desire nymark - Banneri

Belle on vasta 10 kuukautta tällä hetkellä ja tapaamisoikeuksien kanssa oli jonkun verran säätöä alussa, koska menimme eri suuntiin Bellen isän kanssa jo raskausaikana. Synnytyksen jälkeen yritettiin hetken aikaa korjata meidän väliä, mutta siitä ei tullut mitään.

Pieni vauva on aika lailla riippuvainen äidistään, mutta isä on myös hänelle tärkeä. Alussa tapaamisia oli kerran viikossa, 2 tuntia ja minun luonna. Silloin kävin yleensä lenkillä tai sitten kaupassa. Aika nopeasti kuitenkin huomattiin että se sopivin paikka tapaamisille ei ole minun kodissa, koska halusin rakentaa mun uutta elämää ja Bellen isä halusi myös olla rauhassa Bellen kanssa.

Belle ei myöskään oikein tunnistanut isäänsä, joten muutettiin sopimusta siten että Belle on isänsä luonna tiistaisin ja torstaisin 17-20. Välillä Belle on myös yötä isänsä luonna viikonloppuisin, niin että he saavat tehdä jotain kivaa yhdessä ilman että Bellen isä joutuu kyyläämään kelloa koko ajan. Vaikka Belle on pieni hän on ottanut yöpymiset ihan hyvin. Välillä minulle tulee tyhjä ja syyllinen olo ilman Belleä, mutta koitan itse ladata akkuja silloin niin että pystyn olemaan mahdollisimman hyvä äiti Belle (ruokavalio ja väsymys vaikuttaa ihmeellisen paljon kaikkeen).

Itse haluaisin toki viettää aikaa Bellen kanssa koko ajan ja me ollaan aika tiivis kaksikko, koska mehän ollaan oltu kaksistaan melkein koko ajan. Mutta isän ja lapsen suhde on myös tärkeä, joten annan Bellen isän osallistua niin paljon kun hän haluaa/pystyy. Vaikka minä olen lähivanhempi Bellellä on silti kaksi vanhempaa ja molemmat tulee varmasti olemaan hänelle yhtä tärkeitä.

Elareista ja tavaroista sovittiin niin että Bellen isä maksaa Bellelle (koska elatusapuhan on neidille, ei minulle) 250€ kuussa ja jaetaan sitten kaikki tavarat kuten vaunut, turvakaukalot, vaatteet, lelut jne. Bellen isällä on toki omat ruuat ja vaipat silloin kun neiti on hänen luonna.
Työnnettiin meidän erimielisyydet sivulle eikä keskustella niistä ollenkaan, vaikka kyllähän se on selvää että meidän ero ei todellakaan ollut helppo ja molemmille jäi syvät haavat. Tärkeintä on kuitenkin Beltsu, eli keskustellaan pelkästään hänen asioista, ei muusta. Tämä on kuitenkin toiminut meille ihan hyvin ja tärkeintä on että tämä ratkaisu toimii meidän pienelle neidille.

Kommentit (3)

Mimusta on hienoa, että lapsi saa alusta asti olla yötä myös isänsä kanssa. 🙂

Tosi hyvältä kuulostaa tuo suunnitelma. Ja eikö tuo oo aika perinteinen? 🙂 Älä tunne yhtään syyllisyyttä vaan nauti myös omasta ajasta. Ja tarvithan sä myös aikaa blogihommien tekemiseen, ja sitä tuskin illasta/yöstä jaksaa ottaa.

Joo, taitaa muuten olla aika perus mutta toi yön yli antaminen ”hoitoon” jakaa mielipiteitä 🙂 toisaalta en koe että annan mun lasta hoitoon jos hän on isänsä kanssa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X