desire nymark - Banneri

Saatte seurata minun, Bellen sekä Andreaksen elämää blogissa, youtubessa, snapchatissa ja instagramissa. Olen alusta saakka ollut aika avoin ja rehellinen minun sekavasta elämästä ja ilmaissut minun mielipiteitä kaunistelematta, vaikka se on herättänyt paljon tunteita lukijoissa. Saitte nähdä minun vaikean raskausajan, avioeron, Bellen keskosuuden ja miten hän on kehittynyt, miten löysin uuden rakkauden, miten Belle kiintyi Andreakseen, kamppailun kipeiden ja runsaiden menkkojen kanssa, meidän remonttia ja meidän arkea.

Mitä ei sitten päädy someen?

Kaikkea en kuitenkaan pysty jakamaan, koska videot ovat pituudeltaan 10-12 minuuttia ja yhteen postaukseen ei mahdu ihan kaikkea mitä haluaisin sanoa. On myös sellaisia aiheita jotka eivät mielestäni sovi tai liity mun blogiin ja tietenkin myös sellaisia asioita joita en halua jakaa. Yritän tämän kaaoksen keskellä ylläpitää edes pienen hippusen verran yksityiselämää, mitä itse kutsun vapaa-ajaksi. Tähän kategoriaan mahtuu lenkkeilyä, touhuamista koirani kanssa, illanvietot, aamu sekä iltarutiinit Bellen kanssa ja laatuaika Andreaksen kanssa. En myöskään kirjoita tai kuvaa mun sukulaisia ja harvoin kavereita tai Andreasta, koska en halua olla se tyyppi joka jatkuvasti vetää kameran esille kun muut yrittävät viettää laatuaikaa.

Blogiin ei myöskään päädy rumia kuvia. Tarkoitan siis sellaisia, missä minulla olisi jäävuoren kokoinen finni otsassa, rasvaiset hiukset tai olisin väsyneen näköinen. Tai no, voidaan sanoa että tähän päivään saakka sellaisia kuvia ei ole näkynyt täällä. En myöskään ota Bellestä kuvia silloin kun hän on kipeä, enkä kuvia missä hän olisi kylvyssä tai pelkkä vaippa päällä. Tämä ihan vaan Bellen yksityisyyden takia. Olen muutenkin viimeaikoina näyttänyt Bellestä vähemmän täällä blogissa, koska hänen ulkonäköä haukuttiin. Sillä hetkellä teki mieli lopettaa, ja sanoin jo että lopetan. Mutta sitten tajusin, että jos lopettaisin näyttäisin Bellelle että kiusaamisen takia kannattaa jättää leikin kesken, enkä halunnut antaa tyttärelleni sellaisen esimerkin.

Asioiden vähättely

Vaikka puhun avoimesti mun vastoinkäymisistä, yritän aina olla iloinen ja ajatella positiivisesti. Minulla on myös tapana vähätellä asioita ja peittää mun kipua mustalla huumorilla ja sarkasmilla. Vaikka kerroin raskausajasta ja avioerosta kukaan ei varmasti olisi uskonut miten rikki oikeasti olin. Miten itkin koko ajan, miten luulin että elämäni on totaalisesti pilalla ja miten masentunut oikeasti olin. Yritin myös kertoa synnytyksestäni hymysuin ja kerroin jopa muka hauskoja faktoja synnytyksestä, vaikka oikeasti olin aivan paniikissa. Tein tästä youtube-videon ja leikkasin pois ne kohdat missä itkin. En halunnut nostaa esille miten rikki olin, halusin korostaa miten tärkeitä synnytys-osastot ovat ja kertoa että kaikesta kyllä selviää.

