desire nymark - Banneri

Huomenna olisi weekend festival missä mun pitäisi tampata 3 päivää, mutta eiköhän rouva punainen tullut kylään eilen. Ollaan sen verran läheisiä Bellen kummitädin kanssa että jopa meidän kuukautiskierto on synkattu ja hänelläkin alkoi hillopäivät tänään. Ollaan siis kaksi vittuuntunutta menkkamaijua menossa viihteelle, wohoo. Tamppoonin vaihtaminen baijamaijassa houkuttelee ihan saatanasti. Puhumattakaan siitä, että alkoholi ohentaa verta niin kai mun perässä jää verivana, ihanaa. En ainakaan eksy, terveisin niin super positiivinen.

Olen 99% varma että mulla on endometrioosi, mutta lääkäreitä ei kiinnosta. Ferritiinin haluaisin myös saada mitattua mutta siihenkään ei ole aihetta, koska mun hemoglobiini on jo sen verran matala että rautalisää kannattaa ”joka tapauksessa syödä”. Kierrukkaa tuputetaan aika aktiivisesti, mutta täällä podetaan vauvakuumetta, joten ”sitten ei voi mitään”. Kai tässä vaan kärsitään kunnes lapsiluku on täynnä, sitten kohtu lähtee myyntiin pilkkahinnalla. Arvontaa en kehtaa pitää koska kukaan teistä ei ole niin paljon pahaa tehny että ansaitsette näin vittumaisen ja selkeesti asennevammaisen kohdun pilaamaan elämäänne.

Verisiä lakanoita 2, unettomia öitä 12, vatsakramppien voimakkuus 10 Hiroshima-pommia, turhia riitoja 5, itku parku vonku vinku sessioita 3, verisiä pikkareita 5, kipulääkkeitä kaikki lailliset maksimimäärän, ruokavalio joka ei salli croptoppeja, maanalaisia finnejä kokoa tulivuori 3, yrityksiä survota kuukuppia toosaan 7, joista saldo 0/7. Vitutuksen määrä suunnaton. Tämänhetkeiset harrastukset: tanssiminen lego-palikoilla ja spagaattivaeltaminen saharassa.

KUUKUPIN KANSSA TAISTELEMINEN

Ensin kokeilin Belladotin Evelina kuukuppia, jonka pakkauksessa vielä lukee Best friend moments. Tämä saatana ei todellakaan halunnut tehdä yhteistyötä kanssani ja jollain ihmeen tavalla Evelinan ainoa asento oli poikittain. Näin paskaa parasta ystävää en ole ikinä elämässäni kohdannut ja neljän yrityksen jälkeen tulin siihen lopputulokseen että meistä ei todellakaan tule ystäviä, ei edes tuttavia. Tämä kyseinen Evelina oli kyllä sellainen tapaus että vaikka koitan parhaani en osaa senkaa diilaa, mä en haluu raidaa sunkaa etkä todellakaan tuu oleen mun honey, tää oli pelkkää fuulaa ja se on sun vika.

Toinen kokelas oli Lunette, joka sentään yritti parhaansa. Harmi vaan, että tämä Lunette on aivan liian pieni tällaiselle hehtaaripillulle. Miten alapään kuppikokoa mitataan? Ihan kaverin puolesta kyselen. Koko tämä kuukuppi farssi sai aikaan hirveän hermoromahduksen, kirosin kaikki kuukupit alimpaan maanrakoon ja heitin molemmat kapistukset kaapinpohjalle.

