desire nymark - Banneri

Seksiä parempaa asiaa ei olekaan – kunnes sinusta tulee äiti. Sanotaan että seksi on parisuhteen liima ja tiedetään että orgasmit tekevät meitä onnelliseksi. Mutta tässä 1,5 vuoden äippäilyn aikana olen löytänyt parisuhteen superliiman – nimittäin kotityöt ja lastenhoito. Olen edelleenkin sitä mieltä että parisuhteen liima on tärkeä asia, mutta kyllä se superliima vaan on ylivoimainen voittaja.

Monet miehet avautuvat parisuhteen seksittömyydestä. Helppo ratkaisu seksin lisäämiseen on superliima-metodin käyttäminen. Suhteen alkuaikoina näytetään kiinnostusta ostamalla kukkia ja lahjoja, mutta äideille se paras lahja on uni, rauha ja siisti koti. Alussa tämä oli minun miehelleni pientä hakuammuntaa koska lapset, äitiys ja perhearki saattavat olla melkoista ydinfysiikkaa jos siihen junaan hypätään pää edellä.

Ne pienet asiat. Tämä lause on äitiyden myötä ja perhekaaoksen keskellä saanut ihan uuden merkityksen. Kokosin teille 8 lausetta jotka ovat mielestäni erittäin seksikkäitä ja parasta mitä mies voi sanoa.

1. ”Voisin ottaa Bellen mukaan, niin saat vähän omaa aikaa.” Näin kotiäitinä olen harvoin yksin kotona. Ne harvat hetket kun istun kotona yksin, hiljaisessa talossa ovat niin luksusta. Välillä siinä menee jopa pasmat ihan sekaisin.

2. ”Mitä haluat kaupasta?” Kauppareissun hoitaminen pienen vauvan tai taaperon kanssa ei välttämättä ole ihan pikkujuttu. Huutoa, raivareita, lähtöselvitys joka saattaa kestää puoli tuntia, tavaroiden roudaaminen yhdellä kädellä.

3. ”Mitä jos menisit vaikka nukkumaan päikkäreitä?” Eli minä saan nukkua ja mies hoitaa iltapuuhat ja laittaa lapset nukkumaan? Ihanaa!

4. ”Siivosin äsken”. Siis onko tällä planeetalla olemassa yhtään mitään seksikkäämpää kuin mies joka ei pelkää tarttua imuriin tai moppiin? Ei!

5. ”Mitä jos hakisin meille ruokaa kotimatkalla?” Terveellinen ruokavalio on kaiken A ja O, mutta kaaospäivän jälkeen kokkaaminen ei välttämättä tunnu hyvältä idealta. Jos olen nukkunut huonosti, Belle vetää raivareita, kämppä on kaaos niin kyllä, silloin mäkkäri kuulostaa oikein hyvältä idealta.

6. ”Minä voin nousta ylös lapsien kanssa huomenna, niin sinä saat nukkua.” Oi kyllä, tämä on kaikista paras! Andreas on sellainen ihminen joka herää itsestään viimeistään 8 aikaan, joten aika usein minä saan nukkua pidempään viikonloppuisin. Tämän avulla jaksan sitten herätä öisin Bellen kanssa, tai valvoa jos on hampaita tulossa tai kuumetta tai flunssaa.

7. ”Haluatko kahvin sänkyyn?” En ole aamuihminen mutta selviydyn kahvin avulla. Jos sitten vielä saan kahvin sänkyyn, niin se on mun mielestä sitä arjen luksusta!

8. ”Minä voin olla kotona lasten kanssa, mene pitämään hauskaa.” Mun tapauksessa hauskaa voi olla esim prisma, tokmanni tai kahvittelu ystävien kanssa. Mutta se fiilis, kun menet yksin, ilman lasta, ilman hoitolaukkua, ilman lastenrattaita. Yhtäkkiä sinulla on kaksi kättä, kukaan ei kutsua sinua äidiksi vaan ihan omalla etunimellä eikä sinun tarvitse huolehtia muusta kuin omasta perseestäsi.

Äitiys tekee temppuja pääkopalle ja oikeastaan koko identiteetille. Äitiyden myötä minusta tuli introvertti kotirotta. En halua leffaan, vaan mielummin katson jonkun pätkän kotona netflixistä. En halua mennä raflaan syömään, vaan mielummin syön kotona. En jaksa käydä illanistujaisissa koska se tarkoittaisi aikamoista säätöä kun pitää olla lastenvahti ja seuraavana päivänä pää on kipeä.

Mun käsitys laatuajasta on kotona perheen kanssa. Jos taas kaipaan omaa aikaa käyn esim prismassa. Arjen luksusta on siivottu koti, tyhjä pyykkikori, jääkaappi täynnä ruokaa, Bellen päikkäriaika, netflix, vastaleikattu nurmikko ja uudet petivaatteet. Se että joku helpoittaa mun arkea ja katkaisee ne jatkuvat toistot ja rutiinit, edes hetkeksi.

Välillä äitiys on leegoilla tanssimista. Vaikka minä rakastan tota pientä kopiota minusta, valehtelisin jos väittäisin että nautin joka ikisestä sekunnista. Välillä on pakko ladata akkuja ja tyhjentää päätä, niin että taas jaksaa nauttia ja rakastaa. Mun tukiverkosto mahdollistaa sen, että jaksan herätä öisin, jaksan lohduttaa, jaksan olla yhtä kiinnostunut kuin Belle on uusista asioista. Jaksan olla iloinen vaikka Belle saa kaaosta aikaan, joka ikinen päivä.

Mun mielestä voisimme kehua meidän miehiä kommenttikentässä. Kerro siis ihanin asia, jonka miehesi on tehnyt ??

Kommentit (3)

Ihanin asia? Okei… Tästä on jo aikaa muutama vuosi. Nuorin lapsi oli 2v, vanhempi 5v. Lapset olivat jo sairastaneet vatsataudin, minulla se oli vielä päällä (ja mieshän ei sairasta koskaan, tietenkään). Ei mulla mitään manaajaoksentamista ollut, mutta kun vatsa on sekaisin viikon niin alkaa olla veto pois.

Oli maanantaiaamu ja mies lähdössä töihin, minä olisin kotona lasten kanssa. Tajusin, että olen to-del-la väsynyt (koska vatsatauti). Kysyin mieheltä, että millainen työpäivä hänellä on tulossa.

– Minuuttiaikataulu koko päivän. Kokousta ja palaveria toisensa jälkeen. En varmaan ehdi edes syömään, vastasi mies.

Minä aloin itkeä.

– Mitä nyt? mies säikähti.
– Minä olen niin väsynyt, minä en jaksa.

Mies otti puhelimen ja perui kaikki kokoukset siltä päivältä ja jäi hoitamaan minua ja lapsia kotiin. Eikä todellakaan valittanut asiasta vaan oli iloinen, että pystyi olemaan avuksi.

Siivonnut kun on huomannut että alan käymään ylikierroksilla, noussut aamulla ylös lapsen kanssa jotta saisin nukkua, ladannut kahvipannun valmiiksi aamua varten! ?

Kaikki asiat jotka sisältävät kahvia on aitoa rakkautta ??❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X