desire nymark - Banneri

Meillä on Andreaksen kanssa 9 vuoden ikäero, millä meidän mielestä ei ole minkäänlaista merkitystä, koska tärkeintä parisuhteessa on yhteensopivuus. Me arvostamme sekä kunnioitamme toinen toisiamme, huolehdimme toisistamme ja olemme toistemme tukena ja turvana. Mutta välillä meidän ikäero saattaa ihmetyttää muita ihmisiä ja välillä se tulee puheeksi.

Meillä on samanlainen kiero ja ronski huumori, viihdymme hyvin perheen ja ystävien kanssa ja teemme molemmat paljon työtä ja olemme pienimuotoisia ylisuorittajia mutta viihdymme myös kotona. Tykkäämme molemmat musiikista, lapsista, eläimistä, samantyyppisistä sarjoista ja elokuvista. Meillä on samanlainen sisustustyyli, olemme molemmat puheliaita, elämme kahvilla ja sarkasmilla. Meillä on samanlaiset tulevaisuuden suunnitelmat ja meillä vaan synkkaa äärimmäisen hyvin. Se, että mieheni syntyi 9 vuotta ennen minua on pelkkä sivuseikka.Meidän sukulaiset eivät reagoineet asiaan millään tavalla. Minun perheeni oli sitä mieltä, että kunhan mies on kiva niin se on tärkeintä. Andreaksen perhe taas oli sitä mieltä, että kunhan hän on onnellinen, niin se on pääasia, koska eihän hän nyt sentään mikään lapsi enää ole. Meillä oli tietysti eri kaveriporukat, mutta Andreaksen ystävät ovat olleet minulle mukavia ja ovat hienosti ottaneet minut mukaan heidän porukkaansa, vaikka olenkin 9 vuotta heitä nuorempi. Minun ystävät tykkäävät Andreaksesta ja ovat nimenomaan sanoneet, että ikäeroa ei huomaa koska Andreas on aika nuorekas.

Välillä heitämme läppää siitä, että kun Andreas teki asian x minä vielä istuin hiekkalaatikossa ja söin hiekkaa. Kieltämättä se tuntuu aika hurjalata, että kun Andreas aloitti lukion minä olin ekaluokkalainen. Tai että kun Andreas sai ajokortin ja ramppasi baareissa minä olin 9 vuotias. Jos minä taas etsisin itselleni nuoremman miehen samalla ikäerolla, hän olisi käynyt rippileirin viime kesänä. Meidän ikäeroa ei huomaa jos asiaa ei sen enempää pohdi, ja Andreas on säilynyt todella hyvin. Hänellä ei ole harmaita hiuksia eikä ole kalju. Minusta tuntuu että raskauden, synnytyksen ja yksinhuoltajuuden jälkeen minulla on enemmän ryppyjä kuin miehelläni.

Loppupeleissä ihminen rakastuu keneen rakastuu. Väittäisin että kunhan pari itse ei koe isosta ikäerosta olevan haittaa ja molemmat ovat täysi-ikäisiä, iällä ei ole väliä. Koolla taas on. Miten iso ikäero teillä on, ja mikä on teidän mielestänne liian iso ikäero?

Kommentit (22)

Haittaisiko se, jos hän olisi kalju tai jos hänellä olisi harmaita hiuksia? Ihan mielenkiinnosta kysyn. 😀

Ikä on vain numero, jos se oikea löytyy, et ajattele ikää! Mulla 1v2kk eron jälkeen uusi rakkaus, miehen puolelta ensisilmäyksellä, minun puolelta toisella… ? Sielunkumppanini täyttää 49 ja minä 42, oinaita molemmat… Haaveissa vielä yhteinen lapsi, koska hänellä ei omia ole…

Meillä myös 9 vuotta ikäeroa, mies 44 ja itse olen 35. Välillä tuntuu että minä olen se vanhempi 😀

Haha välillä mustakin tuntuu että olen se vanhempi ???

Eksän kaa oli ikäeroa 26v. Että ei ees koskaan aateltu tolleen et ku sä olit nii ja nii monta vuotta nii mitä sillo minä olin. Hänen lapsetkin oli vanhempia kuin minä.
Nykysen kanssa ikäeroa 5v. Ja kyllä on tullu puheeks se et mitä on millonki tehny.
Oon huomannu et toi söin hiekkaa hiekkiksellä ja sie olit baarissa näkökulma loppuu sillo ku on yli 15vuotta ikäeroa.

Varmaan joo, ja kyllä mekin heitetään näitä söit hiekkaa juttuja ihan vaan läppänä 😀

Mun mummolla ja vaarilla oli 8 vuotta ikäeroa ja toisella mummolla ja vaarilla 7 vuotta. Ikä on vain numeroita. Pääasia on, että oot löytänyt rinnallesi saman henkisen ihmisen.