MENKKOJEN SELVIYTYMISPAKKAUS

 • Vanishia & Kloriittia
 • Pesutorni
 • Kaikki lailliset kipulääkkeet
 • Mummoalkkareita
 • Tamppooneja 3 pakettia, muovinen asetin on pakollinen
 • Kuulosuojaimet miehelle
 • Megafoni jos mies ei kuule
 • Fläppitaulu esitelmiä varten, jos miehellä on vaikeuksia tajuta asioita
 • Suklaata & roskaruokaa
 • Netflix & Viaplay
 • Clearasil
 • Jesaria jolla saa suun tukittua jos avautumisen tarve nousee liian voimakkaaksi
 • Lämpötyyny/Kauratyyny
 • Lämmin suihku

Viikonloppuna mun PMS puhkesi kukkaan ja meinasin jo laittaa miehen myyntiin Ostetaan/Myydään Uusimaa – facebook ryhmässä ja olisi muuten halvalla lähteny. Onneksi en sentään myynnyt, koska onhan toi kaksilahkeinen ollut melko kiltti ja ihana viimepäivinä. Sisäinen riitapukarini päivystää kuin huora helsinginkadulla, mutta eipä tuo otus ole antanut mitään syytä riitelemiseen nyt pariin päivään. Kai se itsekin tietää että yksikään väärä sana ja se olisi omena suuhun, rosmariini perseeseen ja uuniin. Tämän kirjoituksen jälkeen voin varmaan istua alas ja odottaa kunnes joku mun lukijoista tulee vaalenpunaisella yksisarvisella pelastamaan hänet.

Tämänpäiväinen kauppareissu kyllä meinasi saada paskamyrskyn aikaiseksi, kun toi reppana kyseli minulta mitä minä kaupasta haluan. Vastasin että en tiedä ja sit se ei osannutkaan lukea mun ajatuksia, eikä tuonut mulle mitään. Jaahas, et sitten tuonut mulle mitään?! Ilmeisesti mies huomasi räjähdysvaaran ja hädissään se sit esitteli mulle jotain maitopurkkia. Hiivasta pääsin muuten eroon, syy oli ilmeisesti vaan runsas määrä hiekkaa pillussa, ei sen kummempaa.

Kaivan itselleni kuopan, täytän sen itsesäälillä, käperryn marttyyri-viittaan ja nousen sieltä ylös viikon päästä, kun menkat on selätetty. Positiivinen ajattelutapa kuulema auttaa kaikkeen. Mutta tähän ei auta mikään, joten haistappa vittu t. Kohtu

LISÄÄ MENKKARAIVOA
Menkkahirviön päiväkirja

Puolukkapäivät, Jouksut, Hilloviikot, Kotkan veripäivät

Kommentit (21)

Lunettea on kahta kokoa, kai sulla on se isompi (2)?
Harjotteluahan se vaati jonkin verran että sen sai kunnolla paikoilleen, mutta sitten kun kerran sen sai niin onnistu jatkossakin ja on ollu ihan paras kapistus 😀

Mä kävin mittaa mun ferritiinin Helsingissä semmoisessa paikassa kun synlab. Ihan ilman lähetettä, makso 21,50 e plus 13,50 e toimistomaksu. Vastaus tuli jo samana iltana. Mulla se oli 6.1:D rautalisää vedellään siis nyt… siellä voi ’teettää’ vaikka minkä näköstä verikoetta, pakettihintoja näkyy niiden nettisivuilla:)

Hei kiitos vinkistä, taidan suunnata tänne asap! ❤️

Niin hauska postaus!!! Muutenkin tykkään sun tyylistä kirjoittaa, mut nää avautumispostaukset on ihan parhaita. Toivottavasti festit kuitenkin oli hauskat!

Ai kiitos ❤️ näistä menkkapostauksista on vissiin tullu joku traditio nykyään ?

Voivoi..:( mä samaistun näihin menkkahormooni showhun niin hyvin vaikkei itellä ihan sairaalaan asti oo vienyt kivut yms.. ? toi tutkiminen jää näköjään tosi vähälle , mulle kehotettiin syömään vain mun migreenisärkylääkettä kun sanoin erittäin vaikeista menkkakivuista (ekat päivät en voi tehdä mitään kipujen takia, jotka jyllää päällä aaltoilee viiltävästi..) ja muutenkin puolet kuukaudesta on jotain oireita sillä turvotus ja erilaiset kivut alkaa jo viikkoa ennen itse menkkoja??? Argghhh .. mut eikö tosiaan oo alettu tutkimaan mitään endometrioosiin liittyvää?? Ihme hommaa! Mä myös turvaudun äkäsempiin kipulääkkeisiin,välillä pakko hommata kun ei burana-panadol-cocktail auta kun tunnin päästä pari tuntia.. ihan sairas määrä menis normisärkylääkettä, ei hyväksi yhtään vatsalle joka jo valmiiksi huutaa apua.
Tsemppii ja näille postauksille on aina lukijansa , varsinki kun teet nämä huumorilla/sarkasmilla ??

