desire nymark - Banneri

Kaupallinen yhteistyö Pampersin kanssa

Tässä sulatellaan vielä meidän lapsettomuushoitoja. Että jos ekasta kierrosta tärppäisi saisimme vauvan jo heinäkuussa! Bellestä tulisi silloin isosisko ja meidän lapsilla olisi 2,5 vuoden ikäero. Belle ei ole mikään pikkutyttö enää, mutta toivoisin että ensimmäinen uhmakausi olisi ohi jo siinä vaiheessa, että neiti ei vastustaisi pottaa yhtä paljon kuin nyt (potta on maailman vihatuin asia neidin mielestä) ja että syöminenkin olisi siistimpää (tällä hetkellä kaikki lentää lattialle ja hirveä uliuliuli, koska no, äiti mä voin).

Sain testiin Pampers premium protection housuvaipat ja tiedättekö tähän päivään saakka olen käyttänyt teippivaippoja! Maailma mullistui melkoisesti kun vaihdettiin housuvaippoihin, varsinkin pottailu. Ensinäkin emme enää harrasta lukkopainia Bellen kanssa vaipanvaihdon aikana ja vaipan saa näppärästi pois ja takaisin päälle pottailun ajaksi. Neiti vaikuttaa tyytyväiseltä ja viihtyy näissä vaipoissa hyvin. Joustavan vyötärön ansiosta nämä ovat meidän neidille just passelit, koska no.. Bellellä on melko pyöreä vauvavatsa vielä. Muutenkin neiti on niin menevää sorttia että joustavuus on tärkeä asia. Nämä vaipat ovat myös tosi pehmeät, joten pyllykin tykkää.

Tuotekuvauksessa luvataan jopa 12 tunnin kuivuutta. Tämähän tarkoittaa että yöunet olisi pelastettu. Tähän saakka yöt ovat menneet oikein hyvin ja meidän pieni prinsessa nukkuu yleensä 10-12h (tiedän olevani siunattu). Vaikka vaipoissa on hyvä imukyky ne eivät ole liian paksut, joten ne mahtuvat hyvin farkkujen alle. Olette varmaan huomanneet että Bellellä yleensä on farkut jalassa? Ennen meillä on ollut ongelmia just liian paksujen vaippojen kanssa, että farkut ovat sitten 10cm liian pitkät koska muuten nappi ei mene kiinni vaipan takia. Nyt kun vaihdettiin Pampersin vaippoihin sain ottaa yhdet ei niin edulliset farkut takaisin käyttöön neidille (en edes itse omista niin kalliita housuja) koska nappi menee taas kiinni, JEE!

Vaipoilla on söpöt eläimet, mutta ei mitään villiä ja värikästä kuviota. Tämä tarkoittaa siis että vaaleita leggingsejä/sukkahousujakin voi käyttää ilman että vaippa näkyisi läpi. Muutenkin minun on pakko hehkuttaa Pampersin pakkauskokoja. Jos unohdan vaipat kotiin tai vien vaippoja esim mummolaan haluan ostaa pienen pakkauksen. Jos ostan vaippoja kokeiluun haluaisin varmasti myös pienen pakkauksen alkuun. Mutta sitten taas kotiin haluan megalomaanisen pakkauksen, koska päivä on melko nopeasti pilalla jos huomaat että kääk! Meidän vaipat ovat loppu.

HUOM! Olkaa fiksumpia kuin meidän Andreas. Repikää vaippa auki sivuista, kun vaihdatte vaippaa. Andreas ressukka ei tajunnut tätä ensin ja sai melkoisen shitshown aikaiseksi. Kun siirrytte housuvaippoihin kannattaa repiä fläppitaulu esiin ja pitää pienen pikakoulutuksen miehille. Pienen valaistuksen ja ahaa-elämyksen jälkeen Andreaskin totesi että nämähän ovat helppokäyttöisemmät kuin teippivaipat. Elämässä riittä kyllä sotkua, varsinkin taaperon kanssa, mutta niin kauan kuin vaippa kestää niin kaikesta kyllä selviää.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X