desire nymark - Banneri

Kyllä, se on mahdollista! Itse vietin reilu 4 kuukautta tinderissä ja olin jo vaipunut epätoivoon, kunnes pyyhkäisin oikealle oikean henkilön kohdalla. Tänään tämä tinderlöytö asuu saman katon alla mun kanssa. Deittaaminen, tai ylipäätänsä uusien henkilöiden tapaaminen nykypäivänä on erittäin haasteellista. Suomessa emme harrasta small talkia ruokakaupassa tai bussijonossa, aamu neljältä taksijonossa taas puhutaan ehkä vähän liikaa ja harvoin fiilis on sama seuraavana päivänä laskuhumalassa. Jos et ole baari-ihminen ja sun työpaikallasi ei ole kuumia miehiä tinder saattaa olla ainoa vaihtoehto.

Ulkonäöllä on väliä

Valitettavasti tinder on erittäin ulkonäkökeskeinen paikka. Tämähän ei missään nimessä tarkoita että kaikki jotka eivät ole tikkulaihoja tai missejä/malleja jäisivät ilman matcheja – mutta profiilin kannattaa panostaa. Kuvat pitäisi olla hyvänlaatuisia, mielellään myös muita kuvia kuin pelkästään naama – selfieitä. Monet miehet ovat kertoneet että he haluaisivat nähdä ainakin yhden kokovartalo kuvan ja että kuvien pitäisi olla suhteellisen tuoreita. Vaikka ehkä olet ollut 10 kiloa laihempi 3 vuotta sitten, sellaisia kuvia ei kannata heittää tinderiin. Jos menette deitille tindermatchisi tulee kuitenkin näkemään miltä oikeasti näytät ja silloin hän saattaa pettyä. Ei sen takia että näytät vanhemmalta tai koska olet lihonnut – vaan koska hän odotti jotain ihan muuta.

Ryhmäkuvia kannattaa ehdottomasti välttää, koska ei ole olemassa mitään raivostuttavampaa kuin arpominen kuka nyt on se joka tostakin kaveriporukasta ettii ittellensä kumppania. Muutenkin päähineet ja varsinkin aurinkolasit kannattaa välttää kuvissa, koska tiedämme kaikki miten harhaanjohtavia ne saattavat olla. Tähän pätee myös kuvat missä näkyy selkeesti snapchat – filtteri.

Biolla on myös väliä, eli tolla pienellä info boksilla missä sinun pitäisi kertoa jotain itsestäsi. Bion pitäisi olla lyhyt ja napakka, mutta kuitenkin kertoa ne tärkeimmät faktat. Esimerkiksi missä päin asut, millaisia harrastuksia sinulla on tai mitä etsit.

Matchin jälkeen

Sait matchin, hienoa, mahtavaa! Nyt pitäisi selvittää minkälainen ihminen tämä kyseinen henkilö on, koska ulkonäöstä tiedämme jo jonkun verran. Itse huomasin että minulla oli lukuisia matcheja joiden kanssa en missään vaiheessa jutellut yhtään mitään. En ollut hirveän aktiivinen tinderillä, joten yleensä odotin kunnes mies lähetti minulla jotain, muuten oltiin sitten juttelematta. Tätä mun sääntöä ei kuitenkaan itse kannata käyttää, koska monet miehet jotka ovat tinderissä ovat valittaneet miten työläistä on olla se joka avaa keskustelun joka ikinen kerta.

Keskustelusta ei kannata odottaa mitään maata mullistavaa, yleensä keskustelu oli erittäin takkuista ja aina kyseltiin ne samat asiat. Moi, miten menee, mistä päin olet, mitä teet tinderissä. Tinderin chatti on myös hermoja raastava ja ehkä huonoin chatti maan päällä, joten jos ihminen vaikuttaa kiinnostavalta keskustelun kannattaa siirtää muualle. Itse en halunnut antaa puhelin numeroani täysin tuntemattomille (muistakaa että puh. numeron perusteella he saavat tietää missä asut) joten siirsin keskustelun joko snapchattiin tai facebokiin, ja vasta silloin kun oltiin menossa ekoille treffeille annoin numeron.

Kuinka monta matchia on sopiva määrä?