Juu ei, tuputetaan vaan jotain buranaa ??‍♀️ katsos kun menkat vaan kuuluu naiseuteen, ”ei tässä mitään ihmeellistä ole” ??

Cattys partylta löytyy fun factoryn fun cup kuukuppi, joita tulee paketissa kaks eri kokoa. Sen enempää en kuukuppiin puutu. En ole kokeillut ja kuulostaa vittumaiselta vehkeellä kaiken kaikkiaan. ?

Kiitos tästä postauksesta. Nauroin vedet silmissä. Etenkin tuo ”sisäinen riitapukarini päivysti kuin huora Helsingin kaduilla” puhutteli.

Hahaha, jos vielä päätän kokeilla niin voisin sitten näihin tutustua. Mutta joo, olen aivan samaa mieltä kanssasi että kaikinpuolin vittumainen vehke ??❤️

En haluaisi hieroa suolaa haavoihin, mutta tuli vaan alkoholista ja menkoista mieleen, että itsellä aina loppuu menkat lähes kokonaan siksi illaksi/ajaksi kun juon alkoholia. Tää on tosi kätevä kun on pienempi riski kännimenkkamokailuun.

En voi muuta sanoa kuin että koita kestää ja toivottavasti tohon löytys sulle joku apu!

Siskolla kans on näin, että menkat loppuu kun juo ??? vitsi ku toimis kaikilla naisilla..????

Joo ai että! Heti kun menkat alkaa niin viihteelle! ?✌?

Voi onnenpekka! ❤️ mulla taas aukee hanat oikein kunnolla ? jo yhdestä lonkerosta voisin myydä lippuja niagara putouksiin ?

Ootko koittanu vuotoo vähentävää lääkettä? Ite joskus ulkomailla söin caprilonia ja hullut menkat muuttu siedettäviks, pikkuhousunsuojalla pärjäs! Tolleen festareille olis varmaan ihan kätevä lääke jos on noin runsas vuoto 🙂 Ja sain helposti kun soitin lääkärille ja selitin tilanteen ja ei ollu sivuvaikutuksia!

Mä oon koittanu mut en nyt muista minkä nimistä ? niistä tuli ihan järkyttävän paha olo ja päänsärky, joten käytin vaan kahessa kierrossa ?

Siis ihan huippu postaus, nauroin ihan vedet silmissä ❤? en tiennyt että menkat voi olla näinkin hauska aihe ? Kuukuppi on alussa kyllä yks iso perkele, sen käytön opettelu kannattaa ajottaa muuhun kierron vaiheeseen kun menkkojen aikaan jolloinka se ihan varmasti lentää päin seiniä. Mulla kesti 3 kuukautta ennen kun opin sen käytön, mutta enää en kyllä vaihtais sitä pois ?

Tsemppiä, oot ihana❤

”Olen 99% varma että mulla on endometrioosi, mutta lääkäreitä ei kiinnosta.”

Rakastan sun blogia enkä halua, että suutut mulle, mutta pakko kysyä, koska en muista/tiedä: Onko sulla sairauskuluvakuutus ja oletko käynyt yksityisellä lääkäriasemalla? Oma henkilökohtainen kokemukseni on, että yksityisellä lääkäriasemalla saa vaikka aivojen siirron, jos rahaa löytyy. Harmi vaan, että siirrätin itselleni jonkun idiootin aivot…

En oo vielä käyny, mutta syyskuussa on onneksi aika naistenklinikalle niin ehkä ne siellä sitten tutkii asiaa ?

Tämä selittää ongelman… mulla on se pienempi. Ai että ? täytyy ostaa se isompi ja kattoo jos saisin toimimaan 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X