desire nymark - Banneri

REMPPAVIIKKO 1

Ensimmäinen remppaviikko takana ja olohuone on melkein valmis. Revittiin kaikki vanhat tapetit pois (2 kappaletta ja maalia välissä, ai että), tasoitettiin seinät ja maalattiin ne. Maalattiin myös katto sekä kattolistat valkoiseksi ja ensi viikolla ikkunakarmitkin saavat valkoista maalia. Alussa pelkäsin että meidän valitsema harmaa sävy olisi vähän liian tylsä, mutta ollaan oikein tyytyväisiä lopputulokseen. Tähän huoneeseen tulee myös valkoinen puolipaneli missä on kultaisia yksityiskohtia.

Belle ei kyllä ikinä ennen ole ollut yhtä innoissaan mistään. Neiti ei millään meinaa suostua pysymään poissa työmaalta, joten hän on saanut olla mukana kattomassa mitä me puuhaillaan. Olen melkein satavarma että jos Belle saisi valita itsellensä ammatin tällä hetkellä hänestä tulisi raksamuija, tai sitten sähköri koska kaikki johdot ovat edelleenkin erittäin lähellä sydäntä.Remppaaminen vauvan kanssa tuo tottakai omat haasteensa, mutta Belle on ollut tosi kiltti. Mieheni taas on ollut tosi kärsivällinen ja ahkera. Täällä vaan odotellaan että huone valmistuisi niin että päästään sisustamaan! Ensimmäinen viikko pulkassa, enää olisi keittiö, eteinen, ruokailuhuone, vessa, kylppäri ja kaksi makuuhuonetta jäljellä.

Kommentit

4 kommenttia
Desire Nymark

On joo 🙂

Avatar

Ihana ja kaunis tyttö sulla<3

Desire Nymark

Kiitos ja Belleltä haleja ?♥️

Avatar

Tässä mietin että onkos sulla uus mies kun miehestä oot puhunu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä