desire nymark - Banneri

Meidän olohuoneen remontti on valmis. Täällä revittiin tapetteja pois (2 kerrosta) ja maalattiin vaalean harmaaksi, sekä tehtiin valkoinen polvipaneli. Tässä mä hehkutan että me tehtiin, vaikka oikeasti mieheni on tämän tehnyt. Me oltiin kyllä enemmän tiellä Bellen kanssa, joka on ollut aivan haltioissaan koko remontin ajan.

ENNEN:

JÄLKEEN:

Olen niiin tyytyväinen lopputulokseen kun vaan olla ja voi. Tämä tyyli sopii tälle talolle paljon paremmin ja on niin valoisa ja fresh. Olohuone on tällä hetkellä vielä tyhjä ja meidän olisi tarkoitus sisustaa ensi viikolla. Reissu ikeaan on ainakin tiedossa, koska me tarvitaan uusia verhotankoja ja uudet verhot. Tauluja olen myös katsellut deseniosta, uusi sohvapöytä sekä matto on vielä metsästyksessä.

Mitä mieltä olette lopputuloksesta? Jos teillä on ideoita sisustukseen niin pistäkää kommenttia, tämä äiti on aivan liian väsynyt nettikauppojen kahlaamiseen ♥️.

Kommentit (15)

Aivan ihana maalisävy! Satutko muistamaan mikä se on? ? Tykkään muutoksesta paljon!

Puhut miehestäsi, mutta ilmeisesti tarkoitat nykyistä kumppaniasi? Etkö ole kuitenkin vielä naimisissa Bellen isän kanssa. Eihän avioeroa muutamassa kuukaudessa saa, eikös harkinta-aikakin ole puoli vuotta.

On se joo, mutta Bellen isähän haki avioeroa jo siinä vaiheessa kun olin kolmannella kuulla raskaana. Eli oon ollu virallisesti eronnut jo kohta vuoden , jos nyt sillä on merkitys mikä sivilisääty papereissa lukee 🙂

Wautsi! Hyvältä näyttää, ihana kokonaisuus. Sellainen vanhempaahenkeä kunnioittava mistä tulikin mieleen että milloin talosi on rakennettu? Tästähän voisin heittää ilmoille postaustoiveen että kertoisit kodistasi hieman tarkemmin! 🙂

Kiitos! ? tää on valmistunu 1987, eli ei sentään mikään kovin vanha tai antiikki, mutta täällä on vanha kaakeliuuni jne joten sopii tähän meidän taloon sekä tulevaan sisustukseen hyvin! ? ja tässä on kyllä tulossa aika kattava talo/sisustus esittely, kunhan täällä ois jotain näytettävää ??

On sulla silmää. Remontti toi hyvän ilmeen talolle. Sopii todella hyvin uudet pinnat talon henkeen.

Kiitos, mäkin oon tosi tyytyväinen lopputulokseen ? mutta tää on kyllä mun miehen suunnittelema, eli en viitti ottaa tästä kredittiä ??

Heippa 🙂
Olen perfect homella tuote esittelijä .meiltä löytyy vaikka mitä kivaa sisustukseen 🙂 voit katsoa sivuilta http://www.perfecthome.fi
Meillä saapui juuri kevätkuvasto ja sieltä kyllä tuohon isoon ihanaan tilaan löytyisi vaikka mitä . Voit laittaa mulle viestiä spostiin jos löytyy jotain mieleistä ja on kysyttävää . Mukavaa sunnuntaita:)!

Ootko tuntenut Andreaksen jo pitempääkin kun andreas alunperin porvoosta ja säkin sieltä. ja molemmilla sama sukunimi…?

Pakko kommentoida tähän heti että meillä ei ole sama sukunimi ? erittäin lähellä kyllä, mutta ei sama ?

Joo siis aivan täydellinen greige! ? sävy on TVT 1916, eli tikkurilan ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X