desire nymark - Banneri

Syksy ja jatkuva flunssa. Nokka vuotaa, silmät vuotaa, aivastuttaa, päätä jomottaa ja mitä nyt vielä. Oviskivun ja menkkojen lisukkeena sain hammaskivun. Viisaudenhampaat ovat ilmeisesti puhkeamassa ja mullahan on semmoinen hammaslääkäripelko että saatte roudata minut hamppilääkärille ruumispussissa. Epämääräinen ”mulla ei nyt oo aikaa tällaiseen paskaan” mumina ja buranaa naamaan vaan.

Näin muutenkin verikoe stressasi minua ja aika naistenklinikalla ahdistaa minua. Kaikkea järkevää pitäisi tehdä, kuten valkata kaakelit vessaan tai maalisävyjä makkareihin, kirjoittaa blogia, ottaa kuvia, tehdä terveellistä ruokaa, siivota, kuvata videoita etc jne yms. Ei millään pahalla kaikki mindfulness fanaatikot, mutta joka ikinen aamu olen päättänyt että tämä on se päivä! Minä pystyn tähän, minä osaan, minä jaksan. Olen täynnä motivaatiota! Bossbabe, bosslife jne. Kyllä tästä nyt sais yhdestä neliöstä räpsittyä pari kuvaa niin että minäkin pääsisin hehkuttaa miten super duper duktig mä oon ollu ja miten mun elämä on ihanaa. Koko ajan. Niin ihanaa et oksettaa. Oon niin siunattu ja rakastan mun elämää. Sehän on trendikästä nykyään.

Paitsi että oikeasti makaan sängyssä ja valitan. Ruikutan, kerjään huomiota sellaisella melko aggressiivisella tavalla (Hei paskakasa tuu tänne NYT tai sitten…). Valitan jos kukaan ei kysy miten mä voin, tuiskin että no huonosti, niinku eilenkin!!! jos joku kysyy ja murjotan. Netflixistä ei löydy mitään kivaa eikä viaplaylta ja HBO:n appi on ihan paska. Siis niin työläs käyttää että en edes tajua miten maksan tostakin jonkun kympin kuussa. Itse oisin toki tehnyt paremmin. Olen käyttänyt samoja vaatteita kolme päivää putkeen, enkä ole käyttänyt rintaliivejä, koska kuka jaksaa? Free the titties vai miten se oli. Oikeasti nämä saarioisten roiskeläpät ei enää tarvitse mitään liivejä.

Mun iho on huomannut että nyt on muuten syksy ja näytän joltain rusinalta. Eihän flunssakaan oo ollu avuksi tässäkään asiassa mutta jessus sentään kun naamaa saa kuoria päivittäin ja silti se hilseilee. Plus sit tietty kaikki finnit, koska menkat. Ei sit vissiin postailla selfieitä hetkeen. Mut sitten näihin ällö #blessed hehkutuksiin. Kaiken tämän hässäkän keskellä mun mies on ollut aivan ihana. Huolehtinu musta ja Bellestä, kiltisti kattonu realityhömppää mun kanssa, hieronu mun kipeetä niskaa ja mun persettä koska huomasin että minähän olen saanut celluliittejä! En oo saanut videoita kuvattua enkä blogia päivitettyä ja mitä tää sankari tekee? Kuvaa mulle my day videon! Käykäähän kattomassa videota ja painakaa peukkua, olen niin ylpeä mun miehestä ?❤️.

Välillä tulee sellaisia hetkiä, että haluaisin tehdä myynti ilmoituksen tyyliä ”myydään kaksi munuaista nahkapaketissa. Hyvässä kunnossa, vähän käytetyt. Kysymällä muitakin varaosia”. Mutta eihän kenenkään elämä oo pelkästään ihanaa (EIHÄN?!). Koen kuitenkin olevani onnellinen ja #blessed #lovelife #dreamscometrue #positivity jne.

Kommentit (12)

Huomaat kyllä jos hammas tulehtuu.. se kipu ei lopu buranalla ja kotona olemisella… terveisin; kaksi tulehdusta..

Eikö se kuorinta just kuivata naamaa entisestään jos liikaa kuorii? Ja Maybelline meikkivoiteesta sain itse poukaman 🙂 ennemmin Lumene CC..:)

Kiitos kun kirjoitat blogiasi, ihana välillä kuulla totuus eikä niitä siloteltuja #lovemylife postauksia ja kuvia joista tulee itselle lähinnä maailman paskin fiilis. Koska ainakin itselle kotiäitiys ja ylipäätään naiseus on välillä todellakin yksi via dolorosa! Ja ei kenenkään elämä ole aina täydellistä, vaikka se ihanaa olisikin. Mahtavaa syksyä sulle ja teidän perheelle!

Voi kiitos kauniista sanoista ? kyllä tää naisena oleminen on yks helvetin henkinen työmaa välillä ? mukavaa syksyä sinnekin koko poppoolta ?

Kieltämättä blogisi on ollut aika paljon viimeaikoina sitä valiivalii valitusta 😀 Mutta toisaalta onhan se sitä todellisuutta, ei aina jaksa olla yltiöpositiivinen.

Viisureiden takia ei onneksi tarvii käydä hammaslääkärissä. Niihin sattuu kun ne puhkeaa mutta sittenpä se onkin ohi. Pitää vaan muistaa harjata huolella ettei tule reikiä, koska sitten ne joutuu poistamaan.

Musta vaan tuntuu et kohta on oikeesti pakko mennä, koska taitaa olla joku tulehdus ? mut toivotaan et ois vaan puhkeamassa! ?

Osta apteekista corsodyliä, sillä purskuttelen suutani kun viisurit ilmoittaa olostansa ?

Ai vitsi tätä meen hakee heti huomenna. Kiitos vinkistä ?

Sinun blogikirjoitukset sekä videot YouTuben puolella ovat aivan huippuja! Innolla aina odotan milloin ilmestyy uusi. Ihana Bellen ja isän my day.
Hyvää syksyä teidän perheelle! ❤️

Kiitos ❤️ lämmittää niin sydäntä tällaiset kommentit ?? ja ihanaa syksyä sinnekin koko poppoolta ❤️

Joo, sitä odotellessa 😀 vähän samanlaiset fiilikset ku ennen juurihoitoa ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X