desire nymark - Banneri

Viimeiset kaksi viikkoa on ollut yhtä helvettiä, näin suoraan sanottuna. Belle on saamassa ylähampaita, jotka saivat flunssan aikaiseksi ja kuumettakin on ollut. Tämä tarkoittaa siis sitä että desibelli taso on ollut aika korkealla (maximilla) meidän kämpässä, etenkin öisin.

Kahden viikon saldo sisältää;

 • 2 yötä ilman minuuttiakaan unta
 • 5 pakettia kahvia
 • Isoin unisaldo 5h/vuorokausi
 • Lava batteryä
 • 2 pakettia panacodia
 • 3 sairaalakäyntiä
 • 3 pakettia yösiteitä (voidaan melkein kutsua vaipoiksi?)
 • 4 pakettia tamppooneja
 • 3 kuukuppia jotka kaikki menivät romukoppaan

Kärsin siis edelleen kesto-menkoista jotka eivät millään halua loppua. Hemoglobiini on aika matala, joka lisää väsymystä ja alavatsakivut taas pitävät huolen että oysyn hyvällä tuulella, NOT! Täällä vedetään siis iso kasa kipulääkkeitä, kahvinkeitin on päällä 24/7, jääkapissa lava batterya ja kuunnellaan leona lewiksen keep bleeding, keep keep bleding love – kappaletta repeatilla (okej, oikeasti makaan sohvalla sikiöasennossa ja katselen netflixiä).

Eilen tuli lunta, kohta on joulu ja me vaan hillutaan Beltsun kanssa jossain koomatilassa eikä saada mitään aikaiseksi. Joka päivä vaan todetaan että a) hampaat on perseestä b) menkat on saatanasta. Eli jos joku fiksu niksipirkko voisi heittää kommenttikenttään maagiset poppakonstit miten

 1. Saada vauva nukahtamaan heti
 2. Kestää hanpaidentuloa
 3. Lievittää menkkakipuja

Olisin ikuisesti kiitollinen!

Kommentit (7)

Anna Buranaa yöksi, lasta sattuu hampaiden tulo ihan älyttömästi!

Huh..jaksamisia.Meille hampaat ei oo tuottanu ongelmia ainakaan vielä. Tällä hetkellä poika kärsii eroahdistuksesta ja sentähden saattaa herätä öisin pari kertaa,haluaa vaa äidin lähelle.Lapsilla näitä eri ”vaiheita” riittää 😀

Ootko antanu Bellelle panadolia ja onko auttanut? Täällä ainakin se auttanut. Nuo sun menkat kuulostaa älyttömiltä! En osaa muuta sanoa kuin että tsemppiä niiden sietämiseen, ja toivotaan että saatais pian selvitettyä mistä ne johtuu! :O

Mulla ois hippi-niksi menkkakipuihin, mutta sulla taisi olla tauotonta tuo vuoto? Vuodon aikaan kun ei sitä voi kokeilla. Mulla infernaalisiin kuukautiskipuihin on auttanut vaginal steam, eli pimppahöyrytys. Googlella löytyy hyvin englanniks. Itse olin niin epätoivoinen, että kokeilin, kun ei siinä mitään menettänytkään, mutta kappas, mulla toimi.
Mutta jokatapauksessa, toivon, että löytyy sulle sopivat ratkaisut!

Juu nää meikäläisen vuodot on jatkuvia ?

Lapsellekin voi antaa kipuläkettä yöksi kun hampaita on tulossa. Esim pronaxen+panadol oraaliliuokset. Ei toki viikkoja putkeen mutta 2-3 yötä putkeen niin saatte vähän nukuttua.

Panadoolia annan mutta eipä oo hirveesti auttanu :/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X