desire nymark - Banneri

Koska mun oma ihonväri on jotain lakanan ja vainajan väliltä, käytän itseruskettavia. Jos pohjalla on snadi rusketus sen tehostaminen itseruskettavilla on helppoa, mutta jos olet kuten minä, eli tarvitset joka solariumia tai kalliin ulkomaanmatkan saavuttaaksesi edes jotain väriä eikä sellainen tällä hetkellä ole mahdollista, homma on astetta vaikeampaa.

Tuloksesta saattaa tulla epätaisainen, läikikäs, vihreä tai oranssi. Olen vuosien varrella kerennyt kokeilla vaikka minkälaisia tököttejä, mutta mitään luottotuotetta en ole vielä löytänyt. Tällä hetkellä kaapissa lojuu 6 eri itseruskettavaa ja päätin kokeilla niitä kaikkia, koska kohta olisi taas korkea aika uusia varastoa.

Pakotin mun miehen kokeilemaan näitä itseruskettavia mun kanssa, koska hänellä on paljon tummempi pigmentti, eli lopputulos on varmasti erinäköinen hänellä. Ja se rakas reppana suostui mukisematta. Tää on sitä aitoa rakkautta ❤️.

1. Fake bake, Flawless Darker, 32,80€ 170ml

2. Vita Liberata, Phenomenal, 47,40€ 125ml

3. Loreal, Sublime Bronze Express mist, 17,80€ 150ml

4. Garnier, Ambre Solaire Natural Bronzer, 11,90€ 75ml

5. Loreal, Sublime Bronze Silky Lotion, 15,90€ 150ml

6. Cocoa Brown, 1 Hour tan Original Medium shade, 14,50€ 150ml

Levitin kaikki tuotteet illalla ja annoin vaikuttaa yön yli. Ylempi kuva ennen suihkua ja alempi kuva suihkun jälkeen. Fake Bake, Vita Liberata sekä Cocoa Brown ovat sävytettyjä, joten ovat myös helpompia levittää. Fake Bakein koostumus on liquid, jonka takia oli mielestäni aika työläs levittää. Vita Liberata ja Cocoa Brown taas ovat mousseja ja mielestäni mousset ovat riittoisampia ja helpompia levittää.

Suihkepullon avulla itseruskettavia saa levitettyä nopeasti, mutta tasaisen lopputuloksen saavuttaminen on vaikeaa, varsinkin ilman sitä sävytettä. Voidemmaiset itseruskettavat ovat mielestäni kaikista vaikeimpia ja ne jättävät ihon tahmeaksi. Garnierista sen verran, että tällä tökötillä on just se tyyppillinen itseruskettava-haju joka ei lähde edes suihkun jälkeen.

LOPPUTULOS

Garnier veti ihan oranssiksi ja muistin aika nopeasti miksi tämä kyseinen tuote on jäänyt kaapinpohjalle lojumaan. Hieman yllättävää kuitenkin että tämä oli kaikista tummin. Fake Bake, Vita Liberata ja Cocoa Brown taittavat enemmän vihreään ja kaikista luonnollisin sekä tasaisin jälki antoi Fake Bake, vaikka se oli aika työläs levittää.

Vita Liberatasta en ikinä maksaisi 47,40€. Jos ollaan rehellisiä en näe paljonkaan eroa Vita Liberatan ja Cocoa Brownin välillä, paitsi se huikea 32,90€ hinta. Tuotteiden koostumus oli myös melko samanlainen. Voidaan todeta että kalliimpi tuote ei aina takaa parempaa lopputulosta. Cocoa Brown kyllä yllätti minut positiivisesti! Hinnaltaan halvin vei voiton.

Erikoistilaisuuksiin käyttäisin Fake Bakea, mutta arkikäyttöön ilman muuta Cocoa Brownia. Jos itseruskettavaa käyttää usein, siinä tekee jo merkittävän säästön ja moussen levittäminen on helpompaa, eikä lopputulos ollut se tyypillinen markettituotteiden oranssi. Tuoksukin oli mielestäni ihan jees, vaikka en oikein kookoksesta muuten välitä.

Andreaksella on itseruskettavat samassa järkestyksessä, mutta hänelle toi Fake Bake veti paljon tummemmaksi! Andreas oli myös sitä mieltä että Cocoa Brownilla oli paras hintalaatu suhde, mutta meinaa jatkossa pysyä kaukana itseruskettavista ja välttää shortseja lähipäivinä. No penisanimals were harmed during the experiment.

Mikä on teidän luottotuote? Vinkatkaa tähän alle ??

Kommentit (7)

Cocoa brown on ihan huippu, tasainen, luonnollinen ja upea rusketus. Hintakin ihan siedettävä. Kardashienienkin suosikki, heillä ei hinnasta jää kiinni.. hmm
Dark ja extra dark +

Cocoa Brownhan aivan loistava, e

Ihana testaus! Pakko puollustaa Vitaliberataa sen pitkäaikaisen rusketuksen vuoksi. Mulla ei oo muut kestänyt iholla kahta viikkoa ?

Mä en oo kovin ahkera itseruskettajien käyttäjä, mut ne kerrat mitä on tullu laitettua, oon käyttäny St. Moriz medium vaahtomaista itseruskettavaa jossa on levitysväri. Tuli tosi luonnollisen näkönen ja tasanen, hintaa on vajaa kymppi eli tosi hyvä hintalaatusuhde! Kantsii kokeilla jos et oo vielä kyseiseen merkkiin tutustunu. Sitä on saatavana myös Dark ina jos haluaa vielä tummemman lopputuloksen. 🙂

kiitos vinkistä, täytyy kokeilla 😀 varsinkin tuo hinta kuulostaa hyvältä! 😉

?? mahtavaa heittäytymistä. Paras testipostaus ikinä!

Haha kiva että tykkäsit! ? Andreas on kyllä ihan paras! ??

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X