desire nymark - Banneri

Sillä aikaa kun Belle on viettänyt rauhallisen viikonlopun isänsä luona, täällä kotona on ollut täysi kaaos kun ollaan oltu keittiön kimpussa. Avattiin yhtä seinää pikkaisen, joka teki tilasta paljon avaramman, vaikka siitä lähti vaan reilu 1m seinää pois. Pohjatyöt vievät aina paljon aikaa, mutta jos pohjat eivät ole kunnossa lopputuloksesta tulee hirveä, ihan sama vaikka kuinka hienot kaapit jne isketään päälle.Andreas on vetänyt älyttömän pitkiä päiviä, koska remonttia tehdään iltaisin ja viikonloppuisin, koska töissäkin pitää käydä. Meillä jäi jopa Putous katsomatta. Tänään pohjat (seinä ja katto) ovat valmiita ja ensimmäinen värikerros on heitetty seinille. Koko meidän talo on pääosin harmaa, valkoinen ja beige. Päätettiin että muut tilat saavat pysyä aika neutraalina, mutta keittiössä valitaan joku muu väri. Tällainen päätös on tällaiselle harmaa/valkoinen/beige ihmiselle aika iso kynnys, ja välillä jopa ahdistaa.

Kuukausi sitten käytiin Ikeassa, missä oli vihreä näyttöhuone. Väri oli tosi raikas ja jännä, mutta mun makuun vähän liian räikeä. Andreas sen sijaan rakastui tähän kyseiseen väriin ja olisi halunnut sen meidän keittiöön. Sovittiin sitten parin palaverin jälkeen että keittiöstä tulee vihreä, mutta valitaan joku neutraalimpi väri. Yksi teistä, mun lukijoista siis, ehdotti Tikkurilan Serpentiinin. Kuvissa tämä näytti just sopivan harmaa/vihreältä ja Andreas rauhoitteli minua, että nopeasti maalataan keittiötä uudestaan jos väri ei sitten miellytä.Meidän uusi keittiö on valkoinen, välitila tulee myös olemaan valkoinen ja työtasot puuta. Kaapit tulevat peittämään 80% keittiön seinistä, joten tämä vihreä maalisävy ei näy missään muualla, paitsi kaappien yläpuolella ja erkkerissä. En siis usko että vihreästä tulee liian dominoiva, vaikka se aika räikeä onkin. Kun purettiin laminaattia esille tuli oi niin ihana vanha korkkilattia, joka peitetään linoleum – click lattialla. Lattiasta tulee siis ruudullinen, sävyissä harmaa ja valkoinen. Sormet ristissä että lattia sopii Serpentiinin kanssa.

Mitä mieltä te ootte meidän vihreästä sävystä?

Kommentit (5)

Erittäin hyvä väriyhdistelmä??Odotan innolla??

Mäkin oon nyt tuijotellu tätä vihreetä koko päivän ja nyt kyllä tykkään ? paniikki ohi ??

Vaikuttaa, että Andreas dominoi ja päättää sisustuksesta? Toivottavasti näin ei kuitenkaan ole.

Ei tietenkään, yhdessä päätetään asioista ja luulen kyllä että minä jopa olen vähän dominoivampi ? tottakai että Andreas näkee asioita vähän eritavalla kuin minä, kun tekee tätä myös työkseen 🙂 sisustus-esineissä yms olen aika tarkka, remontista taas en oikein jaksa välittää yhtä paljon, koska tiedän että Andreas osaa pärjää itse ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X