desire nymark - Banneri

Naiset jonossa lihatiskillä pihvipäivänä

Kuinka monta naista ovat tänään käynyt lihatiskiltä ostamassa pihvin? Tänäänhän kuitenkin on virallinen pihvipäivä ja pihvin lisukkeeksi pitäisi myös olla suihinottoa tarjolla. Vai onko tällaista päivää pakko juhlia, jos ei tee mieli?

En ole sellainen ihminen joka kaipaa erikoiskohtelua merkkipäivän kunniaksi. Omaa syntymäpäivääni en ole juhlinut vuosiin, ystävänpäivästä, naistenpäivästä tai vuosipäivistä en myöskään piitta. Äitienpäivänä haluaisin saada kahvin sänkyyn ja hääpäivää haluan tulevaisuudessa juhlia. Ymmärrän kuitenkin että tällaiset hömppäpäivät saattavat olla joillekin tärkeitä, eikä se pihvin paistaminen nyt niin vaikeeta tai vaativaa ole, jos asia antaa miehelleni hyvän mielen.

Mieheni ei ole ikinä vaatinut minulta yhtään mitään, hänelle riittää että olen sellainen kuin olen ja tärkeintä hänelle on että minulla sekä Bellellä on kaikki hyvin ja että ollaan onnellisia. Mieheni ainoat huonot puolet on että hän tekee aivan liian paljon töitä (kuten nyt esim meidän keittiöremontin kanssa) ja että hän on aivan liian kiltti. Tiedän siis olevani erittäin onnekas. Kaiken paskan ja kaaoksen keskellä hän löysi minut, ja koko elämäni muuttui. Voin tunnustaa, että välillä itken onnesta, koska vuosi sitten en ikinä olisi voinnut kuvitella olevani näin onnellinen. Minulla on oikeasti kaikki enemmän kuin hyvin.

Voin siis myös tunnustaa, että tänään minä oli yksi heistä, jotka seisoivat lihatiskin edessä valitsemassa pihviä. Kokkina olen aivan surkea, joten en tiedä olisiko parempi antaa miehen valmistaa pihvinsä kuten herra itse haluaa sen, vai yritänkö rohkeasti vain ja käytän ”ajatus on se tärkein” – korttia.

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Samoilla fiiliksillä kaiken maailman hömppäpäivistä. Jäi pihvikin nyt ostamatta, en nimittäin ennen tämän postauksen lukemista tiennyt pihvipäivän olemassaolosta. :>

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä