desire nymark - Banneri

Otin ensimmäisen Gonal-F piikin perjantaina ja mun on pakko myöntää että stressasin tätä(kin) ihan turhaan! Tuntia ennen pistosta laitoin emla voidetta joka puuduttaa ihon, enkä tuntenut itse pistosta ollenkaan. Vasta sitten kun itse ainetta painettiin sisään tuntui pientä nipistelyä. Alempana löytyy video meidän ekasta pistoskerrasta.

Neulakammon takia sovittiin että Andreas pistää ja minä koitan olla panikoimatta. Andreasta kuumotti ihan sikana, häntä pelotti että pistäminen sattuu. Onneksi kaikki meni ihan hyvin, vaikka hoidettiin pistosta seisten. Sainkin videoon kommentteja että makuuasennossa olisi helpompi pistää ja toinen piikki hoidettiin sillä tavalla. Näin muuten niin minulla on huippufiilis, eikä minua enää jännitä. Eihän kukaan halua piikittää itteensä, mutta ei tämä nyt maailmaa kaada. Onneksi Andreas on se joka hoitaa itse pistämisen, minun tehtävä on pysyä paikoillaan, katsoa toiseen suuntaan ja hengittää.

Pistoskohtaan jäi pienen pieni punainen jälki, mutta ei mustelmaa tms. Pistoskohta ei myöskään ole kipeä, mutta ohjeistettiin vaihtamaan puolta pistoksen välillä, joten eilen vasempi vatsamakkara sai kyytiä ja tänään taas oikea. Pakkauksessa oli 8 kertakäyttöneulaa, joten olettaisin että meillä on 6 pistoskertaa vielä plus sitten Ovitrelle. Keskiviikkona meillä on verikoe ja ultra, silloin olemme varmaan taas viisaampia ja saamme mahdollisesti tietää inssipäivän.

Gonal-F sivuvaikutukset

Mun Gonal-F annos on tosi pieni, 37,5 vuorokaudessa, mutta silti minulla on pientä päänsärkyä, etova olo ja väsymystä. En tiedä onko tämä Gonal-F in syytä vai olenko tulossa kipeeksi. Tässä kierrossa minulla on ”ihan luomusti” suotu turvotusta, alavatsakipuja ja jäätävä finnikokonaisuus leukaan. Kolme pattia ihan vierekkäin, jotka yhdessä ovat kokoa jäävuori johon Titanic törmäsi ja upposi. Lisätään siihen vielä ripaus omaa tyhmyyttä: paniikkihoitaminen hammastahnalla ja kuivattavilla tuotteila jonka seurauksena jäljelle jää hilseilevä kuiva kohta joka on rikki ja josta vuotaa verta ja epämääräistä nestettä. Nyt sitten pidän bepanthenia tämän ihanuuden päällä ja peittäminen on mahdotonta.

Olen innostunut kirjoittamisesta ja videoiden tekemisestä, tämä on mun tapa purkaa mun fiiliksiä ja saada ajatukset muualle mutta katsotaan nyt ihan jaksamisesta riippuen miten näitä postauksia ja videoita tulee. Hoitojen aikana puolison tuki on korostunut ja olen älyttömän kiitollinen ja myös ylpeä mun miehestä. Hän on jaksanut olla mukana joka ikinen minuutti ja tsemppaa minua ihan hirveästi. Kyllä sellainen hömppä kuten kukkia, suklaata ja jalkahieronta tuntuu ihanalta.

Millaisia kokemuksia teillä on ollut Gonal-F ästä? Onko ollut sivuoireita ja millainen päiväannos teillä on ollut?

Kommentit (8)

Pari vinkkiä pistokseen. Vatsamakkaraa kannattaa puristaa napakasti niin että iho on pinkeä pistokohdasta eikä iho jousta neulan alla. Ja itse ihon lävistäminen pitää tehdä nopeasti, vähän kuin tikan heitto.. jos iho on ”löysällä” ja pistää neulan ihon läpi sillain hitaasti paimalla niin iho vaan venyy neulan alla ja se sattuu. Eli napakka puristus, iho pinkeäksi ja reippaaati pisto niin luulen että kohta selviät pistoista ilman emlaa 🙂 tsemppiä! 🙂

Mulla sama annos kuin sulla 37,5 ja inssi päivänä folli oli 17mm! Harmitti niiin paljon koska ilmeisesti oli tuolloin liian pieni. Ja ihmettelen, että ei kasvanut enempää tohon inssi päivään mennessä vaikka 36h ennen pistin Ovitrellen. Nyt sitten odotellaan vaikka toivo vähän meni:( Muuten mulla ei ollut mitään sivuoireita Gonalista, mutta epäilen sen johtuvan tosta annoskoosta.

Voi ei 🙁 me käytiin eilen ultrassa ja follit 6mm! Ai että mä petyin kun luulin jo et saadaan tietää milloin meidän inssi on 🙁 hurjasti tsemppiä ja toivotaan että tärppäis! <3

Moikka,täytyy kommentoida ekaa kertaa nyt…kun itsekkin pistellyt aikoinaan itseeni noita piikkejä…tosin eri nimistä ainetta/aineita …puregonia ja pregnyliä jos enää muistan oikein,aikaakin jo tästä n.9 vuotta ja tärppäsi silloin toisesta hoitokierrosta kun eka kierros oli sellaista pistosannosten koon testausta ,mutta siis itsekin kammosin piikitystä,joten aina kun piti pistää..istuin alas ja hengitin pari kertaa syvään ja pistin piikin alamahaan.. itselle siis helpoin tapa oli istuen piikittää,koska silloin oli vatsamakkara mihin pistää 😀 mutta tsemppiä hoitoihin ja toivotaan että lykästää nopeasti..

Kiitos vinkistä, eilen pistettiin tällä tavalla ja oli kuulemma miehen mielestä helpompi 😀 ”KUN TULI RÖLLYKKÄ HELPOSTI ESIIN”! Ai luoja mä nauroin 😀 ja kiitos ❤️

Mä oon niin happy sun puolesta, että oot löytänyt noin ihanan miehen rinnallesi! Pidä siitä kiinni, tommoiset miehet on harvassa😊.

Heiii! Törmäsin sattumalta sun blogiin, jään seuraamaan! Täällä toinen porvoolainen.. Keväällä ensimmäinen IVF-hoito ei tuottanut tulosta ja nyt toisen hoidon piinapäivät meneillään.

Tuttu tunne tuo piikkijännitys. Itse ekalla kerralla kädet täristen tsemppasin itseni pistämään itse, niin kyllä siihenkin sitten nopeasti tottui. Mulla oli kummallakin hoitokerralla päiväannoksena 250IU ja pistää piti kahden viikon ajan.

Hei, kiva törmätä toiseen Porvoolaiseen! 🙋🏼‍♀️ mä oon pakottanu miehen pistämään koska mä en itse pysty 😅 sulla on kyllä ollut aika kova toi päiväannos verrattuna muhun. En oikein osannut odottaa mitään sivuvaikutuksia näin pienillä määrillä. Ehkä mun keho ei vaan siedä hormooneja kun toi mun raskauskin oli niin rankka 🙈 kovasti tsemppiä ja toivotaan parasta 🤞🏻😍

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X