desire nymark - Banneri

Meidän talossa oli ennen aivan ihana retrokylppäri (sarkasmi) jossa komeili punaruskeat lattialaatat ja beiget kukkakuvioiset seinälaatat. Oma rakas äitini oli ihan itse valkannut nämä ihanuudet 1987. Paniikissa maalasimme seinät valkoiseksi ja lattian harmaaksi kaakelimaalilla, joka pysyi hyvänä noin 2 vuotta. Bellen kylpyamme sai aikaan pari skraidua lattiaan ja kylppäri oli ihan hirveän näköinen. Onni on seurustella raksamiehen kanssa.

Mentiin melko basic linjalla, koska halusin että kylpyhuone säilyy hyvän näköisenä ja ”perus tyylikkäänä” seuraavat kymmenen vuotta. Valittiin lattialle perus tummanharmaa 10×10 laatta ja kolmeen seinään valkoiset 30×60. Mutta, pitihan tänne tuoda yksi muotivillitys, eli päätyseinään valittiin 30×60 marmorikuvioiset laatat. Suihkut ovat kullanväriset, koska jostain syystä meidän kodista löytyy aika paljon kultaa. Odotellaan että meidän marmorihyllyt saapuisivat, tällä hetkellä shampoot ja hoitoaineet säilytetään lattialla.

Kodinhoitohuone on vielä melko keskeneräinen ja on muutenkin ollut melkoinen murheenkryyni. Ensin metsästettiin täydellistä vaaleanpunaista sävyä ja kokeiltiin 5 erilaista kunnes päädyttiin Tikkurilan Neitoon. Valittiin vaaleanharmaat kaapit Ikeasta, joita ei noutopäivänä löytyneetkään varastosta ja vaihdettiin valkoisiin. Ikean Domsjö allas on poistunut valikoimasta ja korvaava tuote tulee vasta syksyllä. Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta tykkään silti. Kodinhoitohuoneesta puuttuu vielä laatat, vetimet, pistorasiat ja pesutorni.

Piikkari piti huolen siitä että päikkäreitä ei nukuttu. Pölyä, melua, työkaluja, kaaos. Mies painoi pitkiä päiviä ja pitkien päivien päätteeksi piti vielä löytää paikka missä käydä suihkussa. Onneksi meidän keittiössä on superiso tiskiallas, joka toimi kylpyammeena Bellelle. Itse olen pessyt hiuksia lavoaarissa ja käyttänyt puutarhaletkua suihkuna. Kesä ja kärpäset, kylmää se silti oli. Mutta vihdoin ja viimein saamme käydä omassa suihkussa ja niitä on jopa kaksi. Kaikista remonteista joita me nyt ollaan tehty tämä kylppäri oli ylivoimaisesti haastavin ja rankin. Onneksi ei ihan heti tarvitse tehdä uudestaan ?

Kommentit (4)

Hieno kylpyhuone!! Mistä nuo marmorikuvioiset laatat ovat? ?

Så snyggt! Får lust att renovera om vårat hus nu?

Ne on RTVstä, ja kiitos! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X