desire nymark - Banneri

Someen halutaan tuoda esille ne parhaat palat elämästä. Kuvia siististä kodista, finnittömästä naamasta, hymyileviä kuvia muksuista ja sitä rataa. En ole ikinä väittänyt että meidän elämä olisi pelkkää juhlaa, mutta joku viisas on joskus sanonut että se että jättää asioita kertomatta on yhtä pahaa kuin valehtelu. Kaivoin siis vanhoja kuva-arkistoja ja päätin paljastaa mun salaisuudet.

Meidän koti on aina siisti

Okej, tällä hetkellä meillä on remppa. Mutta en todellakaan ole sellainen supersiisti ihminen muutenkaan ja Belle on selkeesti tullut äitiinsä. Meidän pyykkikori ei ikinä ole tyhjä ja Bellen lelut eivät pysy neidin huoneessa.

Belle on aina iloinen

Belle ei ole aamuihminen, enkä minäkään ole. Aamupalan syömisessä saattaa hyvinkin mennä se puolisen tuntia, koska molemmat vaan tuijotetaan pöytään ja mietitään että ohhoh, haluaisin vaan nukkua. Muuten Belle kyllä on tosi iloinen lapsi, vaikka uhma on tullut taloon.

Mulla on pitkät hiukset

No onhan mulla, kiitos kampaajalle joka heittää pidennykset kiinni. Olen kyllä ohimennen kertonut että mulla on pidennykset, mutta silti moni luulee että tämä on mun oma pehko. Hiukset, kynnet ja ripset ovat lisäosia.

Emme ikinä köllötä telkkarin edessä

Meidän arki-illat näkyvät harvoin youtubessa, koska olemme oikeasti tosi tylsiä. Teemme ruokaa, siivotaan vähän, katsellaan telkkaria ja sitä rataa. Belle ei ole vielä kiinnostunut telkkarista, mutta yleensä neiti silti suostuu köllöttelemään meidän välissä.

Olen kaunis aamuisin

Kuvat kertovat puolestaan. Meillä on sellainen ”lähetä kuva ittestäs heti kun olet herännyt” – skaba kaverin kanssa ja pitihän nämä hetket ikuistaa.

Mulla on hyvä iho

Oikeasti ei ole. Otsassa on ryppyjä, finnejä puskee ja ihan näin off topic niin puolet mun vasemmasta kulmakarvasta puuttuu, enkä tiedä miksi. Vloggaamiseen käytän Sony A5000 kameraa ja siinä on skin softener.

Äitiys on aina ihanaa

Belle on aina yhteistyöhaluinen

Neiti on oikea linssilude, mutta välillä kuvien ottamisessa saattaa mennä kaksi tuntia. Tai sitten projekti siirretään toiselle päivälle ja unohdetaan kuvat.

Ensimmäinen kuva onnistuu

Meillä on tällä hetkellä kylppäriremppa ja sen takia täällä on ollut melko kuollutta. Piikkari, pölyä, stressiä, kaaosta ja ollaan oltu ilman suihku kaksi viikkoa. Huomenna pääsemme ensimmäistä kertaa suihkuun täällä kotona ja ai että mä olen fiilareissa ❤!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X