desire nymark - Banneri

En ikinä olisi uskonut että yksi pyyhkäisy oikealle voisi muuttaa mun ja Bellen elämää ihan totaalisesti, mutta niin siinä sitten kävi. En enää koe olevani yksinhuoltaja, enkä koe että meidän perhe olisi ”rikki”, tai ylipäätänsä että minä olisin rikkinäinen.

Kun olet yksin et edes mieti miten rankkaa se välillä on. Juokset vaan ympyrässä kun päätön kana ja hoidat asioita, koska jonkun on pakko niitä hoitaa. Elät survival modessa ja saat kyllä kaiken hoidettua (ainakin ne tärkeimmät asiat) mutta vasta sitten, kun et enää ole yksin, huomaat miten paljon arki helpottuu.Et enää valvo yksin, etkä tunne yksinäisyyttä. Et enää joudu säätämään koko päivän aikataulua vauvan mukaisesti (et ainakaan yhtä paljon). Yhtäkkiä suihkuun meneminen ei enää ole ongelma, vaikka lapsi olisi saamassa hampaita eikä suostu nukkumaan päikkäreitä. Etkä joudu kantamaan hoitolaukkua, käsilaukkua, turvakaukaloa ja ruokaostokset yksin.

Mutta tärkein asia on kuitenkin se, että huomaat miten paljon onnellisempi olet ja miten sun lapsi toimii peilikuvana, ja hänkin on onnellisempi. En väitä että elämäni olisi täydellinen nyt, tai että vanhat asiat eivät kummittele ja saisivat aikaan turhia pelkoja yksinjäämisestä tai luottamuspulaa. Mutta tärkeintä ei olekaan että et ikinä ole ollut rikkinäinen, tai että kukaan ei olisi sinua rikkonut, vaan se että joku astuu sisään sun elämään ja teippaa jesarilla palaset yhteen. ♥️

Kommentit (22)

Löytyks tää uus lähipiiristä? Eli oliko osasyyllinen eroon? Mahdollisesti jo sieltä risteilyltä?

Onnea! <3 Kiva kuulla että oot onnellinen ja se varmasti vaikuttaa myös jaksamiseen 🙂

Snälla sänk sängbottnet och fort innan Belle faller över kanten !…

Dehär e hennes kakkos sänky 🙂 hon sover int i den, så därför e bottne int ännu sänkt ?

Pst, ensimmäisen kuvan lähde on unohtunut merkata 😉

Pixabayn kuvapankin kautta otetuista kuvista ei tartte merkata mitään 🙂

Lukijoiden kannalta olis hyvä merkitä ettei ole oma kuva..

Snälla sänk sängbottnet ,FORT !! Det slutar snabbt dåligt annors… ??

Minustakin pitäisi edetä paljon hitaammin kun lapsikin kuvioissa mukana..Pienes ajas oot kokenu kyllä paljon..vauvan syntymä,ero aviomiehestä ym. Sen takia ite ajattelen että liian nopeaa toimintaa, mutta anyway toivottovasti oot onnellinen 🙂

No aika nopeaa toimintaa..toki rakkaus ja onni kuuluu kaikille mutta ensin pitäisi käsitellä ne vanhat haavat, ongelmat ym. Antaa ajan parantaa..varsinkin kun lapsi on kuvioissa mukana.

Hienoa kuulla että arki helpottuu ja saat hengähtää ja rakastaa. Kaikkea hyvää ja kivaa joulun odotusta ?

Oisko aika jo laskea pinniksen pohjaa ? Ihan sydämestä otti kun näin tuon kuvan!
Mutta onnea, kiva että olet löytänyt rinnallesi jonkun ?

Hetki sitten postasit sinkkuäiti-aiheesta..
Lapsen kanssa olis syytä edetä paljon hitaammin, tai siis pikemminkin lapsen vuoksi.

Onnea kuitenkin, ei ne sun haavat kovin syviä ilmeisesti ole.
Ens kesänä naimisiin?

Olipa tyly kommentti Netta! Sanoisitko noin tuntemattomalle ihmiselle kasvotusten? Ja jos sanoisit niin huhhuh, luojan kiitos ei tunneta!

Miksen sanoisi? Niin kauan tehkööt ihmiset mitä huvittaa, mutta kun on pieni lapsi mukana niin ikävä kyllä ne omat halut on kakkossijalla.
Pieni lapsi ei ymmärrä sitä että äidillä vaihtuu miesystävät. Pahimmillaan jää se kuva että on ihan okei pyörittää ihmisiä mielensä mukaan. Tuonkin ikäinen ymmärtää enemmän kuin uskoisi.

Onnea! <3 Itsekin löysin eron jälkeen nykyisen mieheni Tinderistä, ollaan oltu nyt naimisissa 1,5v. 🙂

Oii ihana kuulla! ? ja kiitos ♥️

♥ Ihanaa, onnea! ♥
Nimim. Itsekin Tinderistä lapselleni isäpuolen löytänyt 😉 Noin 3,5 vuotta oltu nyt yhdessä.

Kiitos ♥️ ja hei ihana kuulla että joku muukin on löytänyt rakkautta tinder kautta ?♥️

Ihanaa!! Oot siis löytänyt uuden heilan <3 Oon niin onnellinen teidän puolesta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X