Keskos-aikaa en ole vielä käsitellyt itsekään, joten sitäkin olen tavallaan vähätellyt. Vähätellyt miten se rikkoo ihmisen, miten se luo kaiken maailman pelkotiloja ja miten se vaikuttaa kasvatuksessa. Miten pelkään uutta raskautta enemmän kuin mitään, vaikka minulla on vauvakuume. En myöskään ikinä kertonut miten mun menkat oikeasti vaikutti mun terveyteen. Miten olin aivan rikki, poikki ja pinossa. Miten vaikeeta se oikeasti oli mennä sairaalaan keskellä yötä, kun olin yksinhuoltaja. Miten pelkäsin että saatan kuolla verenhukkaan, tai miltä se tuntui kun lääkärit vähättelivät mun ongelmia. Tiedän myös että vähättelin mun uupumusta, vaikka tosiasia on se että nukuin 2 kuukautta putkeen silloin kun alettiin seurustelemaan Andreaksen kanssa. Yöllä sellaiset 10h (riippuen miten kauan Belle nukkui), ja vedin myös päikkäreitä.

En myöskään puhunut avoimesti siitä, miten rankkaa YH-aika sekä avioero oli minulle. Siinä vaiheessa kun me tavattiin Andreaksen kanssa, olin pelkkä varjo siitä mitä olin ennen raskautta. Minua ahdisti niin paljon, että pakenin Porvoosta Helsinkiin hermolomalle. Bellelle tehtiin nopeasti huone ja me molemmat viihdyttiin tosi hyvin Helsingissä, kerättiin voimia ja kun pakka oli kasassa muutimme kaikki takaisin Porvooseen. Ilman Andreasta olisin varmasti saanut burn-outin, enkä pysty sanoilla kuvailemaan miten kiitollinen olen että Andreas jaksoi taistella tämän läpi minun kanssani.

Ihmiset jotka eivät näy

Nauran aina, kun mun kaverit tai sukulaiset lähettävät screen shotteja vauva.fi:n AV-palstasta, missä ihmiset ihmettelevät miksi minulla ei ole kavereita. Voin myöntää, että raskausaika sekä YH-kausi teki minusta erittäin introvertin. Kaikki kanssakäymiset ihmisten kanssa syövät minun voimia, koska nykyään viihdyn yksin tai sitten ihmisten kanssa joita olen tuntenut 10 vuotta (tai koko ikäni). Raskausaikana olin niin kipeä, että jouduin muuttamaan vanhempien luokse. Minulla on aina ollut läheiset välit mun äidin kanssa ja hän on minun esikuvani. Ollaan oikeasti parhaita kavereita nykyään, vaikka riideltiin verisesti teini-iässä.

Toinen ihminen joka on minulle niin erittäin tärkeä on Bellen kummitäti. Välillä kutsun häntä Bellen toiseksi äidiksi, koska hän on ollut minulle niin iso tuki ja turva. Me emme ole pelkästään kavereita, olemme perhettä. Hän istui minun kanssa sairaalassa päivät pitkät, vei minut sairaalaan keskellä yötä, suunnittelee remonttia mun kanssa, auttaa remontissa ja muutenkin arjessa. Välillä heitetään läppää, että Andilla on oikeasti 3 naista. Minä, Belle ja Bellen kummitäti.

Taustatyö kulissien takana

Olen aika systemaattinen ihminen. Tämä näkyy selvästi varsinkin meidän remontissa. Selailen tapetteja, laattoja, muita materiaaleja, sisustusblogeja, kuvia pinterestissä. Jotenkin tämä suunnittelu prosessi on minulle tosi työläs ja stressaavaa, ja jos vielä joutuisin kuvaamaan materiaalia kaiken tämän kaaoksen keskellä saisin veritulpan. Minulla on paljon projekteja, mutta en ikinä puhu niistä ennen kun ne ovat valmiita. Keskeneräistä työtä en ikinä halua näyttää.

Toinen mielenkiintoinen fakta on että kaikki isot jutut tulee jälkijunassa, eikä reaaliajassa. Avioerosta kerroin jälkijunassa, Andreaksesta kerroin jälkijunassa ja meidän tulevaisuuden suunnitelmista olen myös ollut aika hiljaa, vaikka olen ikuinen päiväuneksija. Olen jo kertonut vauvakuumeesta, joten se ei varmaan tule isona yllätyksenä että me mietitään perheenlisäystä, tai että me kohta meinaamme yrittää saada enemmän hattivatteja? Tämä on kuitenkin aihe, mistä en ole ihan avoimesti puhunut, koska se on vasta tulevaisuudessa. Sitten kun plussa on tikulla kerron teille varmasti samantien.

