desire nymark - Banneri

Tänään aloitettiin meidän keittiöremonttia. Meidän uusi keittiö on makoillut meidän autotallissa nätisti jo monta viikkoa, mutta koska ollaan kaikki oltu kipeenä meidän remppaproggis on siirtynyt aika reilusti eteenpäin ja aikataulut paukkuvat. Voin kertoa että täällä paukkuu tällä hetkellä aika moni muukin asia, kuten esim mun verisuonet. Lyhyesti ja ytimekkäästi: taapero + keittiöremppa + flunssa = helvetti maan päällä.

Tänään hoidettiin siis purkutyöt, sähköesivalmistelut ja huomenna pohjaduunit jatkuu. Lattia on tilattu, keittiö autotallissa, seinämaalit valittu sekä ruokailuryhmä mutta välitilan kanssa emme vieläkään tiedä mitä me aiomme tehdä. Laattoja varmasti ja todennäköisesti valkoisia, mutta minkälaisia? Periaatteessa haluaisin harmaita hexagoneja valkoisilla saumoilla. Mutta keittiöstä tulee vihreä, joten ei.

Vaikka itse halusin remontoida keittiön ja olen ollut mukana suunnittelemassa ja sumplimassa meidän uutta keittiötä, olo on pikkaisen haikea. Nämä ovat tämän talon alkuperäiset kaapistot, joita olen pienenä tyttönä käyttänyt. Kaappien rungot olivat aivan jäätävän huonossa kunnossa, ja eihän keittiö muutenkaan ollut toimiva, mutta silti. Niin paljon muistoja.

Syy alkavaan verenvuotoon on pöly, sotku, meteli, eläminen ilman keittiötä. Siirrettiin kaikki tavarat keittiöstä olkkariin ja takkahuoneeseen ja meillä on tällä hetkellä väliaikainen keittiö jonka kanssa pitäisi elää 1-2 viikkoa. Vaikka mun elämä on ollut täynnä muutoksia (neidistä vaimoksi, vaimosta takaisin neidiksi, äidiksi tuleminen, uusioperhe ja sitä rataa..) en kestä muutoksia kodin sisällä kovin hyvin. En kestä sitä tunnetta, että en löydä tavaroita omassa kodissani.


Tässä on tämä meidän väliaikainen keittiö. Lähettäkää ruokaa postissa. Huomenna jatkuu ja odotetaan innolla miten loppu mun hermot oikeasti ovat viikon tai kahden päästä! Jos haluatte nähdä miltä meidän remonttipäivä 1 näytti, alla on video. Muistakaa tilata mun ja Bellen kanavaa .

Kommentit (19)

Hauska seurailla teijän remonttia ? tulee itekkin sellanen fiilis et haluis vähä sisustaa omaa huonetta. Mukana siinä lahjakortin arvonnassa ?❤ ja hyvää naistenpäivää ?

Hei kiva et tykkäätte! Vähän pelkäsin että teille tulee liian tylsää matskuu nyt kun kaikki on aika remontti-keskeistä 😀 ja kiitos ❤

Kiva youtube kanava ja blogi! Osallistun arvontaan:)

Rouva-titteli muuten jää. Kerran kun oot ollu naimisissa oot aina rouva, vaikka olisit eronnutkin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X