desire nymark - Banneri

Kahden päivän MY DAY Vlogi. Tässä ollaan sisustettu olkkaria, käyty shoppailemassa, Belle on saamassa hampaita ja valvottaa meitä öisin. Eilen oli hirveä lumimyrsky, mutta sehän ei haittaa koska tänään olemme menossa pulkkailemaan. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! 🙂

Kommentit (8)

Olikohan kello illalla yhdeksän vai aamulla, tuossa videossa?! Jäin miettimään minkälainen rytmi bellellä on? Säännöllinen rytmi voisi parantaa yöunia?

En kestä miten söpö pikku neiti Belle on ? Ihana tuossa videolla kun hän sanoo autossa Belle ?

Toki kiva olkkari!

Tosi kiva videon muodossa nähdä teidän päivää.
Ja ihana Belle, niin suloinen neiti 🙂

Kiva että videotkin kelpaa ♥️ ja Belle kiittää ?♥️

Olipas mukava katsella video?
Olen lukenut vain paria blogia täällä Kaksplussalla vakituisesti mut nyt olen alkanut seurata sun blogia myös. Jatka vaan samaan malliin?
Ihanan iloinen pikkupallero Bellekin?
Wau miten suuri olohuone teillä onkaan.

Kiva että tykkäsit ? meidän olkkari näyttää myös paljon isommalta nyt kun ei oo verhoja, tauluja jne mutta eiköhän se pikkuhiljaa täyty. Ainakin Bellen leluista ?

Illalla ? Belle on aina nukkunu tosi hyvin ja on säännöllinen rytmi, mut silloin kun on hampaita tulossa on tosi itkuinen ja nukkuu ihan miten sattuu. Ja on aina tosi kipeä. Eli ei tässä muuta kun kahvia ja pitkää pinnaa ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X