desire nymark - Banneri

Teksti on toisen kirjoittama ja suomennettu. Alkuperäinen artikkeli löytyy englanniksi TÄÄLTÄ.

Saanko kertoa teille onnellisen deitti – tarinan?

Minusta tuntuu että puhutaan aina niistä ääritapauksista kun on deittaamisesta kyse (itsekin olen syyllistynyt tähän). Ymmärrän että ne horror tapaukset ovat viihdyttäviä, jäävät paremmin mieleen ja niistä on hauskempaa puhua koska huumorilla ja sarkasmilla hyöstettynä niille voidaan nauraa. Alussa kun siirryin takaisin deittimarkkinoille olin pelokas ja asenne oli aika negatiivinen ja skeptinen mutta aika nopeasti huomasin että eihän tämä ollutkaan yhtään niin pahaa kuin luulin.


Jos siis sinä, sinkku äiti, olet masentunut ja luulet että tulet kuolemaan yksin viiden kissan kanssa tai liian pelokas asettumaan deittimarkkinoille, haluan jakaa teidän kanssanne 7 asiaa jotka yllättivät minut positiivisella tavalla.

1. Ihmiset käyvät vielä deiteillä. Miehet kutsuvat sinut syömään, leffaan, keilaamaan jne ja käyvät ihan kunnon deiteillä eikä pelkästään lähikuppilassa tai kahvilla jomman kumman luonna. On siis vielä olemassa miehiä jotka jaksavat panostaa ekoihin treiffeihin ja ensivaikutelmaan.

2. Miehet haluavat maksaa laskun. Vanhanaikaista kyllä mutta kuuluu silti mielestäni hyviin käytöstapoihin. Tottakai jos haluat saat ehdotta että splittaatte laskun, mutta olen huomannut että miehet melkein hyökkäävät laskun perään.

3. Lapsettomatkin miehet haluavat tapailla sinkkuäitejä. Tässä asiassa yllätyin suuresti. Luulin että jatkossa tapailen pelkästään miehiä joilla on lapsia, mutta kyllä ne lapsettomatkin miehet ilomielin lähtevät treffeille sinkkumutsien kanssa. Pääasia on että he pitävät lapsista.

4. Lapsettomat miehet eivät ole lapsellisia narsisisistejä. He ymmärtävät miten kiireinen olet, miten väsynyt saatat olla tai jos joudut perumaan treffit viimetipassa koska lapsenvahti ei tullut tai lapsesi on kipeä. He ymmärtävät että lapsesi tulee aina olemaan ykkössijalla ja että kyseessä on paketti deali.

5. Kaikki miehet eivät halua deittailla kymmenen vuotta nuorempia. Okei, nyt olen itse vasta täyttämässä 25, mutta olen myös tapaillut miehiä jotka ovat minua nuorempia tai suht samanikäisiä. Se, että olet sinkkuäiti ei tarkoita että tuleva miehesi pitäisi olla sinua 10 vuotta vanhempi.

6. Olet äiti, mutta silti seksikäs. Miesten mielestä siis. Aika harva kyselee heti ensikättelyssä miten pahasti rintasi ovat kärsineet imetyksestä, millä tavalla sinä synnytit tai tarkastelee miten pahoja raskausarpia sinulla on. Muksu tai ei muksua, jos olet seksikäs niin olet.

7. Miehet ovat kiinnostuneita sinun lapsestasi. Jotkut miehet saattavat olla niin fiksuja että he ymmärtävät miten tärkeitä sinun lapsesi sinulle ovat ja haluavat myös tehdä hyvän ensivaikutelman lapsiisi. Tämä saattaa tarkoittaa jotain ihan pientä kuten karkkipussin tuominen jonka myöhemmin saat antaa lapsillesi jne, pääasia kuitenkin että lapset eivät ole puheenaiheena tabu.

Kommentit (2)

Moi!
Blogiasi on kiva lueskella mutta haluaisin huomattaa asiasta joka ainakin itseäni häiritsee, se että sinulla pyörii samat kuvat näissä postauksissa (tämän postauksen kuva löytyy myös 12 syytä olla kateellinen sinkkuäidille postauksesta).
En tarkoita tätä millään pahalla, ajattelin vain antaa rakentavaa kritiikkiä!
Kivaa joulun odotusta teille! 🙂

Hei, kiva että tykkäät ♥️ ja tämä häiritsee minuakin! ? olen vaan yksinkertaisesti ollut liian laiska ottamaan uusia kuvia ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X