Tähän ei löydy vastausta. Itselläni oli muistaakseni yli 200 matchia ennen kun se oikea tuli vastaan. Rohkeasti vain pyyhkäisemään ja rohkeasti deiteille – joudut luultavasti käymään aika monen kanssa keskustelua ennen kuin se oikea löytyy. Epätoivoon ei missään nimessä kannata vaipua, vaikka se oikea ei ihan heti löydy. Kriteereiden kanssa kannattaa myös leikkiä pikkasen, varsinkin etäisyydellä. Deittaaminen on ilman tinderiäkin vaikeaa, koska sen oikean henkilön löytäminen jonka kanssa tulevaisuuden suunnitelmat, eettiset mielipiteet, elämäntilanne sekä henkilökemia kohtaa on melko harvinaista.

Muutama varoittava sana

Tinderissä kannattaa ehdottomasti olla kriittinen ja ennen kaikkea varovainen. Muista että vaikka olet jutellut henkilön kanssa niitä näitä ja tiedät minkä näköinen hän on, et kuitenkaan tunne häntä. Hän on ventovieras etkä tiedä hänestä yhtään mitään. Varsinkin ikää kannattaa tarkistaa etukäteen esim googlettamalla. Itselläni kävi niin, että kävin deiteillä ihmisen kanssa jonka luulin olevan 30v, mutta parin viikon päästä selvisi että hän on 37.

Ensitreffejä ei ikinä kannata sopia kotona, vaan julkiselle paikalle. Ihan vaan oman turvallisuutesi takia. Jos hyppäät auton kyytiin, ota kuva auton rekkarista ja lähetä sun kaverille. Jos menet yökylään ota kuva miehen henkkareista ja lähetä sun kaverille. Kerro sun kaverille missä olet ja kenen kanssa! Ikinä ei voi olla liian varovainen.

Jos haluat saada jännitystä elämään, mene baariin ja pyydä kaikki tinder-matchisi paikalle. Tämä on periaatteessa sama kuin bachelorette – kisa. Ei ihan tosissaan, näin ei kannata tehdä. Itse ilmoittelin 10 tinder matchille että tänään ei valitettavasti sovi, koska olen menossa paikkaan X. Loppuillasta seistiin sitten minä + 6 tindermiestä ympyrässä keskustelemassa. Tämä ilta ei ollut elämäni parhaimpia.

Oletko löytänyt kumppanisi tinderistä, tai onko sinulle tapahtunut joku karmiva tindermoka?

Kommentit (10)

Täällä toinen tinderpari! Ite olen suomalainen ja oli tarkoitus olla norjassa 4kk kunnes ekana tulopäivänä sain jo tindermatchin ? nähtiin parin viikon kuluttua ja muutinkin hänen luokseen kuukauen kuluttua ekasta tapaamisesta… tässä ollaan oltu nyt reilu vuosi! Ihanin mies ikinä mulle ❤ minä oon 19 ja norski 24 🙂 Molemmat seurustellu kerran 14-vuotiaina mutta sen jälkeen ei mitään, mutta tätä kannatti oottaa!

Mä oon jotenkin kuvitellu että kaikki löytää nykyään ne rakkaudet tinderistä 😀 oon niiiiin so lasta season.. :’DD

Täällä tinder pari! Yli kolme vuotta yhdessä. 2 yhteistä lasta vuodelle 2016 (ei kaksoset) ja naimisissa.

Mä löysin tuon kauniimman puoliskoni ja tyttäreni äidin tinderistä. Olin jo kironnut koko sovelluksen ja ylipäätään koko deittailun alimpaan helvettiin. Sitten osui se oikea kohdalle. Sovittiin viekä alkuvaiheessa, että edetään rauhassa, muuta niinhän siinä kävi, että oltiin kahdessa kuukaudessa jo saman katon alla.

http://isivuosi.blogspot.com/

Ihanaa ? taitaa olla aika yleistä tuo, että kun löytää sen oikean muutto menee aika nopsaa ?

Moikka! Ite löysin melkein 4 vuotta sitten avomieheni Tinderistä.
Jo kuukauden jälkeen muutin hänen luokseen ja nyt ollaan oltu yhessä 3 ja puol vuotta, joista 6 kuukautta melkein kihloissa.

Aaaw ihanaa! Toinen tinderpariskunta ?♥️

Hittade min poikvän från suomi24 deittipalvelu. Sett på varandra i över ett år. Han sålde sitt gamla hus i jokela o flyttade till borgå, men vi bor int ännu under samma tak. Tiden visar vad som händer. Heh

Haha aaaw! ? sött att han flytta ti borgå för din skull! ?

Oi ihanaa ❤ kaikke hyvää teille ❤

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X