Paska mitä minusta kirjoitetaan

En lue keskustelupalstoja, enkä myöskään ikinä ole kommentoinut huhu-puheita, paitsi silloin kun joku kehtasi väittää että Belle ei olisi keskonen, tai että hän olisi poika (tai ylipäätänsä pojan näköinen), tai että hänellä olisi Down. Vaikka en itse lue keskustelupalstoja, se ei tarkoita että en saisi kuulla kavereilta tai sukulaisilta mitä siellä kirjoitetaan. Tähän asti siellä ei ole ollut mitään mitä pitäisi paikkansa, mutta voin kommentoida teille pari väitettä.

Onnenonkija – Ex mieheni oli töissä byggmaxissa silloin kun tavattiin, kuten minäkin olin. Tiesin että hänen palkkansa on surkea. Kaikki minun exät (sekä nykyinen) ovat olleet duunareita.
Valkoroska – En harrasta nimittelyä enkä muutenkaan kategorisoi ihmisiä. Uskon kovasti että kaikkeen on syy ja pääasia on että uskaltaa olla oma ittensä, nauraa omille mokille ja että on tyytyväinen omaan ittensä sekä sinut elämänvalintojensa kanssa. Kliseemäinen tatuointi jonka otit teiniässä? Aivan sama, virheistä oppii.
Rikas perhe – On ollut puhetta ennakko-perinnöstä yms, mutta oikeasti olen ihan normaalista duunari-perheestä. Äiti oli kirjanpitäjä, isä raksamies. Rikkaita ei ikinä oltu, mutta pärjättiin hyvin. Hemmoteltu kakara olen ollut, sitä en voi enkä yritä kieltää.
Ei tienaa bloggaamisesta mitään – Ok, voin myöntää että ei tällä mitään isoa omaisuutta kerry ja tämä homma vaatii oikeasti paljon duunia ennen kuin se tuo yhtään mitään. Mutta. Jos en tienaisi yhtään mitään tällä, miten olen pystynyt pyörittämään kokonaista omakoti-taloa?
Escort – Tämä on ehdoton kestosuosikki. Joku erittäin älykäs ihminen oli kopionnut mun kuvat ja lisännyt niitä esim. sihteeriopistolle. Tuntitaksani on 1000€/vuorokausi, että jos kiinnostaa niin voi ottaa yhteyttä. No ei, oikeasti tästä tehtiin rikosilmoitus.
Huomiohuorailee click-bait otsikoilla – Mitä hävettävää clickbait otsikoissa on? Iltalehti tekee sen, ilta-sanomat tekee sen, seiska tekee sen. Onko se oikeasti clickbait otsikko, vai onko se oikeasti vaan hyvä otsikko?

Muutenkin minun suhtautuminen huhuihin tai paskanjauhamiseen on aika vaisu. En tiedä ketkä minusta puhuu pahaa, joten miksi välittäisin siitä että joku huutelee nimettömänä? Kukaan ihminen ei ole ikinä saanut mitään aikaiseksi katkeruudella. Jos haluat menestyä tällä alalla, avaa silmät. Vaikka et pidä jonkun bloggaajan tai vloggaajan sisällöstä – mieti mitä hän tekee ja mitä sinä et. Ota mallia ja opi, tai uskalla pyytää apua. Jos olet bloggaaja tai vloggaaja ja haluat neuvoja (vaikka en siis todellakaan ole mikään ammatti, en edes tiennyt mikä portaali tai verkosto on ennen kuin päädyin kaksplussalle) voit ottaa minuun yhteyttä, ja annan aina niin paljon apua kun vaan voin. Mutta jos et kestä kritiikkiä ja mietit liikaa mitä ihmiset sinusta ajattelevat, tämä ala ei ole sinua varten.

