niin kyllästyny miehiin 🙂

Avatar

Hei!
Kiva lukea kerrankin rehellistä blogia iloineen ja suruineen 🙂
Kirjoittaisitko joskus sinun ja Bellen tavallisesta arkipäivästä? Tuli vaan tästä postauksesta mieleen kun deitit ei tunnu tajuavan miten täyteen buukattu on jokainen päivä pienen lapsen kanssa ja kahville ei tosiaan pääse vartin varoitusajalla:D

Desire Nymark

Juu ilman muuta! ? ja kiitos hienoista sanoista ♥️

Avatar

”Että en vaikuta sellaiselta ihmiseltä joka voisi olla hyvä äiti tai että stereotypiset äidit eivät huolehdi ulkonäöstä ja ovat rumia?”
Särähti. En ymmärrä ihmisiä jotka ylipäätään voivat ajatella joistakin ihmisistä että he ovat rumia. Jokainen ihminen on KAUNIS

Desire Nymark

Tottahan se on 🙂 mutta fakta on se että kaikki ei valitettavasti ajattele noin kauniisti ♥️

Avatar

Hyiiii, sanooko oikeesti joku tälläsiä 😀 Tuli iha yrjö kurkkuun, varsinki tosta viimeisestä 😀

Desire Nymark

Älä ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä