desire nymark - Banneri

Ajattelin ensin että tässä kuussa jätän sen perus menkkapostauksen tekemättä, mutta minulla on sellaiset menkat että ne todellakin ansaitsevat ihan oman postauksen. Sitäpaitsi minulla on kova avautumisen tarve koska no, MENKAT! Voihan mörönkyrpä. Viime viikon tiistaina odotin niitä. En nyt silleen innolla, enemmänkin silleen pliis tule inhimilliseen aikaan, en halua pilata mun lakanoita! Tuliko rouva punainen kylään? Ei! Se narttu teki minulle oharit!

Tiedättekö sen hysteerisen fiiliksen kun menkat ovat alkamassa ja tarkkailet ympäristöä kauhuissasi että tohon en voi istua koska se on valkoinen, noita housuja en voi käyttää koska ne on vaaleat, noita pikkareita en voi käyttää koska ne on liian kauniit. Hautajaispukeutuminen, mummoalkkarit ja tamppooni kädessä 24/7 koska joku jolta selkeesti puuttui joku naisen geeni päätti sisustaa koko kämpän vaaleilla sävyillä (minä itse). Jatkuva ravaaminen vessassa koska luulet että ”nyt ne alko!” mutta veripisaroita ei näy. Mulla oli maailman pahimmat haamumenkat. PMS kukoisti kukkaan, itkin, huusin, nauroin ja pahoitin mieleni milloin mistäkin. Tiedättekö mikä postinen on? Se perkeleen postin oma mainoslehti, joka tulee joka vitun päivä. Sinäkö siinä taas?! Mä en enää kestä tätä vittusaatanaa! Teippasin meidän postilaatikkoon MAINOKSET SALLITTU MUTTA POSTINEN KIELLETTY, KIITOS! Päivää myöhemmin kuulin että Postisen takaosalla oli Hesekuponkeja. Ei muutaku nopeasti repimään teipin pois, koska hei, hesemättöä! Pitäähän menkkamörötkin syödä.

Kaksi päivää odotin. Hirveät alavatsakivut kyllä, mutta ei menkkoja. Torstaina istuin mukavasti meidän vaalealla sohvalla ja join kahvia. Vasta puolituntia myöhemmin huomasin istuvani verilammikossa. Ei muutaku sohvanpäälliset pesukoneeseen ja reilusti vanishia mukaan ja tamppooni rööriin. Mies ymmärsi heti että nyt kannattaa muuten pitää matalaa profiilia. Kyllähän me (minä) kuitenkin kerettiin vetää kunnon psykoosit tulille mitä nyt mistäkin. Mieheni vaan totesi että ”Saat olla vihainen. Tiedän että se menee ohi viikossa, jaksat sitten taas rakastaa minua kolme viikkoa”.

Tässä kierrossa mun naama on räjähtäny ihan totaalisesti. On kuivia läikkiä, on normi finnejä ja on maanalaisia. Aamuisin katselin itseäni peilistä ja ajattelin että ei saatana, ei tähän auta ees filtteri, saanko vaan nukkua? Kuusi päivää kohtuni teki kuolemaa. Kuusi päivää pelkäsin omaa peilikuvaa ja totesin että Jep, still ugly AF. Jostain netin syövereistä löysin taulun joka on maalattu menkkaverellä. Onhan se nyt ihan perkeleen ällöttävää, mutta mun vuodolla tollainen kyllä onnistuisi. Tiedätte sitten kun bongaatte Pillumaalaja oy ab yrityksen että voi jestas, nyt se Desire Nyman on perustanut oman yrityksen ja hänestä on tullut artisti. Oikea Picasso saatana.

Tiistaina menkat loppuivat ja keskiviikkona oli aukiolotutkimuksen aika. Eihän kuuden päivän alavatsakivut riittäneet, vaan sorkitaan nyt vähän lisää siellä intiimialueella. Ja mikä on aukkarin ”sivuvaikutus”? VUOTO! Jopa miehen reaktio oli ”EI! Taasko?! En kestä toista viikkoa putkeen!” Mutta niinhän siinä kävi, että tässä kuussa kärsitään tuplamenkoista! Tuplasti alavatsakipuja, tuplamäärä verta, tuplasti tamppooneja ja ainakin tuplamäärä vitutusta. No, voin iloksenne kertoa että röörit oli auki. Kohtu nyt vaan itkee verta pari päivää tämän kaltoinkohtelemisen jälkeen.

