desire nymark - Banneri

Taivaasta helvettiin ja takaisin

Lauantaina blogi täytti 2 vuotta. Tämän kahden vuoden aikana olen kirjoittanut 301 postausta, saanut 2491 kommenttia ja täällä on käynyt yli 277 000 ihmistä lukemassa mun postauksia. Wow.

En ikinä olisi voinut kuvitella että tästä tulee näin iso juttu. Koska minulle 277 000 ihmistä on paljon, vaikka tiedän että blogimaailmassa olen pieni. Tämä oli paikka missä sain avautua (mitä kyllä edelleenkin teen) ja nyt kaksi vuotta myöhemmin tämä blogi on iso osa minua ja mun identiteettiä. Tämä blogi on mahdollistanut minulle niin paljon ja vaikka en edelleenkään ymmärrä miksi te jaksatte lukea ja seurata mun tylsää arkea, olen ikuisesti kiitollinen ❤️.

Muistan miten paskana olin raskausaikana kun aloitin bloggaamisen. Miten makasin sairaslomalla ja pelkäsin tulevaisuutta ja varsinkin yksinhuoltajuutta. Muistan myös miten täpinöissä olin, kun tienasin affiliate linkeillä 10 euroa. Miten olin onnen kukkuloilla kun siirryin kaksplussan alle. En edelleenkään kutsuisi itseäni ammatti bloggaajaksi, enkä koe että tekisin tätä täyspäiväisenä työnä, mutta tästä blogista on ollut suuri apu äippäloman aikana. Sekä rahallisesti että psyykkisesti. Ilman tätä blogia ja mun lukijoita en pystyisi olemaan kotona Bellen kanssa.

Tässä kahden vuoden aikana on tapahtunut niin paljon. Raskaus, avioero, synnytys, äitiys, Bellen keskosuus, uuden rakkauden löytäminen. Elämäni kaksi rankinta vuotta on täällä dokumentoituna. Suosittelisinko ihmisiä hoitamaan avioeron julkisesti somessa? En tietenkään. Mutta en silti kadu tätä, tai mun postauksia. Loppupeleissä, vaikka olin lapsellinen, murtunut, katkera ja jopa pikkaisen masentunut, olen kirjoittanut ylös mun omia fiiliksiä. Silloin oikeasti tuntui siltä että koko maailma kaatuu mun päälle ja kaikki on pelkkää paskaa.

Nyt kaksi vuotta myöhemmin aika paljon on muuttunut. Tämän takia halusin tehdä videon, missä kerron meidän avioerosta, miltä se tuntuu nyt kaksi vuotta myöhemmin kun haavat ovat paraantuneet. Välillä on oikeasti ihan hyvä istua alas ja miettiä mitä kaikkea sitä ollaankaan koettu ja mistä koko tämä somehomma alkoi. Toivottavasti jaksatte seurata meidän elämää jatkossakin, vaikka monet postaukset ovat luokkaa ”heräsin, join kahvia, kävin ikeassa, ostin 3 tyynyä ja aloeveera kasvin” ja kolme viikkoa myöhemmin: ”aloeveerakasvi update: valitettavasti hän nukkui pois huonon hoidon takia. Huomenna pidämme muistotilaisuuden ja rukoillaan.”

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Ihana Belle on kasvanut paljon ihana video ihana hiukset sinulla on ihana video tuleeko huomenna videoita myday videoita

Avatar

Jatka samaan malliin vain?Minä ainakin huomaan palaavani tänne aina uudelleen ja uudelleen. Jotkut bloggaajat osaavat vaan kirjoittaa ja pitää mielenkiintoa yllä. Ja Belle on niin ihana tyttö ❤

Avatar

Oon seuraillu teidän elämää blogin alkuajoista lähtien ja oman raskausajan aikana luin sun raskauspostauksia useamman kerran päivässä. Nykyäänkin blogi löytyy pikalinkkinä luurin selaimessa ja teidän arkea ja elämää on upeeta seurata omien murheiden ja arjen kanssa. Postaukset ja vlogit ei ikinä petä ja paskatkin aiheet voi käsitellä kieli poskella. Kaikenkaikkiaan blogisi vois tiivistää lauseeseen: olet upea äiti, upea somepersoona ja upea roolimalli ja monilla olisi opittavaa elämänasenteestasi.

Avatar

Hei, mistä toi sun paita/huppari mikä lie onkaan mikä oli tossa uudella youtube videolla? Ehkä adidaksen..? Iskin silmäni siihen ja pakko saada! Todella ihana video muutenkin :p ja ihana Belle!

Desire Nymark

Se on Adidaksen juu ? ostettu stadiumin lastenosastolta keväällä ? mulla on koko 164. Oon 163 cm ja 60kg. Toivottavasti löytyy vielä ja kiitos! ?

Avatar

Hienoa että uskallat kirjoittaa aidoista tunteista. Rehellinen ja hauska blogi, josta saa vertaistukea!

Avatar

Todellakin jaksetaan lukea kun osaat niin nasevasti kirjoittaa! Oot huippu!

Desire Nymark

Voi kiitos! Lämmittää sydäntä ?❤️

Avatar

Onko tuo pisamia sun naamassa sorry jos kysyin

Desire Nymark

On joo 🙂 kovasti ootan et haalistuis nyt ku kaamosaika alkaa ?

Avatar

Hyvä blogi, itse oon tällänen 40- kymppinen äiti mutta luen mielelläni blogiasi kun se poikkeaa väkän muista. Mitään itsestään selvyyksiä ei ladella ja hauskoja juttuja, sinulla on selvästi temperamenttia!

Desire Nymark

Voi kiitos, lämmitti sydäntä 🙂 ? ja ihan totta tuo että tempperamenttia löytyy ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä