desire nymark - Banneri

Siinä se nyt pärähti ruutuun, putipuhdas nega eli negatiivinen raskaustesti ilman minkäänlaisia haamua. Testipäivä olisi ollut vasta 28.11. mutta minulla tuli vähän tuhruvuotoa aamulla, joten päätin vielä testata varmuuden vuoksi. No nyt on jo nega saatu ja niagarat käynnissä, että eipä ole epäselkeä tilanne.

Kyllähän meille annettiin huonot ennusteet joten enhän minä nyt henkeä pidätellyt. Mutta silti se pettymyyden tunne on aivan valtava. Jono on vaan 3 kuukautta ja ollaanhan me nuoria vielä, mutta silti tuli aika avuton olo. Jotenkin sellainen tyhjä fiilis, ei raivoa eikä itkua, mutta pettynyt. Ehkä itku iskee sitten huomenna kun olen sisästäinyt koko tilanteen.

Vähän epäselvää että käytettiinkö tässä nyt niitä parempia siittiöitä vai huonompia. Naistenklinikalle en kerennyt soittaa tänään, tai no kerennyt. Ollaan sitten rehellisiä että minua vitutti sen verran että en vaan yksinkertaisesti saanut aikaiseksi soittaa. Täällä ollaan edelleenkin kuumeessa ja flunssassa, menkkakipu on aivan jäätävä ja aamu alkoi sillä että tuli verta nenästä oikein kunnolla. Oikein kiva tunne tuo, kun valuu sekä yläpäästä että alapäästä. Tupla niagarat, YAY!

Nega tarkoittaa IVF jonoa

Huomenna pitäisi siis heittää ittensä IVF jonoon. Olen melko varma että meille tehdään ICSI, kun se sperman laatu nyt oli niin heikko, mutta kutsutaan sitä IVFäksi kun nyt lääkärikin puhui IVFästä. Lääkekattohan kerkee nollaantua ennen sitä ja jäljellä olevat Gonal-Fät vanhentua. Pelottaa jo valmiiksi ne IVF hoidoissa käytettävät lääkkeet. Neuvokaa nyt tyhmää että onko mahdollista pärjätä pelkästään esitäytetyillä pistoskynillä vai käytetäänkö aina jotain oikeita ruiskuja missä metrin mittanen ja helvetin pelottava neula?

Nyt pidetään siis ainakin kolmen kuukauden tauko, sillä aikaa kun ollaan jonossa. Tässä jo kerkesin miettiä että ”mitä me tehdään sillä aikaa?” vaikka vastaus on aika selkeä. Eletään ihan normaalisti ja ollaan iloisia siitä, että meidän elämässä on Belle. Jatketaan remonttia, vietetään joulua, uutta vuotta, minun sekä Bellen synttäreitä ja sisustetaan tätä meidän torppaa. Minun pitäisi siis taas keksiä jotain tavallista hömppää mistä voisin kirjoittaa, mutta veikkaanpa että näitä fiilispostauksia vielä tulee jatkossakin koskien näitä hoitoja ja lapsettomuutta.

Voimia kaikille piinailijoille, toivotaan että plussatuulet puhaltavat teille ♥️.

Kommentit (20)

Mun ei ainakaan kummassakaan IVF:ssä tarvinnut mitään jarrupiikkiä pistää. Ja irrotuspiikkinäkin oli Ovitrelle, jonka pistäminen on tismalleen samanlaista kuin Gonal-F:lläkin.

Heippa

Olisiko mahdollista tehdä postausta näistä käyttämistäsi termeistä? 🙂 IVF, ICSI jne.
Toki google toimii mutta olisi ihan mielenkiintoista lukea ihan selkokielellä että mitä nämä lapsettomuushoitoihin liittyvät termit tarkoittaa. 🙂

Sellainen on ehdottomasti tulossa ♥️ oonpas ollu urpo kun en vielä tässä vaiheessa oo sellaista tehny, meinaan itsekin joudun jatkuvalla syötöllä googlaamaan että mikä ihmeen ICSI ja dpo 😂

Voi höh! Niin toivoin, että teillä olisi käynyt hyvä onni jo ensimmäisellä. Mutta ehkä sitten seuraavalla. Pidän sormet ja varpaat ristissä teidän puolesta ☺️

Voi kiitos ♥️ Toivotaan näin! Ainakin ennusteet IVFässä/ICSIssä ovat paljon paremmat! ☺️

Tsemppiä❤️

Kiitos ♥️ kyllä tämä tästä 🙂 toivotaan että IVF tuottaisi tulosta ♥️

Ikävä kuulla että tämä ei tuottanut tulosta, minäkin olen teidän puolesta jännittänyt niin kuin aiempikin kommentoija. Mutta toivotaan että ivf tuottaa toivotun tuloksen!

Itselläni suurin osa lääkkeistä oli noissa esitäytetyissä kynsissä, mutta pari neulaa oli sellaisia että lääke piti peräti itse sekoittaa ennen pistämistä (pakkauksessa on kuiva-aine ja neste). Ei nuo onneksi ole hankalia ja se pistoneula itsessään on yhtä ohut kuin noissa kynissä 🙂

Voi ihanat ♥️ Teistä lukijoista on meille uskomattoman paljon apua koko tässä prosessissa! Jos ihmettelen jotain niin joku teistä aina vastaa, jaksatte tsempata meitä ja seurata meidän matkaa! Ootte niin ihania, en kestä 😭😍♥️

Meille tehtiin kesällä PAS. Nyt masussa potkii vilkas vauva <3 koska kyseessä PAS, Gonal-F pistetty jo aikaa sitten. Kynää oli helppo käyttää. Tietysti mukaan IVFSSÄ tulee jarrupiikki ja irrotuspiikki, jossa isommat neulat. Toinen näistä oikeen tiedetään siitä, et neula on vähän ronskimpi (en muista kumpi) mutta kyllä siitäkin selviää. Siihen verrattuna Gonal-F oli iisi.

Meillä hoitoihin tuli reipas puolen vuoden tauko. Tee asioita jotka tekee onnelliseksi. Meille näin sanoi kaikki ja ”helppo” nyt itse huudella näin. Meille tauko teki hyvää. Kannattaa myös tsekata ferritiinitasot etukäteen. Meillä tsekattiin ne ja jouduin parin kk:n rautakuurille. Alhaisen ferritiinin takia siirtoa ei suostuttu tekemään heti. Mulle suositeltiin myös Inofolic-valmistetta, jotai käytin reippaan vuoden. Ravintolisä x2 päivässä, lääkärin mukaan merkittävä vaikutus. Tsemppiä!

Hei, kiitos viestistä! Tässä kerkeen käydä mittaamassa sen ferritiinin ennen hoitoja että ei nyt siirry eteenpäin pelkästään ton ferritiinin takia! 🙂 Saatiin tänään tietää että hoidot alkavat Helmikuussa, eli tässä keretään rauhassa viettämään joulua, uutta vuotta, mun synttäreitä ja Bellen synttäreitä 😀 Pakko keksiä jotain kivaa tekemistä että saa ajatukset muualle ♥️ Ja hei tosi kiva kuulla että teillä tärppäsi! 😚

Loppuvaiheessa piikittelyä tulee mukaan jarrupiikki, joka ei ole esitäytetty kynä vaan ruisku vähän pidemmällä neulalla. Mutta kyllä siitä selviää 👌

Ai kauhee 😂 No, ehkä me selvitään siitäkin sitten kun sen aika on 😄

Jos se aine pistetään ihon alle niin ne helvetin pelottavat neulatkin on semmosia pikkupikku perkeleitä millä oot ennenkin pistänyt 😘 Se menee hyvin ihan varmasti, oot tähänki mennessä ollu ihan sikakova muija. Nimimerkillä mä en tommoseen pystyisi 🖤

Voi kiitos! 🙈 musta tuntuu että samalla taktiikalla vaan ku viimeksikin, tuijotan kattoon ja Andreas iskee 😆👌🏻

Sääli <3

Jännitin kovasti teidän puolesta ja olen ollut kytiksellä monta kertaa päivässä, josko sieltä kuuluisi uusia uutisia. Jännä miten sitä edes voi tuntemattomien ihmisten vuoksi kanssaelää näin suuresti! 🙈

Kaikkea hyvää jatkoon. Toivotaan parempaa onnea ensk kerralla. <3

Voi apua, ihana kuulla! 🙈 kiitos! Toivotaan että IVF tuottaisi tuloksia ♥️

Kauheesti voimia! ❤️ Me yritetään myös toista lasta nyt useempaa kuukautta mutta ei. Eka tuli tosi nopeasti, mutta mahdollinen seuraava ei.. Negat on aina masentavia vaikka kuinka kuvittelisi, ettei toivo liikoja 💔

Kiitos ♥️ Yllätyin itsekin miten kovasti otin sen negan! Luulin jotenkin että olisin ”vahvempi” ja meillehan annettiin jopa huonot ennusteet! Mutta niin ne fiilikset vaan osaavat yllättää 😀 toivotaan tärppiä teillekin! ♥️

Okei, toivotaan sitten että minäkin kuuluisin niihin harvoihin jotka eivät ole joutuneet sitä jarrupiikkiä pistämään! 🙈

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X