desire nymark - Banneri

Neiti ilmoitti tulostaan 1.7.2016. Varhaisultrassa veikattiin että LA olisi 8.3 mutta siirrettiin myöhemmin 15.3. Raskaudessa oli kaikenlaisia komplikaatioita (pahoinvointia, vuotoa, sairaslomaa jne) ja neiti päätti syntyä hätäsektiolla rv32+5, 23.01.2017, 2200g 44cm. Alku oli melko raskas ja kivinen, mutta meidän neiti taisteli hienosti ja tänään meillä on kaikki hyvin! Halusin jakaa vähän vanhoja kuvia meidän matkasta ?.

Jotenkin sen unohtaa niin helposti, miten pieni meidän neiti oli. Miten rankkaa tuo aika oli, miten paljon halusin että saisin tuoda Bellen kotiin. Miten ikävä minulla oli ja miten huolissani olin. Aika kultaa muistot, ihan selkeesti. Muistan kyllä miten traumaattinen itse synnytys oli, mutta muuten en hirveästi halua muistella keskos-aikaa. Haluan vaan olla iloinen että selvittiin tästä ajasta, ja että neidillä on kaikki hyvin.

Belle vietti yhden yön lastenklinikalla, 4 yötä naistenhuoneen VVO:lla ja loput oltiin jatkohoidossa kättärillä. 20.2 päästiin kotiin ja neiti jatkoi kasvamista hurjaa vauhtia. Alussa neitiä piti ruokkia 3 tunnin välein, mikä tietysti oli raskasta mutta muuten prinsessa on nukkunut todella hyvin ja muutenkin ollut superhelppo lapsi.

Keskosen saaminen on aina pelottavaa ja alku on erittäin rankka, kun kaikki on niin epäselvää. Mutta tässä meidän neiti nyt on, 1,5v tempperamenttinen mutta iloinen tapaus joka on täysin terve. Utelias tapaus joka kiipeilee joka paikkaan ja tekee jokapäiväisen inventaarion joka ikiseen kaappiin ja kokeilee rajoja. Lapsi joka on aivan täydellinen ?.

Kommentit (4)

Ajattelin kysyä, kun olet avoimesti kertonut vaikeista kuukautisistasi, että oletko saanut mitään ns. erikoisia kipulääkkeitä tai jotain mieltä tasaavia, esim. masennuslääkkeitä kuukautisten ajalle käyttöön? Itsekin kärsin molemmista vaivoista kuukautisten aikana ja olisi kiva tietää mitä helpotusta olisi mahdollista saada, kun ei lääkäritkään aina ota tosissaan tällaisia asioita. :/ Entä millä olet saanut (jos siis olet) sen valkoisen hameen puhtaaksi siitä veritahrasta? Itselläni meni tosin mustiin housuihin verta, mutta haluaisin saada jäljet pois ja pelkkä pesuaine ei auta. Kiitos, jos viitsit vastata! 🙂

Naistenhuoneen vvo? Tarkoittiko se Naistenklinikkaa vai mitä? Mainio taistelija pikkukirppusi kyllä on ollut.

Voi apua millainen kirjoitusvirhe ????‍♀️ naistenklinikan valvottu osasto siis kyseessä! ?

En oo saannu mitään, koska just tää että lääkärit eivät ota asiaa tosissaan. Mä käytän melkeinpä aina valkoista silloin kun mulla on menkat (ainaki lakanat) koska niitä voi sitten pestä kloriitilla 🙂 muuten käytän yleensä vanishia! ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X