desire nymark - Banneri

APUA, MEILLÄ ON FLUNSSA!

Me ollaan flunssassa ja kuumeessa koko poppoo, eli tänään on luvassa lyhyt video missä Bellen kanssa esitellään meidän olkkaria, pohditaan sisustusta ja ihmetellään että onko meille tulossa perheenlisäystä. Toivottavasti te muut pystytte välttämään tämän tappoflunssan ja pysytte terveenä. ♥

Kommentit

11 kommenttia
Desire Nymark

Lapsettomuushoidot ovat aika työläs ja rankka prosessi ja eroaa sillä tavalla aika paljonkin ”luonnollisesta hedelmöittymistavasta”. Jos meille olisi tulossa lapsi vaikka lääkärit ovat olleet sitä mieltä että mahdollisuudet ovat melkein olemattomat en koe kyseistä lasta vahinkona, vaan iloisena yllätyksenä 🙂 eihän mikään ehkäisymuotokaan ole 100% pitävä. Aina on pieni mahdollsiuus että nainen tulee raskaaksi, jos siis harrastaa seksiä.

Avatar

Huippui nää teidän videot! 🙂 paranemisia! <3

Desire Nymark

Kiva että tykkäät! 🙂 ja kiitos, tässä yritetään jo vaikka minkälaisia poppakonsteja 😀 <3

Avatar

Jaksamisia! Belle on aivan ihana pieni iloinen tuhisija! ? Tekeepä pahaa kun mietin mitä negatiivista kommentoijat ovat hänestä sanoneet ?

Desire Nymark

Kiitos, eiköhän tämä flunssa anna periksi pikkuhiljaa 🙂 joo siis aivan järkyttäviä kommentteja välillä. Harkitsin jo että jättäisin Bellen ihan kokonaan blogin ulkopuolelle, mutta tätä projektia ollaan tehty neidin kanssa alusta saakka joten olisi harmi nyt sitten tehdä yksin.. Onneksi ei oo nyt hetkeen tullut mitään pahaa 🙂

Avatar

Sun videoon liittyen.. Etkö huomaa mitään ristiriitaa siinä että sanot ettei lapsettomuushoidot ole ajankohtaisia ja viihdytte hyvin, mutta kuitenkaan et tiedä oletko mahdollisesti raskaana? Miksi ette huolehdi ehkäisystä?
Ja toisekseen, miksi lapsettomuushoidot? Miksi et ”suostu” siihen mitä luontoäiti on sulle suonut ja tyydy siihen? Ei tähän maailmaan enempää väkeä tarvita – etenkään jos se ei luonnollisesti onnistu!

Desire Nymark

Eiköhän se ole jokaisen ihmisen oma asia haluaako lisääntyä vai ei. Se että ne ihmiset jotka eivät pysty saamaan lapsia ”luonnollisesti” ei saisi lisääntyä ollenkaan vaikka hoitomuotoja nykyään on olemassa on mielestäni vähän väärä asenne.

Avatar

Entäs se, että ette koe ajankohtaiseksi lapsettomuushoitoja = ette ole nyt hankkimassa lapsia. Ja sitten kuitenkin on mahdollisuus että olet raskaana.. Eli lapsi olisi vahinko? Mahtavaa.. Mikä teitä vaivaa kun kaikella pitää pelleillä?!?

Avatar

Paranemisia 🙂 Belle jaksaa hymyillä kipeenäkin 🙂

Desire Nymark

Tää meidän auringonpaiste jaksaa aina hymyillä ? ja kiitos, toivotaan että hellittää nopeasti ♥️

Avatar

Minä tykkään sun videoistasi ja odotan innolla, koska niitä tulisi lisää. Vaikka olen paljon vanhempi kuin sinä, niin tykkään kyllä kovasti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä