desire nymark - Banneri

Eilen Lutinus emätinpuikot alkoivat. Nämä sisältävät progesteronia ja näitä minun pitäisi ottaa kaksi kappaletta päivässä, kunnes kuukautiset alkavat tai teen positiivisen raskaustestin. Tässä minä nyt istun kello 4.37 kirjoittamassa tätä postausta, koska sivuoireet vaivaavat sen verran että tästä tuli uneton yö. 

Ensinäkin on ollut pahoinvointia koko päivän, välillä olen jopa yökännyt. Kahvia en ole pystynyt juomaan ja siihen päälle vielä kuuma kylmä kuuma. Päivällä minulla oli välillä pelkkä t-paita päällä ja viisi minuuttia myöhemmin huppari, villasukat ja pipo. Makasin vielä kahden peiton alla ja silti oli kylmä. Lutinus on ilmeisesti nostanut mun lämpöä pikkaisen, päivällä kun mittasin minulla oli 37,2 ja nyt tällä hetkellä 37,5. Tämä on ihan normaali sivuvaikutus. Toinen mukava sivuvaikutus jonka ansiosta nyt kökötän hereellä tuskissa on HIIVA! 

Lutinus aiheutti tuskallisen hiivan

Tuskissani olen kaivanut kaikki kaapit läpi koska jossain meillä pitäisi olla avattu Canesten tuubi. No, enpä ole löytänyt ja v-käyrä on ihan huipussa tällä hetkellä. Kaksi kertaa olen jo käynyt suihkussa koska tämän kirvelyn kanssa en voi pysyä paikoillaan. Porvoossa apteekit avautuvat kello 8.00, eli kolme tuntia pitäisi vielä kestää. Alavatsakipuja on myös ollut, mutta nämä ovat varmaan nyt sitten niitä oviskipuja. Jatkossa tiedän että pakkausselosteen kannatta lukea läpi, varsinkin ”mahdolliset haittavaikutukset” – kohdan, koska minä nyt ilmeisesti saan ne kaikki. Kirottu Lutinus.

Tämä on minun toinen uneton yö putkeen, mutta eilinen nyt meni ihan pettymyksen ja stressin piikkin. Tässä minulla on ollut kaksi yötä aikaa hukkua googlen maailmaan ja ottaa asioista selvää. Eilen luin spermaanalyyseistä, siittiöistä, inseminaatiosta ja IVFästä. Tänään taas olen lukenut kohdunlimakalvosta. Vuorokauden olen kerennyt koota mun ajatuksia ja käymään mun fiiliksiä läpi meidän inseminaatiosta joka meni ”vähän mönkään”. Tästä minä kirjoitin eilen. Tällainen minä olen, tarvitsen omaa aikaa koetuksien keskellä, vetäydyn ja otan asioista selvää. Sitten pidän itselleni palaverin, että eihän tollainen synkistely auta mitään ja yritän löytää vaikeissakin tilanteissa edes jotain positiivista.

Lutinus, hormoonit ja inseminaatio pelastukseksi

Meidän lääkäriraportti oli päivittynyt omakantaan. Pesun jälkeen siittiötiheys oli 0,1milj/ml, kokonaismäärä 0,1milj. ja PR-liikkuvien osuus 40%. Tämä oli minulle ihan hepreaa, joten jouduin turvaamaan googleen. Normaali siittiötiheys pitäisi googlen mukaan olla 15milj. Inseminaatioita ei yleensä tehdä jos on alle 3milj, mutta keskustelupalstan mukaan yhdellä oli tärpännyt jopa 0,5milj lukemilla. Meillä on tosta 20%, mikä ei nyt kovin hyvältä näytä. Ymmärrän siis että lääkäri ei halunnut herättää toivoa meille. PR-liikkuvien osuus tarkoittaa taas että eteenpäin liikkuvia siittiöitä olisi 40%, eli meillä on tässä mun matikkapään mukaan 40 000 siittiöitä, vaikka meillä pitäisi olla miljoonia. Toisaalta tähän tarvitaan vaan YKSI supersiittiö, joten istutaan nyt tässä sormet ja varpaat ristissä ja toivotaan parasta. Voittaahan ihmiset lotossakin.

Sitten limakalvo ja follikkelit. ”Endometrium kaunis triple 12 mm, vasemmalla 20 mm follikkeli, oikealla ei suurempia follikkeleita.” Triple tarkoittaa ilmeisesti että limis olisi kolmikerroksinen, mikä on oikein hyvä juttu. Ideaalilimis olisi googlen mukaan 10-12mm, eli sekin oli sitten ihan hyvä ja onhan lääkäri kirjoittanut että mun limis oli KAUNIS. Kyllähän se nyt vaan on niin että tässäkin tapauksessa sisäinen kauneus on tärkeintä. Follikkeleita taas oli vaan yksi ja ideaali koko olisi vissiin ollut 20-25mm, eli aika alarajassa ollaan. Veikkaisin nyt kuitenkin että se limakalvo on tässäkohtaa se tärkein.

Vaikka mun kierto on aika pitkä (30-33pv) niin kaikki näyttäisi olevan kunnossa. Ja tässä kierrossa olen piikittänyt hormooneja, ihan vaan ”varmuuden vuoksi”. Lääkärit ovat myös tarkasti valinneet just sopivan ovispäivän ja siittiöt menivät ”just oikeeseen paikkaan”. Nyt meillä on vielä tämä Lutinus tukena, vaikka nämä lääkkeet kyllä ovat itse saatanasta, hiivasta nyt puhumattakaan. Toivottavasti hiivalääkkeestä ei nyt ole mitään haittaa, koska hiivasta en kyllä jaksa kärsiä testipäivään saakka. Siihen on kuitenkin vielä kolme viikkoa. Kovasti toivotaan siis että tässäkin pienessä määrässä löytyisi se supersiittiö. 

Kommentit (2)

Kaunis kommentti lääkäriltä 🙂

Älä vaan 😅 No, siinä oli hirveä alkujärkytys mut nyt tuntuu jo paremmalta. Mutta.. onhan ”kannustava” aika kaukana tosta… 🙄😅

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X