desire nymark - Banneri

Meidän kylppäri ja kodinhoitohuone

Meidän talossa oli ennen aivan ihana retrokylppäri (sarkasmi) jossa komeili punaruskeat lattialaatat ja beiget kukkakuvioiset seinälaatat. Oma rakas äitini oli ihan itse valkannut nämä ihanuudet 1987. Paniikissa maalasimme seinät valkoiseksi ja lattian harmaaksi kaakelimaalilla, joka pysyi hyvänä noin 2 vuotta. Bellen kylpyamme sai aikaan pari skraidua lattiaan ja kylppäri oli ihan hirveän näköinen. Onni on seurustella raksamiehen kanssa.

Mentiin melko basic linjalla, koska halusin että kylpyhuone säilyy hyvän näköisenä ja ”perus tyylikkäänä” seuraavat kymmenen vuotta. Valittiin lattialle perus tummanharmaa 10×10 laatta ja kolmeen seinään valkoiset 30×60. Mutta, pitihan tänne tuoda yksi muotivillitys, eli päätyseinään valittiin 30×60 marmorikuvioiset laatat. Suihkut ovat kullanväriset, koska jostain syystä meidän kodista löytyy aika paljon kultaa. Odotellaan että meidän marmorihyllyt saapuisivat, tällä hetkellä shampoot ja hoitoaineet säilytetään lattialla.

Kodinhoitohuone on vielä melko keskeneräinen ja on muutenkin ollut melkoinen murheenkryyni. Ensin metsästettiin täydellistä vaaleanpunaista sävyä ja kokeiltiin 5 erilaista kunnes päädyttiin Tikkurilan Neitoon. Valittiin vaaleanharmaat kaapit Ikeasta, joita ei noutopäivänä löytyneetkään varastosta ja vaihdettiin valkoisiin. Ikean Domsjö allas on poistunut valikoimasta ja korvaava tuote tulee vasta syksyllä. Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta tykkään silti. Kodinhoitohuoneesta puuttuu vielä laatat, vetimet, pistorasiat ja pesutorni.

Piikkari piti huolen siitä että päikkäreitä ei nukuttu. Pölyä, melua, työkaluja, kaaos. Mies painoi pitkiä päiviä ja pitkien päivien päätteeksi piti vielä löytää paikka missä käydä suihkussa. Onneksi meidän keittiössä on superiso tiskiallas, joka toimi kylpyammeena Bellelle. Itse olen pessyt hiuksia lavoaarissa ja käyttänyt puutarhaletkua suihkuna. Kesä ja kärpäset, kylmää se silti oli. Mutta vihdoin ja viimein saamme käydä omassa suihkussa ja niitä on jopa kaksi. Kaikista remonteista joita me nyt ollaan tehty tämä kylppäri oli ylivoimaisesti haastavin ja rankin. Onneksi ei ihan heti tarvitse tehdä uudestaan ?

Kommentit

4 kommenttia
Desire Nymark

Ne on RTVstä, ja kiitos! 🙂

Avatar

Så snyggt! Får lust att renovera om vårat hus nu?

Avatar

Upee! ?

Avatar

Hieno kylpyhuone!! Mistä nuo marmorikuvioiset laatat ovat? ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä