desire nymark - Banneri

20 TAPAA ÄRSYTTÄÄ ÄITIÄ!

Olet väsynyt, stressaantunut, hormoonit hyrrää ja maailma on täynnä asioita sekä ihmisiä jotka toimivat ärsykkeenä ja aiheuttaa raivo klimaxin. Tässä on teille 20 asiaa jotka triggeröi minua. Kertokaa ihmeessä millaisia asioita teitä ärsyttää!

Kommentit

10 kommenttia
Desire Nymark

Olikin jo ikävä sinua täällä kommenttikentässä 🙂 en ymmärrä miksi luet blogiani, kun kaikki aina on huonosti ja pitäisi olla eritavalla sun mielestä. Ollaan jo yli puolen vuoden aikana huomattu, miten minä ja mun blogi aiheuttaa sulle raivoreaktioita. Olen tällainen, tämä on mun elämä, enkä koe tarpeelliseksi puolustella itseäni tai elämän valintojani 🙂 oikein mukavaa kevättä ja toivottavasti löydät itsellesi mieluisampia blogeja jatkossa!

Avatar

Mitenhän myös meille eksyy aina kylään nämä tyypit jotka kahvipöydässä kertoo
”Oksennettiin kaikki eilen ja oli ihan ihan kauhee tauti kun molemmista päistä puski”,
”meillä on parhaillaan kans se enterorokko”,
”samijaakolle tuli eilen vesirokko”
Voi h….vetti, kiva kun kerroit ja vielä kivempi tulit käymään!

Desire Nymark

Voi ei! Luulin jo et kai nää aivottomat käy pelkästään meillä, ku eihän näin urpoja ihmisiä voi olla montaa olemassa ??

Avatar

Loistava! Jaon oman blogin Fb:ssä tämän (JaninaCharlotta)?

Desire Nymark

Kiitos, kiva että osasit samaistua ja suuri kiitos että jakasit tämän ?♥️

Avatar

Samaa mieltä! Minulla kaksi lasta ja samat asiat ärsyttää 😀

Suunnattomasti ärsyttää myös ne äidit jotka kateellisina heittelevät kommenttia jos sinun kotisi on siisti: ”me ajatellaan että kyllä lapsen kuuluu leikkiä ja kodin näyttää siltä että siellä asuu lapsia” (en ymmärrä miten tiskivuori liittyy lasten leikkiin?) ”Meillä ei kyllä mitenkään ole arjessa aikaa siivota” (ehkä silloin ei kannata kahvitella meillä kahta tuntia jos oikeasti ei ole aikaa siivota. Johtuisiko kuitenkin jostain muusta kun ajanpuutteesta?)

Sitten toinen ärsyttävä asia on se että nämä jaakko-helenat nousevat pöydästä eivätkä pese käsiään? Suoraan juoksevat rähmänäpeillään sorkkimaan sohvaa ja ikkunoita? Siis mitää?

Kolmas ärsyttävä asia (jota sinäkin sivusit) on se että ”kyllä minun lapsi sitä ja sitä ja sitä. Hän on pienestä asti ollut niin xxx” Mikä äideillä on ongelmanan kun kuvittelevat että se oma mussukka on maailman mahtavin ja ihanin ja muutenkin yli-ihminen?

Desire Nymark

Tää on kyllä kans 😀 parempi sit vaan muotoilla sen silleen et mä en ymmärrä miten sä jaksat, mä oon aina niin puhki et siivoominen jää tekemättä ? mua on myös ärsyttäny ihan suunnattomasti ne jotka silloin mun YH aikana tuli käymään (mukamas auttamassa vauvanhoidossa) ja arvosteli et jos heillä ois tällainen talo ne ei tekis yhtään mitään muuta ku siivois vaa päivät pitkät. Koita nyt siinä sitte ku vauva itkee hysteerisenä kun on hampaita tulossa 😀

Avatar

Ärsyttää se kun sektiota ja alatiesynnytystä pidetään yhtäläisinä, koska (ainakin minun henkilökohtainen mielipide on että) ne eivät ole lähellekkään sama asia. Lopputulos sen sijaan on, että saat sen lapsen ulos kohdustasi. Mutta mielestäni synnytystapoja ei todellakaan voi vertailla ja sektiosta puhuminen synnytyksenä välillä kyllä hämää. Se on leikkaus, iso sellainen, siinä ei ole mitään luonnollista, niinkuin alatie synnytyksessä. Kiitollinen saa olla että ne onnistuvat nykypäivänä niin sutjakkaasti ja että nykypäivänä saa niin upeaa hoitoa/apua oli sitten synnytystapa mikä tahansa. Kukaan ei ole minulle väittänyt että en olisi synnyttänyt, mutta jos niin teksis niin sanoisin että en niin, olen käynyt läpi kaksi isoa leikkausta hereillä ollessani ja saanut vauvan syliini ilman pienintäkään kipua synnytys hetkellä. Ja jos minulle joku kertoo että on itse synnyttänyt alateitse ilman kivunlievityksiä ja todella luonnollisesti, todellakin ojennan hänelle mitalin ja stipendin, ja sanon olevani kateellinen ja toivon että minäkin voisin niin tehdä, koska sitä pidän todellakin suorituksena ja ihanilen jos kaikki todella on mennyt niin hyvin että niin pärjää. Ei se tarkoita että kivunlievityksen ottaneet olisivat yhtään sen huonompia.
Sitten ärsyttää myös dramatisoijat, valittajat, ja vastasynnyttäneet jotka luulevat tietävänsä äitiydestä kaiken 🙂 ja ne jotka keskittyy kaikkeen negatiiviiseen, kuten siihen, mikä kaikki ärsyttää.
Hauskaa päivää vaan, ? Opitaan jokaisesta päivästä jotain.

Desire Nymark

Mielipiteitä on monia, mun mielestä kuitenkin aika karua väittää että sektion kokenut ei olisi synnyttänyt. Ihan kun siinä jäisi se loppuosa raskaudesta hoitamatta. En ole ikinä ymmärtänyt miten jopa synnytyksistä voidaan kilpailla. Joko voittaja on se jolla on ollu hirvein kokemus, tai sitten se joka ”pärjäsi ilman kivunlievityksiä”. Äitiydessä on paljon hyvää (tottakai), mutta se joka väittää että ikinä ei ärsyttäis tai olisi rankkaa elää jossain kuplassa. Välillä pitää myös saada avautua, ihan jo sen takia että äidit ymmärtää sen että jos ei nauti joka ikisestä hetkestä se on ihan normaalia 🙂

Avatar

En ymmärrä miten näistä asioista saadaan oikein video aikaiseksi. Yhtä lailla voisi tehdä videon ”20 tapaa ärsyttää koululaista/maalaria/maajussia/koiraa/ihmistä/presidenttiä”. Siis ei mitään järkeä, pelkkää valitusta asioista jotka ei todellisuudessa ole ongelmia nähnytkään! Välillä susta saa tosi kypsän kuvan, mutta lähiaikoina se mielikuva on rapissut oikein kunnolla. Kai se rahaa tekee kun valittaa?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä