desire nymark - Banneri


Koska neiti on ollut flunssassa viimeiset 2 viikkoa päätimme että emme mene mihinkään studioon ottamaan 1v kuvia, vaan otettiin ne itse kotona. Kuvaus sessio oli aika rento, arki vaatteet ja ponnari saivat riittää. Kuvat otettiin meidän olkkarissa ja rekvisiittana kummitädiltä saadut ilmapallot sekä mun isoisän tekemä lastentuoli.

En edelleenkään ymmärrä miten mun keho on onnistunut tekemään jotain noin täydellistä ♥. Sitten päästään vielä mun lempparikuvaan:

Okein hyvää alkuviikkoa teille kaikille! Me kärsitään edelleenkin flunssasta ja ollaan ihan ryytyneitä koko poppoo. Jos teitä muuten kiinnostaa meidän keittiöproggis tai ihan vaan meidän tylsä arki, käykää kattomassa meidän uusi My Day video:

Kommentit (2)

Tosi kiva idea toi vihree, ja neljäs vaihtoehto, mitä viimeseks näytit on täydellinen sun beesi/valko/musta yhdistelmään.
Ja kun seinässä on vihreetä, niin ei tarvitse niitä kasveja ottaa tapettavaksi ?. (Meikällä sama ongelma; mikään kasvi ei elä, eikä leikkokukat edes nupusta avaannu, vaan kuolevat samantein ? ?)

Paljon onnea suloiselle Bellelle?!!
Mielenkiintoista ollut lukea teidän kuulumisia. Meidänkin tyttö 1v4kk syntyi keskosena raskausviikolla 31.
Mukavaa talven jatkoa teille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X