desire nymark - Banneri

Yksi päivä itkua, kaksi päivää huutoa, viisi päivää kramppailua, viikon verran vitutusta, kolmet lakanat pilalla, kaksi pakettia tamppooneja, suklaan määrää ei edes lasketa, siitä on menkat tehty. Lapsi, ihmettelee. Mies, tekee parhaansa. Ei lötynyt onnee onnellasta, mutta ei myöskään tästä talosta, tai ei ainakaan mun kohdusta.

Paljon sä painat? 3 kiloa enemmän kuin ennen menkkoja. Paljon sä vuodat? Enemmän kuin niagaran putokset. Naama? Kalpea ja täynnä finnejä. Ihan vapaaehtoista oli jättää pillerit pois ja kieltäytyä kierrukasta, mutta nyt hei oikeesti, joku raja. Onko kohtuni maanantaikappale vai tekikö joku ylempi taho suunnitteluvirheen siinä vaiheessa kun piirrustukset ihmisten lisääntymisestä oli pöydällä?

Menkat: Haluat karkkia
Menkat: Haluat panna
Menkat: Haluat panna ja syödä karkkia samaan aikaan
Menkat: Nyt itketään pienistä asioista
Menkat: Eikun raivotaan!
Menkat: Tapa se.
Menkat: Tapa ne.
Menkat: Tapa ne kaikki ja syö niitten karkit
Menkat: Kohta tämä on ohi
Menkat: HAHAHAH, ei olekaan.
Menkat: Pedigreen mainos, nyt itketään
Minä: mitä vittua?

Ostin vahingossa sellaisia tamppooneja missä on pahvinen asetin. Nämä on muuten saatanasta. Aamutokkurassa survosin koko hötäskän sisään melkoisella vauhdilla ja onnistuin saamaan haavan aikaiseksi. Ihankuin siinä osoitteessa ei olisi tarpeeksi verenvuotoa meneillään jo. Tuijotin vessan seinää ja kirosin kohtuni alimpaan helvettiin. Muutenkin olen kiroillut enemmän kuin on sopivaa viimepäivinä, mutta joogailkoot ne joita se auttaa.

Täysin turhia riitoja on ollut kolme. Kulta, miksi me riidellään tällaisista asioista, meillähän ei edes ole ongelmia? No ei niin, mutta anna minulle ja mun PMS:älle kymmenen minuuttia niin minä kyllä tässä kehitän meille ongelmia. Nukkua pitäisi ja levätä, mutta eiköhän mun kohtu pidä huolta siitä että mukavaa asentoa ei löydy. Finnejä olen puristellut kun mielipuoli, eli arpiakin on luvassa. Hyi että, käsi sydämellä, menkat on täyttä paskaa.

Kommentit (11)

Kierukan asetuksen jälkeen kolme vuotta ilman menkkoja ja kaikkea siihen liittyvää kaupanpäällistä. Suosittelen lämpimästi.

Pystyin samaistumaan tohon vielä kaksi vuotta sitten kunnes tuli kierukka ja ei vuoda enään yhtään, ihan unelma!

Mä suosittelen lämpimästi kuukuppia!
Yli kymmenen vuotta kituutin siteillä ja tampooneilla ja silti tuli läpi tai valu jostain välistä lakanoille, kuukuppiin kun vaihdoin niin ei oo kertaakaan tarvinnu jynssätä verta lakanoilta. Tai no jälkivuodon aikaan piti koska ei voinut kuppia käyttää eikä ne jättisiteetkään pitäny >_>
Halpa, ei tuu turhaa roskaa ja se ei tunnu miltään käytössä, toisinkuin siteet jotka hiostaa tai tampoonit mitkä kuivattaa koko alakerran.. 😀
Tää ei ollut maksettu mainos, on vaan niin mahtava vekotin että toivon että mulle ois sitä tarjottu 500 veristä lakanaa sitten.. :E

Muuta ongelmaa mulla ei onneksi menkoista oo, niin niissä en osaa auttaa :l

Ootko käynyt lääkärissä menkkojen takia? Runsaita menkkoja voidaan hoitaa myös muilla kuin kipulääkkeillä! Esim. traneksaamihappo on monilla tosi tehokas. 🙂

Lääkärit ei oikein ota tätä vaivaa tosissaan ? pitäs löytää joku hyvä spesialisti 🙂

Voin niin samaistua! Täti taas kylässä ja siteet on suosiolla korvattu vauvan vaipoilla. Vessareissu on helvetistä koska tiedät että vietät sen jälkeen 30min jynssäten verta irti seinistä ja pöntöstä ja lattiasta ja käsistä. Lapsi kiljuu oven toisella puolella ja mies ihmettelee kuinka oon niin pahalla tuulella. Menkkakivut on sitä kun mietit että vaikka repisit käsin sen kohdun irti sattuis se vähemmän. Hauskin vitsi on se kun kuvittelit että jälkivuoto on runsasta ja perseestä, tervetuloa vaan menkat after baby.

Juu älä vaan! Hirveetä tämä on! Ja just toi, että mies sitten vielä miettii miksi sitä ollaan huonolla tuulella 😀 laittakaapa miehet itse käsisirkkeli pyörimään vatsan sisälle niin tiiätte. Kovasti tsemppiä ❤️

Virkistävän negatiivinen avautuminen ah-niin-positiivisten blogipostausten joukossa. Tuntuu, että menkoistakin väännetään ihanaa naiseuden ja hedelmällisyyden juhlaa. Ei, se EI ole juhlaa. Paitsi ehkä verrainnollinen synttäreihin, jossa koira syö kakun ja kukaan ei saavu paikalle.

https://aatenarikka.blogspot.com/

Kiitos! Niin no, uhrijuhla ehkä korkeintaan ? mutta mitään positiivista en kyllä keksi menkoista!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X