desire nymark - Banneri

Just olin selättänyt menkat ja tiedättekö elämä hymyili kokonaisen päivän. Sitten alkoi hirveä kirvely alapäässä. Ensin epäilin VTItä, mutta onneksi google auttoi tässäkin asiassa. Hetken pelkäsin kohtutulehdusta, endometrioosia, syöpää ja kuolemaa mutta pienin pieni toivo oli olemassa että kyseessä olisi hiiva, ihan vaan mun käyttäytymisen perusteella. Muistatteko sen canesten kombi mainoksen missä nainen pyörii ja myörii sohvalla? Jep, sellainen minä olin.

Juoksin ympäri kämppää tuskahiki valuen ja miehen passitin apteekkiin hakemaan hiivalääkkeen. Tähän väliin mun on pakko mainita että mulla on aivan ihana mies. Ensin hän kesti mun pms vittuilun ja pysyi rauhallisena ja rakastavana vaikka hänen avovaimonsa muuttui kalpeaksi ja väsyneeksi zombieksi. Joka aamu epäilin että meidän sängyssä olisi ollut uhrijuhla yön aikana. Makasin puolikuolleena sängynpohjalla ja jos minulla oli ylimääräistä energiaa valitin mun kipuja. Reppana oli mennyt vähän sekaisin apteekissa ja halusi pelata varman päälle, joten hän oli sitten päättänyt tuoda kaikki pakkaukset missä vaan luki HIIVA, jopa sellaisen testin.

Testin tein ja hiivahan se oli, perkele. Perus draamailua ja diivailua miten mä vihaan olla nainen ja miksi kaikki on niin vaikeeta ja kun ei nyt vaan jaksaisi ja huoh. Mitä jos sä nyt vaan laittaisit sen hiivalääkkeen, vai tarttetko apua? Jännä muuten miten miehet ovat niin avuliaalla tuulella aina silloin kun toosa on rikki ja sitä pitäisi korjata. Heti siinä on kaksi auttavaa kättä tarjolla. Mutta kieltämättä, toi hiivalääke oli sairaan pelottava. Luulin että kyseessä olisi joku pieni tabletti mutta ei. Lääke oli isompi kuin mun peukalo ja asetin oli melko pitkä. Siinä sitten ihmettelin hetken että miten ihmeessä mä runttaan koko tämän härvelin mun sisälle?!

Pienen kamppailun jälkeen sain lääkkeen syvälle emättimeen kuten ohjeissa luki ja voiteen laitettua, joka pitäisi hoitaa ulkoista kutinaa ja kirvelyä. Melko tehokkaat tökötit oli kyseessä, koska vaikka voide ensin poltti pikkasen niin se jatkuva kirvely ja kutina rauhoittui nopeasti. Ohjeen mukaan tota lääkettä pitäisi laittaa ennen nukkumaanmenoa, mutta mun kärsimys oli luokkaa 12/10, joten päätin laittaa sen heti. Tämän jälkeen yritin pysyä sängynpohjalla jotta lääke nyt varmasti vaikuttaisi. En todellakaan halua että hiiva tulisi kylään uudestaan ihan heti huomenna.

Meillä on nyt seksitön vaihe meneillään tämän hiivan takia. Muutenkin musta tuntuu että mun alapää on kokenut melko kovia viimeaikoina ja sillä on nytten oikeus pitää lomaa hetken ja palautua tästä kaikesta. Sitten mieheni päätti selittää mulle puoliunessa kello 2.02 yöllä millainen työmaa mun toosa on.

Minä: Annatko sen canesten voiteen?
Mies: Ensin minun pitäisi katsoa miten monta neliötä työmaa on
Minä: …?!
Mies: työmaan ympärillä on tällä hetkellä aitaus.
Minä: mitä?
Mies: Siellä on tällä hetkellä putkiremppa.
Minä: Mun toosa ei oo sun työmaa!
Mies: onhan se yksi niistä. Aika usein käyn siellä piikkaamassa.

Mainittakoon että mieheni on raksamies, ja välillä erittäin väsynyt. Näissä tunnelmissa kohti uusia pettymyksiä.

Kommentit (7)

Hei. Muistakaa että hiiva voi tarttua myös mieheen. Sanovat että on harvinaista mutta meillä tarttunut 2 kertaa miehelle. Ekalla kerralla ei tajuttu heti joten se jäi pyörimään. Nykyään hoidetaan molemmat varmuuden vuoksi. Ja siis mies laittaa pelkästään sitä voidetta vehkeeseen, myös esinahkan alle 😉

Vinkkinä semmoinen että hiivaan auttaa maustamaton (ab) jugurtti. Kuulostaa ehkä oudolta mutta se on totta, se palauttaa hiivatasapainon luonnollisella tavalla. Se on halvempaa ja luonnollisempaa kuin apteekin mömmöt. Minulla on ollut hiiva kolme kertaa, joka kerralla olen laittanut pumpulipuikolla jugurttia alapäähän ja kutina loppunut päivässä.

Mä en kestä! ? Sori vaan, mutta mua niin naurattaa tää teksti! ? Lohdutuksena ja puolustuksena voin sanoa, et todella tiedän mistä puhut! Minulla sama meno viimeviikolla!! ?

Haha hyvä että mun mustahuumori uppoo! ??

Kannattaa jatkaa voiteen käyttöä vielä viikko oireiden häviämisen jälkeen, muuten hiiva voi tulla nopeasti takaisin. Mulla oli joskus kierre, jossa sairastin vti:n ja hiivan vuorotellen varmaan 5 krt. Koska hiiva heikentää limakalvoja ja sitten tulehdus tuler helpommin. Tulehdusta hoidettiin antibiootilla -> seuraava hiiva. Lopulta tarvitsin lääkärin määräämän vahvemman kuurin hiivan taltuttamiseksi. Tämän jälkeen söin puoli vuotta karpalopuristekapseleita sekä hankin maitohappobakteereita, joissa on erityinen kanta erityisesti naisen vaivoja auttamaan. Niitä molempia saa apteekista, ja voin suositella että hankkisit näitä ja kokeilisit onko niistä apua. Tiedän miten kiusallinen vaiva sulla on. Mulla oireilu kesti yli puoli vuotta, mutta hoitui lopulta.

Kaikki kutina muuten ei ole aina hiivaa. Myös sytolyysi voi aiheuttaa hiivatulehduksen tapausia oireita. Sitä vaivaa voi hoitaa kotikonstilla : juomapullolliseen lämmintä vettä laitetaan pari lusikallista soodaa ja sitten huuhdellaan soodalla kutiavia paikkoja. Jos kutina on sytolyysia, tämä soodahuuhtelu oikeasti lievittää oireita heti. Ihan ihmeellistä.

Tsemppiä kovasti! Ei ole naisella helppoa. Onko sulla endometrioosi kun vuodat noin paljon? Mulla oli ja leikattiin pois ja vuodot väheni radikaalisti.

Apua tuo yöjuttelu :’D

Älä vaan ??? ilmeisesti työasiat mielessä ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X