desire nymark - Banneri


Muutatteko siis takaisin Porvooseen kun remontti on valmis vai asutteko siellä jo?
Meillä on tällä hetkellä kaksi asuntoa ja välillä menemme remonttia pakoon Helsinkiin Andreaksen asuntoon, mutta muutamme takaisin Porvooseen kunhan remontti on valmis ja vietämme 70% ajasta täällä Porvoossa.

Käykö Belle isällänsä?
Belle käy isänsä luona tiistaisin ja torstaisin ja viettää siellä kolme tuntia.

Minkä ikäinen oot?
Olen 25 vuotias ja syntynyt 2 tammikuuta

Haluatko Bellelle sisarusta joskus ja montako lasta haluaisit?
Haluaisin vähintään kolme lasta ja hankitaan Bellelle varmasti sisaruksia tulevaisuudessa, mutta kaikki aikanaan.

Miten oot pysyny noin hyvässä kunnossa raskauden ajan ja nyt sen jälkeen? Liikutko kuinka paljon ja millaista liikuntaa teet?
Raskausaikana en lihonnut melkein ollenkaan koska minulla oli niin pahat pahoinvoinnit ja oksensin päivittäin, ihan synnytykseen saakka. Synnytyksen jälkeen paino tippui heti, varmaan stressin takia. Sen jälkeen kun tapasin Andreaksen mun paino on noussut 7 kiloa ja olen ihan tyytyväinen mun kehoon. En harrasta mitään muuta liikuntaa kuin vaunulenkkejä Bellen kanssa ja hyötyliikuntaa.

Haluatteko sun uuden avopuolison kanssa lapsia?
Tulevaisuudessa kyllä, mutta meillä ei ole kiire 🙂

Olitko nuorena hyvä koulussa ja haluaisitko tulevaisuudessa opiskella lisää?
Yläasteella olin hyvä koulussa ja minulla ei ikinä ole ollut ongelmia opiskelun kanssa. Tulevaisuudessa haluaisin opiskella kätilöksi, mutta Belle on vielä sen verran pieni että en vielä halua koulunpenkille mennä. Mutta ehkä tulevaisuudessa.

Onko parisuhteissasi ollut uskottomuutta? miten näet uskottomuuden? uskotko olevasi aina yhdessä miehesi kanssa?
Teininä oli, ja uskottomuus on tottakai huono asia. Mielummin sitten tekee reilusti ja eroaa ennen kun ryhtyy uuden kumppanin kanssa tekemään mitään. Olen kuitenkin sitä mieltä että parisuhteessa on aina kaksi ihmistä ja jos jompi kumpi pettää parisuhteessa ei ole kaikki hyvin. Minun mielestäni joka kerta kun ryhtyy parisuhteeseen pitäisi olla se asenne että tämä on se oikea henkilö minulle jonka kanssa haluan rakentaa tulevaisutta. Eli kyllä, uskon ja toivon että olemme Andreaksen kanssa aina yhdessä 🙂

Mitkä ovat olleet vauva-ajan hyödykkeitä ja mitkä taas turhakkeita?
Paras hyödyke oli koliikkikeinu. Turhake taas hoitopöytä, missä olen vaihtanut vaippaa ehkä 30 kertaa. Vaipan saa näppärästi myös vaihdettua lattialla tai esim sängyllä, eli jos tulisin raskaaksi nyt en hankkisi hoitopöytää itselleni.

Mitä vinkkejä antaisit tuleville vanhemmille?
Kunhan lasta rakastaa niin sillä pärjää jo aika pitkälle, eli kaikkia neuvoja ja mielipiteitä ei kannata kuunnella. Muutenkin sellainen ylimääräinen stressi pitäisi saada minimiin. Sitten vielä se, että vanhemman hyvinvointi on tosi tärkeetä. Lapsi kyllä aistii jos olet onnellinen tai et, eli huolehdi itsestäsi ja ota omaa aikaa itsellesi. Jos laatuaika nykyään on yksin käyminen kaupassa, niin suuntaa sinne kauppaan ja nimenomaan yksin 🙂

Mua kiinnostaisi video- tai kuvamuodossa oleva esittely teidän kodista. Olisiko se mahdollinen?
Tottakai, kunhan meidän talo on valmis esittelyvideo sekä kuvia on tulossa. Siihen saakka näytän yhden huoneen kerralla, sitä mukaan mitä nyt valmistuu

Millaisena näet elämäsi viiden vuoden kuluttua kaikilta osin?
Ehkä opiskelen, ehkä teen työtä pelkästään bloggaajana ja vloggaajana tai sitten olen kotona lasten kanssa. Minulla ei ole mitään tiettyä suunnitelmaa, pääasia on että olemme onnellisia.

Millaisia tulevaisuudensuunnitelmia tai haaveita sinulla on?
Minulla ei ole mitään isoja haaveita tai unelmia tällä hetkellä. Halutaan Andreaksen kanssa lisää lapsia, remontoimme taloa, menemmä ehkä kihloihin ja naimisiin. Pääasia on että olemme onnellisia 🙂

Miten koet muuttuneesi äitiyden myötä/mitä vanhemmuus on sinulle opettanut?
En enää ole yhtä itsekäs kuin ennen. Ajattelen aina muita ennen itseäni ja ne pienet asiat merkitsevät minulle paljon enemmän nykyään, kuten esim. pitkä suihku, rauhalliset aamut, kuuma kahvi ja se että joku tekee minulle ruokaa. Äitiys on ainakin opettanut minulle miltä rakkaus tuntuu.

