desire nymark - Banneri

Jos olet tottunut juomaan aamukahvin hiljaisuudessa voit kokea melkoisia vastoinkäymisiä aamurutiineihin äitiyden myötä. Tarvitset kahvia koska olet aivan poikki, mutta kultakimpaleesi pitää kyllä huolen siitä, että et pysty juomaan kokonaista kuppia rauhassa tai ainakaan lämpimänä.

Kahvinjuonnin haasteet

  • Unohdat että keitit kahvia
  • Laitat kahvimukisi johonkin silläaikaa kun ”nopeasti vaan teet tämän” ja löydät kylmän kahvimukin 5 tuntia myöhemmin.
  • Lapsi kaataa kahvimukin
  • Lapsi herää heti kun saat kahvin kaadettua ja tarvitset kaksi kättä

Minä olen kahviaddikti. Jos en saa kahvia heti aamulla päiväni on pilalla. Tässä puolentoista vuoden aikana olen etsinyt itselleni erilaisia ratkaisuja tähän ongelmaan, koska en vaan yksinkertaisesti voi luopua kahvista. Tässä pari vinkkiä kahvinjuontiin, jotka olen kokenut toimivaksi.

1. Termosmuki
Unohdatko kahvisi? Herääkö lapsi aina juuri silloin kun olet kaatanut kahvin mukiisi? Termosmuki on näppärä keksintö tähän, jos haluat juoda kahvisi lämpimänä. Plussaa myös siitä, että jos lapsesi pöllii termosmukisi, kahvia ei läiky joka paikkaan.

2. Lataa kahvinkeitin valmiiksi illalla
Vähemmän ääntä aamulla, paremmat mahdollisuudet saada juoda kahvin rauhassa aamulla.

3. Jääkahvi
Keitä kahvia, kaada kahvi jääpalamuottiin ja pistä pakastimeen. Aamulla laitat nämä kahvijääpalat kahvisi sekaan ja sinulla on jääkahvi, josta ei tule laimea vaikka jääpalat kerkeisivät sulamaan. Kylmän kahvin juominen ei ketuta jos niin oli tarkoitus tehdä alusta alkaen.

4. Kahvikutsu leikki
Leikitäänkö sellaista leikkiä, missä äiti juo kahvia? Perinteiset teekutsut missä lapsesi rauhassa leikkii juovansa kahvia ja sinä istut silmät ristissä ja juot lämmintä kahvia. Leikitäänkö seuraavaksi sellaista leikkiä, missä ollaan ihan hiljaa ja levätään?

Millaisia vinkkivitosia teillä on? ?☕️

Kommentit (2)

Mä juon kesäisin usein jääkahvia, maidon joukkoon pikakahvia ja sokeria 😀 joskus kyllä on ongelmana että ehtii lämmetä ennen kuin ehtii juomaan 😉

Mä vaihdoin kylmäkahviin 😀 ..esim. valion latte maitokahvi nam ♡ sokerin määrä kyllä niissä on hirmuinen..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X