desire nymark - Banneri

Ennen lapsia / Lapsien jälkeen

Osaatteko samaistua?

Silmäpussit, tuntosarvet, finnejä, ryppyjä, puretut kynnet. Siitä on mun kotilookki tehty. Meikillä saa ihan hirveästi aikaan, mutta tähän ei auta edes filtteri. Karuinta tässä on varmaan se, että en edes välitä. Tällainen minä olen 90% ajasta. Se ei välttämättä tarkoita että olisin väsynyt tai uupunut. Se ei tarkoita että äitiys olisi ”pilannut minut” millään tavalla tai että en ollenkaan välitä mun ulkonäöstä.

Jos olen menossa johonkin yritän panostaa. Silloin yleensä harjaan hiukset, meikkaan ja vedän farkut jalkaan. Mutta jos olen kotona lapsen kanssa haluan oikeasti vaan hillua mukavissa vaatteissa. Teen lumienkeleitä nurmikolla, olen ulkona vesisateessa, teen mutakakkuja ja katson vierestä kun Belle syö hiekkaa. Ei siinä vaiheessa ulkonäkö ole minulle tärkeä asia. Mieheni on nähnyt minut väsyneenä, oksennustaudissa, puolikuolleena, menkkaturvotuksissa (ja veren peitossakin ?) joten en koe tarvetta panostaa ulkonäköön hänenkään takia. Jos en kelpaa tällaisena, niin olkoot sitten ilman.

Pointtini ei ole se, että äiti ei saisi panostaa ulkonäköön koska se on ”pois lapsesta” tai mitään sellaista, tottakai saa! Pointtini ei myöskään ole se, että jokainen äiti olisi räjähtänyt tai että äitiys olisi tehnyt minusta tällaisen. Enemmänkin se, että jos välillä pelkäät omaa peilikuvaa niin se on ihan normaalia ja sallittua. Että välillä minulla on tällaisiakin kausia, kun en vaan jaksa välittää. Täydellisen instagram feedin takana istuu välillä täysin meikitön ja väsynyt ihminen. Silloin vaan päivitän kuvan Bellestä enkä mun omasta naamasta.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X