Miten työrintamalla? oletko lähdössä takaisin töihin jo? miten tulet toimeen hoitovapaatuella? voisitko tehdä taas postauksen hiuksista meikistä ja vaikka lempivaatteista?
En ole ainakaan vielä menossa takaisin palkkatyöhön, vaan jään kotiin Bellen kanssa ja teen blogi/tube juttuja ainakin syksyyn saakka. Minulla oli aika paljon säästöjä ennen raskautta, joten niillä ja blogituloilla pärjään ihan hyvin. Ei olla rikkaita, mutta pärjätään. Voin ehdottomasti tehdä postauksen näistä! 🙂

Mikä on mieluisinta arkiruokaasi? Entä kuinka herkuttelet?
Makaronilaatikko ja kaikki tacojutut! Herkuttelen poppareilla ja jätskillä.

Mitä pyykinpesuainetta/huuhteluainetta käytät? Onko sulla pesutorni?
Bioluvil on ainoa pesuaine joka ei aiheuta hirveetä ihottumaa minulle, koska minullahan on psoriasis ja erittäin herkkä iho. Huuhteluaineitta en pysty käyttämään. Tällä hetkellä meillä ei ole pesutornia, mutta kunhan kodinhoitohuone valmistuu hankitaan.

Uskaltaisitko mennä vielä uudestaan naimisiin?
Tottakai! Se että minun edellinen avioliitto ei onnistunut ei vaikuta mun tulevaisuuteen ja mielestäni jokaisella on oikeus onnellisuuteen.

Mikä on ammattisi?
Valmistuin parturi-kampaajaksi 2012

Oletteko Bellen kanssa tavanneet avopuolisosi sukua?
Ollaan tavattu parikertaa ja he ovat kaikki tosi mukavia. Kukaan heistä ei ole ollut tuomitseva vaikka olen yh-äiti.

Millainen kasvu- ja asuinpaikka Porvoo on? Voitko kuvitella muuttavasi Helsinkiin?
Porvoo on aika rauhallinen ja kaunis paikka. Kulkuyhteydet loviisaan, sipooseen ja helsinkiin ovat hyviä ja viihdyn maalla ilman naapureita. Tottakai että tuppukylässä puhutaan paljon paskaa ja huhuja käy, mutta muuten viihdyn täällä tosi hyvin. Jos minulla ei olisi lapsia voisin asua Helsingissä, muuten en.

Miten sulla yksin voi olla noin iso ja upea (selkeästi hintava) omakotitalo?
Tämä talo ei ole minun oma vielä, vaan pankin ja on pankin vielä monen monta vuotta. Eli minulla on asuntolaina. Asuntojen hintataso on muutenkin aika matala Porvoossa verrattuna esim Helsinkiin tai Espooseen.

Millä tuotteilla hoidat ihoa ja onko sinulla jotain luottotuotteita ihon hoidossa/ meikeissä?
Ihan perusvoiteilla, muuta ihoni ei oikeastaan kestä, ainakaan talvella. Luottotuote on ehdottomasti lumenen irtopuuteri!

Missä sun koira on ? Videolla näkyy toinen koira, onko sun omasta luovuttu?
Mun koira asuu edelleenkin meidän kanssa, hänestä ei olla luovuttu eikä ole aikomusta luopua hänestä. En vaan ole esitellyt häntä täällä blogissa, tubessa tai instassa pitkään aikaan (en kyllä ennen sitäkään ole monta kertaa hänestä mitään tänne someen laittanut). Jos Belle nukkuu päikkäreitä hänkään ei esiinny videoissani ja Andreasta tulette aika harvoin näkemään koska hänkin painaa pitkiä työpäiviä. Mun kavereitakaan ei täällä usein näy, koska sillon kun kuvaan teen sen yleensä päivällä. Kun taas olen Andreaksen tai kavereiden kanssa haluan viettää aikaa nimenomaan heidän kanssa, ilman kameroita tai puhelimia. Täällä somessa näette pelkästään pintaraapaisun mun elämästä 🙂

Ootko tuntenut Andreaksen jo pitempäänkin kun andreas alunperin porvoosta ja säkin sieltä ja kun molemmilla sama sukunimi?
Ensinäkin meillä ei ole sama sukunimi, vaikka ne ovat todella samantapaisia. Muutenkin en koe että Andreaksen henkilötietoja pitää puida täällä somen puolella koska hänelläkin on oikeus omaan yksityisyyteen, vaikka hänen avopuolisonsa on julkinen henkilö.
Andreas on minua 9 vuotta vanhempi, eli me ei olla pyöritty samoissa piireissä silloin kun Andreas asui Porvoossa. Meillä on kyllä yhteisiä kavereita, mutta tutustuttiin toisiimme vasta nyt. Jotenkin uskon, että jotkut ihmiset astuvat sun elämään syystä tai toisesta, mutta kaikella on merkitys.

Kommentit (5)

Tee lisää niitä videoita joissa meikkaat, ne on tosi mukavia

Mustakin tuli ehottomasti vähemmän itsekäs lapsen myötä. Nyt sitä laittaa itsensä kakkoseksi lapsen jälkeen. 😀 🙂

Taitaa olla aika yleistä tämä 🙂 on kuitenkin tärkeetä huolehtia itsestään. Onnelinen äiti onnelinen lapsi ?

Kyllä talo on sinun, vaikka rahat siihen olisit lainannut pankista. Ei se rahojen alkuperä määrittele omistussuhdetta, ei talossa tai muussakaan. Varmasti talo on lainasi vakuutena, mutta se ei siltikään tee pankista omistajaa.

Sanotaan sitten niin että pankki omistaa minut vielä monen monta vuotta 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X