Seuraavassa kierrossa piikitän itseeni hormooneja. Luvassa on siis PMS x 10. Mies selailee ebayn luotiliivi-valikoimaa sekä matkoja Mexicoon. Äiti kyseli jos olen varoittanut Andreasta tulevasta paskamyrskystä ja mun BFF vaan totesi että ”shit, toi ei tuu oleen hyväksi kenellekään!”. Raskaus tarkoittaisi myös että nämä ah, niin ihanat menkkaragepostaukset jäisivät tauolle, nyyh. Mitä jos tekisin PMS-jakson seuraavaksi? Pelkkää raivoahan nämä menkkapostauksetkin ovat. Oikein mukavia vuotopäiviä kaikille naisille, onhan se nyt siistiä olla nainen ja ihanaa että oma kohtu on kondiksessa ja toimii, sekään ei ole itsestäänselvyys. #Blessedvittu

Kommentit (14)

Ai että hyvä oli postaus Jes MENKAT🤣🤣🤣🤣🤣 tää oli kyllä huippu asenne nainen i like🤩🤩🤩🤩🤩🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Siis niin hienoa suoraa kuvausta piinaviikosta. Itellä kans just kaikki nuo fiilikset. Tuntuu et ei missään uskalla istahtaa.Eikä ees uskaltajs mennä nukkumaan kun pelkää että herää lammikossa.Sit onkin pakarat jumissa kun puristanu niitä nukkuessa yhteen. Ja sit ku nousee niin kamala tunne kun punainen laava leviää. Menkat on kyl niin sietämätön jakso.

Tsemppiä noihin hoitoihin, toivon todella että teillä tärppää pian <3

Heippa. Monesti miettinyt että kirjoitan ja nyt siihen on aikaa. Mulla oli kans maailman kamalimmat pms, n viikon kuukaudesta olin kamala. Kunnes menin lääkärille, ja selitin tilanteen ja sain miedon mieliala lääkkeen jota syön n 10 päivää kuukaudesaa. Ei auta menkkamahaan tai kipeisiin tisseihin, mutta on hei ihana kun elämä on tasaista ?

En kestä! Tää oli niin PARAS! Apua, ihan ku mä oisin kirjottanut tän? kiitos!

Jaksat ainaki kirjoittaa menkoista jos et muusta.. mutta se tullut kyllä hyvin selväksi millaset menkat sulla on varmasti kaikille :Dd

Joo, parempi purkaa fiiliksiä ja raivoa tänne blogiin kuin omassa elämässä 😀 Muutenkin tosi moni tykkää näistä ja kyselee näitten perään (en kyllä edelleenkään tiedä miksi ?) ja onhan menkat sellainen aihe mistä pitäisi puhua enemmän 🙂 puolet maapallon ihmisistä omistavat kohdun joten menkat on ihan luonnollinen asia eikä mikään tabu. Ainakin näistä ”vaivoista” pitäisi puhua enemmän 🙂

Sun tekstit on niin mahtavia ja värikkäitä! Osaat kirjoittaa mukaansa tempaavasti ja lukija voi hyvin eläytyä mukana. Niin, ja nauraa oikein kunnolla. Naisena olemisen tuskat helpottaa aina. Kiitos, olet pelastanut monet tylsät ja harmaat päivät! Tsemppiä ja kaikkea hyvää teille vauvaprojektiin!!

En voi sanoa, että ymmärrän mitä käyt läpi. Mutta kuulostaa todella rankalta. :'( Herkkiä juttuja ja sit kaikki epämukavuustekijät on potenssiin sata…huh!! Tsemppiä!
Hyvin sä vedät kumminkin, respect.
Ja pikaista plussaa!!

Kirjoitat niin suoraan ja elävästi naisen elämästä! Niin hauskasti kirjoitettu todella raivostuttavasta aiheesta kuin menkat! Sulla on kyllä ihana mies kun ymmärtää sun vitutuksen olevan ohi menevää.

Kiitos ?? Andreas on ihana ja yrittää aina ymmärtää parhaansa mukaan 🙂 Alussa se toki luuli et mä ylireagoin, mutta sitten kuin koettiin ensimmäiset menkat ”yhessä” se meinas jo kiihdyttää mut sairaalaan ?

Arvostan niin paljon sitä, miten suoraan ja rehellisesti sanot kaikki asiat. Kovasti tsemppiä sulle!

En tiedä pystytkö käyttämään kuukuppia, mutta ite sivuutan tuon pelon että ”milloin ja missä ne nyt alkaa” sillä että laitan kuukupin jo yleensä paria päivää ennen nii ei tarvi pelätä! Alkaa ku alkaa, menkat mulla on suht säännölliset niin suunnilleen tiedän milloin oottaa. Tsemppii!❤

Tai miksi et voi laittaa sidetta varuiksi, kun on menkka tuntemuksia?
Mutta olet aivan loistava kirjoittaja!!! Ja asioita kaunistelematon, mikä on nykypäivänä jotenkin harmittavan harvinaista! Tsemppiä!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X