desire nymark - Banneri

Meillä asuu pienen pieni moottorisaha, tai niin moni naapuri varmaan luulee koska Belle on niin tukossa. Raukka on kipeä, väsynyt, kärttyinen ja niiiin läheisriippuvainen. Neiti on nukkunut omassa huoneessa kohta vuoden, mutta tällä hetkellä hän ei suostu nukahtamaan siellä vaan vaatii että me luetaan iltasatu meidän sängyssä niin että neiti on meidän välissä. Mihin hän sitten nukahtaa, jos nukahtaa.

Viime yönä neiti nukahti 1 aikaan, heräsi 10 kertaa yöllä ja heräsi 8. Flunssan takia oltiin pelkästään kotona ja sisällä. Belle on melko menevä ja utelias tapaus ja parin päivän flunssailun jälkeen häntä ei hirveästi kiinnosta mitkään palapelit, kirjat tai lelut. Bellehan on linssilude, joka rakastaa kameraa. Päätin siis ottaa kameran esille ja kuvattiin My day video. Neiti oli niin innoissaan että flunssa melkein unohtui ?. Kuukauden hiljaisuuden jälkeen tuntui kivalta saada videota kuvattua taas. Jospa saisin nämä youtube hommat pyörimään taas.

Tällä hetkellä meillä on 9 424 tilaajaa tubessa! Lähestytään siis sitä kauan odotettua 10 000 ja luvattiin jo monta kuukautta sitten että kunhan 10K menee rikki, niin tehdän Andreaksen kanssa Juo tai Kerro – video. Muistakaa siis tilata meidän kanavaa ❤️. 1 syyskuuta tämä blogi täyttää 2 vuotta! Mihin tämä aika menee?!

Mun pää on melko tyhjä tällä hetkellä, kun tässä nyt on ollut kaikenlaista hiivatulehdusta, menkkoja, flunssaa, hampaita jne, joten kertokaa ihmeessä jos teillä on jotain postausideoita tai millaisia videoita toivoisitte youtuben puolella. Oikein mukavaa viikkoa kaikille koko poppoolta!

Kommentit (8)

Siis belle kasvanut ihan älyttömästi! 🙂 Ja hei pakko sanoa näytät niin hyvältä vaikka oot joutunu valvomaan.. nimim. Valvon yhen yön ja en meikin voimallakaan näytä ihmiseltä 😀

Har du varigt o kolla hennes öron? Låter lite att de sku kunna vara inflamation?

Joo de e int örona å int heller halsen, fundera på att de sku ha kunna va angina men nepp ☹️ men hon ha allti vari super pirrig å vill vara i famnen dygne runt när hon e sjuk ?

Nostakaa reilusti sänkyä kirjojen tms. avulla. Ja sipulia tyynyn alle. Videolla näkyi että Belle juo maitoa. Flunssassa ei kannata antaa lehmänmaitoa, pahentaa räkäisyyttä.

Maitohan siitä räkästä eroon pääsemisessä just auttaa.

Jos neiti ei suostu muuta juomaan tällä hetkellä niin mun mielestä tärkeintä että sentään juo jotain. Sama ruokapuolen kanssa, tärkeintä että edes napostelee jotain 🙂

Kiitos vinkeistä! ?? oon koittanu antaa vaikka mitä meidän neidille, mutta kaikki on EI! ? Kurkkua sentään syö ja vesimelonia :/ toivotaan et menis ohi nopeesti. Hitsi kun ennen tätä oli ne hampaat jotka oireili niin rupee pikkunen jo oleen ihan loppu ☹️

Joo siis miten tää aika menee näin nopeasti ??! Ja kiitos, mutta voin lohduttaa sinua sillä että mun kanerassa on melko voimakas skin softener ????

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X