desire nymark - Banneri

BELLEN 1V KUVAUKSET


Koska neiti on ollut flunssassa viimeiset 2 viikkoa päätimme että emme mene mihinkään studioon ottamaan 1v kuvia, vaan otettiin ne itse kotona. Kuvaus sessio oli aika rento, arki vaatteet ja ponnari saivat riittää. Kuvat otettiin meidän olkkarissa ja rekvisiittana kummitädiltä saadut ilmapallot sekä mun isoisän tekemä lastentuoli.

En edelleenkään ymmärrä miten mun keho on onnistunut tekemään jotain noin täydellistä ♥. Sitten päästään vielä mun lempparikuvaan:

Okein hyvää alkuviikkoa teille kaikille! Me kärsitään edelleenkin flunssasta ja ollaan ihan ryytyneitä koko poppoo. Jos teitä muuten kiinnostaa meidän keittiöproggis tai ihan vaan meidän tylsä arki, käykää kattomassa meidän uusi My Day video:

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Tosi kiva idea toi vihree, ja neljäs vaihtoehto, mitä viimeseks näytit on täydellinen sun beesi/valko/musta yhdistelmään.
Ja kun seinässä on vihreetä, niin ei tarvitse niitä kasveja ottaa tapettavaksi ?. (Meikällä sama ongelma; mikään kasvi ei elä, eikä leikkokukat edes nupusta avaannu, vaan kuolevat samantein ? ?)

Avatar

Paljon onnea suloiselle Bellelle?!!
Mielenkiintoista ollut lukea teidän kuulumisia. Meidänkin tyttö 1v4kk syntyi keskosena raskausviikolla 31.
Mukavaa talven jatkoa teille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä