desire nymark - Banneri

Ensimmäinen remppaviikko takana ja olohuone on melkein valmis. Revittiin kaikki vanhat tapetit pois (2 kappaletta ja maalia välissä, ai että), tasoitettiin seinät ja maalattiin ne. Maalattiin myös katto sekä kattolistat valkoiseksi ja ensi viikolla ikkunakarmitkin saavat valkoista maalia. Alussa pelkäsin että meidän valitsema harmaa sävy olisi vähän liian tylsä, mutta ollaan oikein tyytyväisiä lopputulokseen. Tähän huoneeseen tulee myös valkoinen puolipaneli missä on kultaisia yksityiskohtia.

Belle ei kyllä ikinä ennen ole ollut yhtä innoissaan mistään. Neiti ei millään meinaa suostua pysymään poissa työmaalta, joten hän on saanut olla mukana kattomassa mitä me puuhaillaan. Olen melkein satavarma että jos Belle saisi valita itsellensä ammatin tällä hetkellä hänestä tulisi raksamuija, tai sitten sähköri koska kaikki johdot ovat edelleenkin erittäin lähellä sydäntä.Remppaaminen vauvan kanssa tuo tottakai omat haasteensa, mutta Belle on ollut tosi kiltti. Mieheni taas on ollut tosi kärsivällinen ja ahkera. Täällä vaan odotellaan että huone valmistuisi niin että päästään sisustamaan! Ensimmäinen viikko pulkassa, enää olisi keittiö, eteinen, ruokailuhuone, vessa, kylppäri ja kaksi makuuhuonetta jäljellä.

Kommentit (4)

Tässä mietin että onkos sulla uus mies kun miehestä oot puhunu

Ihana ja kaunis tyttö sulla<3

Kiitos ja Belleltä haleja ?♥️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X