desire nymark - Banneri

Opetamme tytöille että heidän pitäisi kutistua pienemmäksi. Saat olla kunnianhimoinen, muttet liikaa. Saat menestyä, mutta et liian menestynyt koska silloin saatat olla uhka miehille. 

Koska olen nainen minulle opetetaan että minun pitäisi mennä naimisiin ja hankkia lapsia. Minun pitäisi tehdä elämäni valintoja sillä pohjalla että naimisiinmeno on tärkein asia. Avioliitto ja lapset voivat olla iloinen asia täynnä rakkautta, tukea ja turvaa. Mutta miksi emme opeta sitä samaa pojille?

Opetamme naisille että he eivät saa olla yhtä seksuaalisesti vapaita kuin pojat. Saat kilpailla muitten naisten kanssa miehien huomiosta, mutta et kuitenkaan saa näyttää liikaa ihoa tai tuoda itseäsi esille seksuaalisella tavalla. Paljas iho sekä kasa seksikumppaneita on hyväksyttävää miehillä, mutta ei naisilla.

Jos nainen on menestynyt uranainen, ihmetellään miksi hänellä ei ole tai milloin hän meinaa hankkia lapsia. Jos naisella on paljon seksikumppaneita hän on lutka. Jos nainen on introvertti hän on ylimielinen ja jos hän ei osaa tehdä ruokaa hän ei ole vaimo matskua.

Feministi on ihminen joka uskoo että jokaisella ihmisellä pitäisi olla samanlainen palkka ja samanlaiset oikeudet, sukupuolesta huolimatta. ?? Feminist javisst, ja oikein hyvää tyttöjen oikeuksien päivää kaikille tytöille. Olemme kovaa kamaa!

Kommentit (2)

Ihan mahtava teksti, se on muuten just näin.

<3 Hannele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X