desire nymark - Banneri

Aloitetaan tämä viikonloppu videon merkeissä. Minusta tuntuu että viimeisen 4 kuukauden aikana on tapahtunut niin paljon että en itsekään meinaa pysyä kärryillä!

Pitkä tarina lyhyeksi, olen bloggaillut ja vloggaillut vähemmän koska olen sairaan väsynyt koko ajan ja olen keskittynyt nukkumiseen, syömiseen ja meidän remonttiin. Ai niin, ensi viikolla keittiö menee rempan alle! Huoh. Täällä ollaan siis väsyneitä mutta erittäin onnellisia. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille, nähdään taas sunnuntaina ♥️.

Kommentit (7)

Ihanat Deside ja Belle 🙂 Olette ihan parhautta. Belle on niin ihana ja söpö tytötyllerö kuin vaan voi olla. Älkää välittäkö tyhmistä ihmistä ! Toki jokaisen tyhmän kommentoijan pitäisi tajuta olevansa tyhmä… Voimia ja jakasamista remppaan koko perhelle!

Belle ei näytä kehitysvammaiselle. Belle on kaunis tyttö, jolla on joissakin kuvissa tosi voimakkaat silmäpussit ja varmaan siks saat ärsyttävän törkeitä kyselyitä. Meidän lapsella oli kans vielä pari vuotiaana ja kyllä ne ajan kanssa häviää. Mua ei ainakaan häirinnyt, mut joidenkin pitää näköjään takertua kaikkeen törkeästi. Sain joskus kans ihmettelyjä :/

Btw. Noi lyhyemmätkin hiukset sopii sulle tosi hyvin. Katsoin et tosi nätit 🙂

Kiitos! Olen itsekin huomannut että tietyt kuvakulmat korostavat näitä silmäpusseja 🙂 kai se vaan on niin että joillakin vauvoilla on isommat silmäpussit kuin muilla 😀 ja kiitos, mä en oo ihan vielä sinut näitten lyhyitten kanssa mutta ehkä ajan kanssa 😀

Ihmettelen miten ihmiset tuollaisia kysyvät. En ole ennen blogiasi seurannut mutta raflaava otsikko sai minut katsomaan videosi. Lapsesi on kaunis ja todella suloinen, ihan terveen näköinen tyttö. Aivan ihana. Jyvää kevään jatkoa perheellesi!

En minäkään ymmärrä, mutta kun jokaisessa videossa ja välillä täällä blogin puolellakin kysytään oli pakko kommentoida asiaa. Kiitos ?♥️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X