desire nymark - Banneri

Yh-äidin tapaileminen tuo elämään jonkun verran haasteita, kuten esimerkiksi se että aikataulu menee kokonaan vaahtosammuttimen rytmin mukaan, miten hän päättää nukkua tai syödä. Tämä pieni hobitti on myös aina huomion keskipiste. Milloin yh-äidillä on aikaa deittaamiseen? No silloin kun lapsi nukkuu tai kun hän saa/raaskii jättää lasta hoitoon.

Yh-äidin piirteisiin kuuluu krooninen väsymys, kiire ja stressi joten kivaa tekemistä deiteille saattaa olla vaikeeta löytää. Jos joku olisi viennyt minut leffaan, eli pimeään huoneeseen missä on mukavat tuolit, olisin nukahtanut samantien. Jos taas menisin hienoon ravintolaan ahmisin mun ruuan nano sekunnissa, koska olen niin tottunut että en ehdi syömään rauhassa.

Aika nopeasti skipataan alkuhuuma ja ruvetaan pyörittämään arkea. Meillä valvottiin päivästä yksi lähtien, ei sen takia että oltais oltu niin rakastuneita, vaan koska Belle oli saamassa hampaita. Aika nopeasti Belle myös kiintyi mun mieheen ja neiti on onnen kukkuloilla kun hän saapuu kotiin töistä. Voisi sanoa että meistä tuli samantien perhe.

Yh-äidin kumppaniksi tarvitaan mies jolla on kova selkäranka, äärettömän hyvät hermot ja paljon kärsivällisyyttä sekä ymmärrystä. Hänen pitää olla se mies joka vapaaehtoisesti jatkaa sirkuksen pyörittämistä joka toinen mies on jättänyt pöydälle lojumaan. Se ei tarkoita että hän joutuisi leikkimään isää, vaan että hänestä tulee osa perhettä ja tärkeä roolimalli pienelle ihmiselle joka on äärettömän tärkeä tehtävä.

Belle ei ikinä ollut rasite miehelleni, tai jotain mitä hänen olisi pakko hyväksyä jos hän haluaa olla minun elämässä. Belle oli hänelle bonus joka tuli kaupan päälle. Kuka tahansa mies pystyy auttamaan sinua saamaan lapsen maailmaan, mutta mies joka auttaa sinua kasvattamaan lapsia on eri asia. Hänen pitää kantaa vastuutta, olla epäitsekäs ja luotettava. Isä ei ole pelkästään biologinen henkilö, vaan mies joka kantaa vastuutta ja on osa perhettä.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X