desire nymark - Banneri

Postaus tehty yhteistyössä Semperin kanssa

Keskosäitinä suhde lapsen ruokailuun on aika hysteerinen alussa. Tarkkailtiin Bellen syömistä super tarkasti, miten paljon hän syö vuorokaudessa ja miten usein. Jos neiti ei itse herännyt häntä herätettiin ”väkisin syömään” kolmen tunnin välein. Meillä alkoi myös kiinteät ruuat jo 3 kuukauden iässä.

Onneksi ruokailuaikoja tai määriä ei enää tarvitse tarkkailla, koska neiti on kasvanut supervauhtia. Nyt on oikeasti kivaa kokeilla uusia makuja ja ruokia. Bellellä on omat rutiinit milloin hän syö ja omia ruokia jotka hän syö, mutta yritetään että ainakin kerran päivässä syödään kaikki yhdessä perheenä. Silloin Belle yleensä syö jotain sormiruokaa ja saa aikamoisen sotkun aikaiseksi, mutta tärkeintä on se yhteinen laatuaika perheen kesken missä vaihdetaan päivän kuulumisia.

Belle on syönyt Semperin tuotteita siitä lähtien kun aloitettiin vellin sekä kiinteiden antamista. Semperin iltavelli on ainoa velli jota Belle hyväksyy ja tämän takia ostettiin myös Semperin annospusseja, jotka ovat olleet oikea arjen pelastaja helppoutensa ansiosta. Tämän yhteistyön ansiosta saatiin Semperin uutuuspuuroja testiin, mistä neiti on tykännyt kovasti. Meillä syödään puuroa aamuisin sekä illalla ennen nukkumaanmenoa, jonka vuoksi Belle nukkuu yli 10 tunnin yöunia ilman yösyöttöjä (tiedän että minulle on siunaantunut maailman helpoin lapsi).


Meillähän on ollut keittiöremontti meneillään viimeiset 2 viikkoa, jonka vuoksi meillä ei ole hellaa. Onneksi semperin jauhepuurojen valmistus on helppoa ja onnistuu ilman hellaa, koska valmistamiseen tarvitaan pelkästään pari desiä lämmintä vettä. Nyt kun ollaan totuttu tähän helppouteen varmasti käytämme näitä jauhepuuroja vielä keittiöremontin jälkeenkin. Belle on sellainen lapsi, jolle nälkä välillä yllättää ja silloin neiti vetää kiukkuraivarit kunnes ruoka on nenän edessä, joten nopea valmistus on kaiken A ja O.

Kaikki Semperin puurot ovat täydennettyjä raudalla, joka on erittäin tärkeä lapsen kehitykselle. Varsinkin näin keskosmutsina tämä lisätty rauta rauhoittaa mieltä, koska keskosillehan annetaan rautalisää 1v ikään asti. Puuroissa ei myöskään ole lisättyä sokeria tai väriaineita, mikä tietysti on hyvä asia. Väittäisin että jokainen vanhempi haluaa antaa lapsellensa monipuolisen ja terveellisen ruokavalion, mutta tämä saattaa välillä olla vaikeampaa kuin voisi kuvitella. Varsinkin se, että lapsi saa kaikki tarpeelliset vitamiinit on mielestäni välillä vaikeaa, koska vaikka syöttäisit lapselle vihanneksia ne eivät välttämättä sisällä tarpeeksi vitamiinejä. Semperin puurot ovat täydennettyjä raudalla, kalsiumilla, jodilla ja D-vitamiinilla. Ne sisältävät myös runsaasti tyydyttymätöntä rasvaa.


Meillä oli testissä 4 erilaista puuroa, joista 2 on alkaen 8kk iästä ja 2 1v iästä lähtien. Bellen lemppariksi osottautui Semperin hedelmäinen täysjyväpuuro. Itse en hirveästi puurosta tykkää, mutta tästä pystyn hyvin syömään Bellen jämiä jos jotain jää. Naturell – puuroihin ollaan lisätty marjoja, koska me poimitaan aina kesäisin marjoja ja laitetaan pakastimeen. Semperillä on myös paljon reseptejä täällä.

Meille tämä on ollut hyvä ratkaisu helppoutensa ansiosta. Taaperon kanssa rutiinit ovat syödään, leikitään, kiukutellaan, nukutaan ja syödään taas. Ruokailussa arvostan helppoutta kovasti, koska olen muutenkin täystuho keittiössä. Mielummin vietän laatuaikaa leikkien, ilman ylimääräistä stressiä ruuasta. Olen hyvä monessa asiassa, mutta ruuan valmistus tai ylipäätänsä keksiminen mitä tänään syödään – on aina ollut minulle vaikeaa. Äitiyden ja ruuhkavuosien keskellä olen ymmärtänyt että en ole eikä musta tule kokkia, ja se on mielestäni ihan OK.

Loppuun vielä kilpailu teille rakkaille lukijoille:

Osallistu kilpailuun ja voita 150 € arvoinen hemmottelupalkinto!

Kerro mikä Semper tuotteista on sinusta mieluisin ja voita 150 € arvoinen lahjakortti Holiday Club-kylpylään. Osallistu kilpailuun alla olevasta linkistä 4.5.2018 mennessä. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Osallistu kilpailuun tästä!

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Kommentit (2)

Meillä tykätään kans semperin ihan normaalista puurosta!

Kiva että teilläkin maistuu ❤

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X