Kommentit (10)

Ihana teksti! Ihan kuin oisit kirjoittanut mun ajatukset ylös. Ihailen myös sun rohkeutta kirjoittaa napakasti ja sanoa suoraan, mutta ei kuitenkaan ilkeästi. Jes!
Ps. Söpö toi nenät vastakkain -kuva <3

Belle on niin uskomattoman suloinen lapsi ! Hänet nähdessä videoilla ja kuvissa tulee aina niin hyvälle tuulelle 🙂 Muutenkin tykkään sun videoista ja blogiteksteistä tosi paljon. On ihailtavaa miten rehellisesti ja avoimesti kerrot asioista, moni voi varmasti samaistua ! Ihanaa kesän odotusta sinne teille ! 🙂

Oi ihanaa, kiitos kauniista sanoista! ❤️ Oikein ihanaa kevättä sinne ja haleja belleltä ❤️

Mua suututtaa ihan suunnattomasti tollanen lapsen ulkonäön haukkuminen! Sen alemmas on ihmisen aika vaikeeta vajota. Itekin oon välillä miettinyt vloggauksen aloittamista, mutta tiedän etten kestäis joidenkin ilkeitä kommentteja. Sillä kun ei oo oikeesti mitään rajaa nähtävästi. Mä tykkään lukea sun blogia ja erityisesti katsoa videoita, pystyn niin samaistumaan myös tiettyihin asioihin, kuten yksinhuoltajuuteen ja eroon. Oot rohkea kun uskallat tuoda omia mielipiteitäsi julki, sellaista on oikeasti mukavaa ja mielenkiintoista katsoa ja lukea. ☺️

Jos olet harkinnut vloggaamisen aloittamista niin rohkeasti vaan! Tässä nyt nostan hirveästi esille kaikkia viha kommentteja, mutta tulee myös tosi paljon ihania kommentteja! Että some on myös tosi kiva paikka, ei tää pelkkää kuraa oo ? ja kiitos ihanista sanoista, oikein mukavaa kevättä teille ♥️

Se, joka Belleä haukkui, niin sen kannattais katsoa peiliin ja tarkasti. Aika alhaista haukkua 1-vuotiasta! Tai ylipäätään lapsen ulkonäköä ym. Mut ainahan niitä inisijöitä on kaikkien blogeja kommentoimassa. Belle on suloinen!

Niin on ? Belle kiittää ja antaa halejs ♥️

Sun tekstejä on kyllä ihana lukea! Olet selvästi fiksu ja vahva nainen. Minusta on hienoa, kuinka olet miettinyt mitä ja millaisia kuvia haluat lapsestasi julkaist. Moni vanhempi jakaa someen ihan kaiken miettimättä mahdollisia seurauksia. On todella ikävä kuulla, että lapsesi ulkonäköä on kommentoitu negatiivisti. Toki jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen, mutta eikö silloin voi olla hiljaa, jos ei ole edes asiallista sanottavaa? Belle on ihana, kaunis ja iloinen pikkutyttö, olet tehnyt kyllä hyvää työtä yksin 🙂 itsekkin äitinä uskon, että tuollaiset kommentit sattuvat, mutta ne kannattaa jättää omaan arvoonsa.

Luen blogiasia silloin tällöin, mutta en ole koskaan kommentoinut ja multa on mennyt täysin ohi, että lastasi on haukuttu. En yhtään ihmettele, että meinasit lopettaa, mutta onneksi nostit itsesi haukkujien yläpuolelle ja jatkoit. Belle on aivan todella valloittava, suloinen ja kaunis tyttö. Nousee karvat pystyyn tollaisesta, miten ihmeessä aikuiset(???) pystyvät tommoseen. Kenen tahansa haukkuminen ja ulkonäköön puuttuminen on hirveää, mutta vielä pienen lapsen. Hirvittää ajatelle millaista esimerkkiä nämä antavat mahdollisille omille lapsilleen. Nostan kyllä hattua teille bloggaajille, ei varmasti ole helppoa vetää rajaa siihen mistä kirjottaa ja mistä ei. Ja veti rajan mihin tahansa niin joku keksii vetää omia johtopäätöksiään. Tsemppiä!

Ihanaa kevättä teidän perheelle!

Joo, se on ihan eri asia jos minua haukutaan. Silloin vaan nauran, mutta kun Belleä haukutaan niin silloin nousee kaikki piikit pystyyn ? kiitos, ja ihanaa kevättä teillekin ♥️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X