Meillä 6v ikäeroa. Ei tunnu missään. Kuinkas paljon presidenttiparilla olikaan ikäeroa…

Meillä ikäeroa miehen kanssa vaan 5 päivää vaille 4 vuotta. Itselle tulee kesällä mittariin ikää 23 ja miehelle 27.
Seurustelun alkaessa elämäntilanteet oli kuitenkin tosi erilaiset. Siinä missä itsellä oli takana pari lyhyttä ja epäonnistunutta suhdetta, niin mies oli jo käynyt läpi riitaisan avioeron. Miehellä oli myös jo 2 lasta, kun itselle perhe oli vasta kaukaiselta tuntuva haave.
Kaikesta huolimatta suhde toimii, juuri vaihdettiin kihlat ja perheenlisäystä odotellaan huhtikuulle.

Oi paljon onnea teille ?♥️♥️

Meillä on mieheni kanssa 9v ja rapiat ikäeroa. Hän täyttää pian 40 ja minä kesällä 31. Olemme olleet naimisissa 7v ja meillä on kolme lasta. Eipä sitä arjessa mitenkään huomaa, että on ikäeroa. Mutta juuri nuo asiat kun vertaa, minä vuonna on oltu missäkin vaiheessa, minä ekalla ja hän lukiossa jne, niin tajuaa. Ja jos keskustellaan siitä, mitä lastenohjelmia on mukuloina katsottu, niin ei ole ihan samat jutut. Kukaan ei ole missään vaiheessa kyseenalaistanut meidän yhdessäoloa. Isoäitini totesi ekan vierailun jälkeen, että mies vaikuttaa ikäistään nuoremmalta ja minä ikäistäni kypsemmältä, joten se tasapainottaa. Ystäviä meillä molemmilla on monen ikäisiä, karkeasti haitarilla 20-45v. Olen onnellinen ja kiitollinen miehestäni ja perheestäni.

Meillä on ikäeroa 11 vuotta. Hieman hymyilyttää nuo kommentit siitä, ettei miehelläsi ole vielä harmaita hiuksia tai kaljua. Mutta muistelen, että tuollaista varmistelua kaverit kaipasivat aikoinaan, kun kuulivat suhteestamme. Kun näkivät mieheni, niin huomasivat, että sovimme hyvin yhteen. Yhdessä olemme olleet 9 vuotta. Toivotaan, että teilläkin on edessä monia hyviä hetkiä ja vuosia! 🙂

Vi har bara 4månaders ikäero, men sku nog kunna ha en gubbe som e max 10 år äldre. Men en som e mycke yngre sku ja nog int ta.. ?

Heej, du hadd int komentera på så länge att ja redan tänkte att du ha sluta läsa! ? men joo ja har nog samma, nån som e mycke yngre går int ?

Hehe ja e nog allti hit o läser ???

Meillä ikäeroa 14-vuotta ja yhdessä oltu piakkoin 7v. Minä täytän tänä vuonna 27 ja mies 41. Mies on ikäisekseen edelleen nuorekkaan näköinen ja menisi hyvin 30- vuotiaasta Omasta mielestä yli 25v ikäero alkaa olla vähän jo liikaa, mutta jos se oikea sattuu tulemaan kohdalle niin antaa mennä vaan. 🙂

Meilläkin 9v ikäeroa, Mä oon 28 ja mies 37, ei arjessa ja meidän elämässä huomaa sitä ollenkaan:) en tiedä mikä on liian suuri ikäero, mutta kyllä joku 20v ehkä rupee olemaan ainakin mun mittapuilla liikaa..

Apua ei kai 33-vuotiaana vielä kaljuunnuta ja saada harmaita hiuksia?…Mun mies on 38, kohta 39 ja menis vielä 27-vuotiaasta (itse 36v) …ja hyvin tullaan juttuun parikymppisten kanssa…Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vähemmän tuijottaa niitä numeroita, vaan tärkeintä on se henkinen ikä….ja varsinkin sun tapauksessa on ihanaa että oot löytänyt kypsän, fiksun, vastuunsa kantavan aikuisen miehen…ja mun näkökulmasta 33v on nuori kolli?

No tuskin harmaita hiuksia mutta kaljuuntumista voi tapahtua jo parikymppisenä.

Juu, kaljuuntuminen tapahtuu aika usein siinä 30 paikkeilla. Näin ainakin huomasin itse kun työskentelin kampaajana. Ja minä sain ekan harmaan hiuksen 21 vuotiaana! ? saattaa toki myös liittyä mun pigmenttihäiriöön ??

Harmaat hiukset ei ois haitannu, mutta kaljusta en itse tykkää. Oli sitten kyseessä nuori tai vanha 😀 loppupeleissä luonnehan ratkaisee, joten lopputulos ois varmaan ollu sama mutta Andreas ois saannu tehdä vähän enemmän hommia sen eteen et tutustutaan ja ihastun ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X