desire nymark - Banneri

HOME TOUR – OLOHUONE

Eilen pistin meidän olkkarin uuteen uskoon, joten tämä on aika raakile vielä ja sisustus ideoita otetaan mielellään vastaan! Siirsin siis telkkarin toiselle seinälle ja vielä pitäisi hankkia antennijohto, kunhan löydän sellaisen joka on yli 15 metriä pitkä. Muuten olkkari näyttää paljon isommalta näin ja olen tyytyväinen lopputulokseen.

Tässä on muuten maailman helpoin DIY – projekti, eli marmoritaulu. Marmorihan on ollut kuuminta hottia jo pari vuotta, mutta en ole pystynyt käyttämään sitä meidän sisustuksessa kunnes NYT! Heitin marmorikuvioista dc – fixiä kehykseen. Meillä on niin paljon valokuvia seinillä ja nyt kun halusin taulun en löytänyt mitään kivaa, joten tein itse ja säästin.

Kirjahyllystä meinaan vielä pistää kirjat vaihtoon koska meidän talossa kukaan ei lue vanhoja fakta kirjoja, ylläri. Bellellä on jo oma kirjahylly omassa huoneessaan joten mitään lastenkirjoja ei ole tulossa. Mutta jotain hienoja ”sisustus”kirjoja ehkä, tai sitten koriste esineitä?

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Mä oon niin katellinen sun ihanalle kodille ja sulla on hyvä maku sisustuksen suhteen. Oot kyllä onnekas kun saatte lapsen kanssa asua noin ihanassa ja isossa talossa. T. Kerrostalokolmiossa asuva 4 hengen perheen äiti (ainakin toistaiseksi)? p.s. Ootko harkinnu sisustussuunnittelijan uraa?

Avatar

Saitko jäädä avioeron jälkeen teidän yhteiseen asuntoon ?

Desire Nymark

Tää on mun lapsuudenkoti ja omistin tämän jo ennenku tavattiin niin kyllä, sain jäädä omaan taloon asumaan ? onhan tää vähän turhan iso mut en jaksa mitään muutto hommia, elämä on ollu ihan tarpeeks hektistä ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä