desire nymark - Banneri

On olemassa klementiinejä, appelsiinejä, päärynöitä ja sitten tietysti meloneja. Nyt puhutaan siis naisten rintavarustuksesta. Itse olen imettämisen jälkeen ylpeä omistaja kahdelle patakintaalle, tai paistetuille munille. Olen siis juuri se, ketä miehet kutsuvat laudaksi. 

Ennen raskautta tykkäsin mun C kupista. Tottakai että välillä oli sellaisia hetkiä kun olisin toivonut vähän enemmän massaa, mutta olin ihan tyytyväinen mun rintavarustukseen. Raskauden myötä kuppikoko kasvoi D:ksi ja väitin jopa että en ikinä lopettaisi imettämistä, koska nyt mun turvatyynyt ovat luokkaa 6/5. No sitten tuli rintatulehdus, maito loppui kun seinään ja tissitkin vaan hävisivät. POF! ja ne olivat poissa. Totaalisen gone.

Turvatyynyistä puheen ollen, jos juoksisin seinää päin tällä hetkellä murtaisin ensin nenäni ja sen jälkeen leegot lentäisivät suustani. Niin paljon teknisiä ongelmia minun turvatyynyillä on tällä hetkellä. Tottakai että on olemassa kaikenmaailman push up rintaliivejä, tissi contouria ja teipilläkin saa mukamas lisää volyymiä. Mutta sitä oikeeta tavaraa ei ole olemassa.

Ensin sain asiasta niin pahat kompleksit että meinasin jo käydä virossa hankkimassa silarit itselleni. Sitten yritin väkisin löytää niitä positiivisä asioita. Eli jos näytät kävelevältä kalapuikolta niin kuin minä, älä hätäile. On niitä positiivisiäkin puolia olemassa.

  1. Pystyt nukkumaan vatsalla ilman minkäänlaisia ongelmia. Periaatteessahan se on sama kuin jos nukkuisit selällä.
  2. Juokseminen ei ole ongelma koska mikään ei hölsky, vaikka sinulla ei olisi urheiluliivit päällä.
  3. Halaaminen on helpompaa koska tissit eivät todellakaan ole tiellä. Pystyt siis halaamaan ihmisiä oikein lujaa ilman ongelmia.
  4. Selkä tai hartiakivut eivät vaivaa.

Muistakaa että jokainen keho on kaunis, omalla tavalla. Rintojen tärkein tehtävä on ruokkia vauvoja ja vaikka ne eivät välttämättä näytä ihan samalta imettämisen jälkeen, se todellakin on sen arvosta. Eli terkkuja vaan kaikille kalapuikoille!

Kommentit (10)

Ainakin tossa kuvassa sulla näyttää tosi hyviltä tissit? Olisin enemmän kuin tyytyväinen, jos itselläni olisi edes ne patakintaat..

Mulla oli ennen lasta D-E kuppi ja palasi imetyksen jälkeen samaan kuppikokoon. Olivathan ne lösähtäneemmät, mutta nykyään tykkään niistä enemmän. Sen tähden koska ennen raskautta ne oli musta aina riipputissit ja imetyksen jälkeen vielä riippuvammat, mutta nyt ne oli kunnon syystä riippuvat niin sen tähden tykkään niistä nykyään enemmän. Sekä nännit tuli ihanan isoiksi imetyksestä, tuo seksielämään plussaa.

Isoissakin tisseissä on paljon ongelmia, ja vaikka iso osa niistä on kivuliaita, osa on myös esteettisiä. En tunne yhtäkään naista, jolla on D tai isompi, jolla olisi terhakat, ei-lässähtäneet tissit – myös mun E-kuppi hilaa itseään joka viikko lähemmäs maankamaraa. Ilman rintaliivejä olo on inhottavaa, kauniista braleteistä ei voi kuin unelmoida ja kauhistelen, että mulla tulee olemaan mummotissit jo 25-vuotiaana. Ennen lapsien hankkimista 😀

Haha noniin, totta tuokin 😀 silarit kuitenkin pysyvät suht terhakkaana luulisin? saatan myös olla väärässä.. 😀

Itse ”synnyin” pienillä tisseillä, tai siis ne eivät ikinä kasvaneet aa kuppia isommaksi.
Tietynlaista ironiaa on, että äitini ja siskoni ovat kummatkin D kuppia ja isosiskoni ”kasvu rintsikoita” säästettiin jopa minulle ”sitkun sinäkin kasvat niin ei tarvitse ostaa niin monia kun ei näitäkään ole paljoa käytetty!” Ne ovat vieläkin liian isot.

Haha voi ei, ”sitten kun sinäkin kasvat” 😀 mut hei, ei tää kalapuikkona oleminen oo niin hirveetä sentään ja kohtalotovereita näyttäis olevan ❤

Täällä myös tämä koettu 4 vuotta sitten ja kohta taas.. ja ilolla voin kertoa että mulla ainakin tissit palasivat ajan kanssa takaisin alkuperäiseen kokoonsa 🙂
Sitä odotellessa!

NIIN ON MULLAKIN

Okei, mul on edelleen b-kuppi. Mut sekin saattaa olla vain leveän rintakehän takia… Ei oo ei mitään millä koreilla, etenkään raskauden jälkeen 😀

Mutta onneksi mun identiteetti ei rakennu ulkonäöstä.

Joo onneksi ei ota päähän perus tiistaisin, mut ai samperi ku pitäs joku V aukkonen juhla mekko/paita laittaa päälle 😀

Eikä en kestäää! 😀 Samoilla sanoilla kuvailisin mun rintavarustusta..Terv. entinen c-kuppi myös ja silareista haaveileva..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X