Desire Nymark - Hero Header

OLOHUONE ENNEN JA JÄLKEEN

Meidän olohuoneen remontti on valmis. Täällä revittiin tapetteja pois (2 kerrosta) ja maalattiin vaalean harmaaksi, sekä tehtiin valkoinen polvipaneli. Tässä mä hehkutan että me tehtiin, vaikka oikeasti mieheni on tämän tehnyt. Me oltiin kyllä enemmän tiellä Bellen kanssa, joka on ollut aivan haltioissaan koko remontin ajan.

ENNEN:

JÄLKEEN:

Olen niiin tyytyväinen lopputulokseen kun vaan olla ja voi. Tämä tyyli sopii tälle talolle paljon paremmin ja on niin valoisa ja fresh. Olohuone on tällä hetkellä vielä tyhjä ja meidän olisi tarkoitus sisustaa ensi viikolla. Reissu ikeaan on ainakin tiedossa, koska me tarvitaan uusia verhotankoja ja uudet verhot. Tauluja olen myös katsellut deseniosta, uusi sohvapöytä sekä matto on vielä metsästyksessä.

Mitä mieltä olette lopputuloksesta? Jos teillä on ideoita sisustukseen niin pistäkää kommenttia, tämä äiti on aivan liian väsynyt nettikauppojen kahlaamiseen ♥️.

Kommentit

15 kommenttia
Desire Nymark

Joo siis aivan täydellinen greige! ? sävy on TVT 1916, eli tikkurilan ?

Avatar

Ootko tuntenut Andreaksen jo pitempääkin kun andreas alunperin porvoosta ja säkin sieltä. ja molemmilla sama sukunimi…?

Desire Nymark

Pakko kommentoida tähän heti että meillä ei ole sama sukunimi ? erittäin lähellä kyllä, mutta ei sama ?

Avatar

Heippa 🙂
Olen perfect homella tuote esittelijä .meiltä löytyy vaikka mitä kivaa sisustukseen 🙂 voit katsoa sivuilta http://www.perfecthome.fi
Meillä saapui juuri kevätkuvasto ja sieltä kyllä tuohon isoon ihanaan tilaan löytyisi vaikka mitä . Voit laittaa mulle viestiä spostiin jos löytyy jotain mieleistä ja on kysyttävää . Mukavaa sunnuntaita:)!

Avatar

Wautsi! Hyvältä näyttää, ihana kokonaisuus. Sellainen vanhempaahenkeä kunnioittava mistä tulikin mieleen että milloin talosi on rakennettu? Tästähän voisin heittää ilmoille postaustoiveen että kertoisit kodistasi hieman tarkemmin! 🙂

Desire Nymark

Kiitos! ? tää on valmistunu 1987, eli ei sentään mikään kovin vanha tai antiikki, mutta täällä on vanha kaakeliuuni jne joten sopii tähän meidän taloon sekä tulevaan sisustukseen hyvin! ? ja tässä on kyllä tulossa aika kattava talo/sisustus esittely, kunhan täällä ois jotain näytettävää ??

Avatar

On sulla silmää. Remontti toi hyvän ilmeen talolle. Sopii todella hyvin uudet pinnat talon henkeen.

Desire Nymark

Kiitos, mäkin oon tosi tyytyväinen lopputulokseen ? mutta tää on kyllä mun miehen suunnittelema, eli en viitti ottaa tästä kredittiä ??

Avatar

Wau! 🙂

Desire Nymark

Kiitos! 🙂

Avatar

Aivan ihana! ?? Hyvää työtä!

Desire Nymark

Kiitos ?♥️

Avatar

Puhut miehestäsi, mutta ilmeisesti tarkoitat nykyistä kumppaniasi? Etkö ole kuitenkin vielä naimisissa Bellen isän kanssa. Eihän avioeroa muutamassa kuukaudessa saa, eikös harkinta-aikakin ole puoli vuotta.

Desire Nymark

On se joo, mutta Bellen isähän haki avioeroa jo siinä vaiheessa kun olin kolmannella kuulla raskaana. Eli oon ollu virallisesti eronnut jo kohta vuoden , jos nyt sillä on merkitys mikä sivilisääty papereissa lukee 🙂

Avatar

Aivan ihana maalisävy! Satutko muistamaan mikä se on? ? Tykkään muutoksesta paljon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä