desire nymark - Banneri

KUN VOINTI ON VÄHÄN NIIN JA NÄIN..

Viimeiset kaksi viikkoa on ollut yhtä helvettiä, näin suoraan sanottuna. Belle on saamassa ylähampaita, jotka saivat flunssan aikaiseksi ja kuumettakin on ollut. Tämä tarkoittaa siis sitä että desibelli taso on ollut aika korkealla (maximilla) meidän kämpässä, etenkin öisin.

Kahden viikon saldo sisältää;

 • 2 yötä ilman minuuttiakaan unta
 • 5 pakettia kahvia
 • Isoin unisaldo 5h/vuorokausi
 • Lava batteryä
 • 2 pakettia panacodia
 • 3 sairaalakäyntiä
 • 3 pakettia yösiteitä (voidaan melkein kutsua vaipoiksi?)
 • 4 pakettia tamppooneja
 • 3 kuukuppia jotka kaikki menivät romukoppaan

Kärsin siis edelleen kesto-menkoista jotka eivät millään halua loppua. Hemoglobiini on aika matala, joka lisää väsymystä ja alavatsakivut taas pitävät huolen että oysyn hyvällä tuulella, NOT! Täällä vedetään siis iso kasa kipulääkkeitä, kahvinkeitin on päällä 24/7, jääkapissa lava batterya ja kuunnellaan leona lewiksen keep bleeding, keep keep bleding love – kappaletta repeatilla (okej, oikeasti makaan sohvalla sikiöasennossa ja katselen netflixiä).

Eilen tuli lunta, kohta on joulu ja me vaan hillutaan Beltsun kanssa jossain koomatilassa eikä saada mitään aikaiseksi. Joka päivä vaan todetaan että a) hampaat on perseestä b) menkat on saatanasta. Eli jos joku fiksu niksipirkko voisi heittää kommenttikenttään maagiset poppakonstit miten

 1. Saada vauva nukahtamaan heti
 2. Kestää hanpaidentuloa
 3. Lievittää menkkakipuja

Olisin ikuisesti kiitollinen!

Kommentit

7 kommenttia
Desire Nymark

Panadoolia annan mutta eipä oo hirveesti auttanu :/

Avatar

Lapsellekin voi antaa kipuläkettä yöksi kun hampaita on tulossa. Esim pronaxen+panadol oraaliliuokset. Ei toki viikkoja putkeen mutta 2-3 yötä putkeen niin saatte vähän nukuttua.

Avatar

Mulla ois hippi-niksi menkkakipuihin, mutta sulla taisi olla tauotonta tuo vuoto? Vuodon aikaan kun ei sitä voi kokeilla. Mulla infernaalisiin kuukautiskipuihin on auttanut vaginal steam, eli pimppahöyrytys. Googlella löytyy hyvin englanniks. Itse olin niin epätoivoinen, että kokeilin, kun ei siinä mitään menettänytkään, mutta kappas, mulla toimi.
Mutta jokatapauksessa, toivon, että löytyy sulle sopivat ratkaisut!

Desire Nymark

Juu nää meikäläisen vuodot on jatkuvia ?

Avatar

Ootko antanu Bellelle panadolia ja onko auttanut? Täällä ainakin se auttanut. Nuo sun menkat kuulostaa älyttömiltä! En osaa muuta sanoa kuin että tsemppiä niiden sietämiseen, ja toivotaan että saatais pian selvitettyä mistä ne johtuu! :O

Avatar

Huh..jaksamisia.Meille hampaat ei oo tuottanu ongelmia ainakaan vielä. Tällä hetkellä poika kärsii eroahdistuksesta ja sentähden saattaa herätä öisin pari kertaa,haluaa vaa äidin lähelle.Lapsilla näitä eri ”vaiheita” riittää 😀

Avatar

Anna Buranaa yöksi, lasta sattuu hampaiden tulo ihan älyttömästi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä